New York Islanders biljetter 2024 – 2025

Köp dina biljetter nu
New York Islanders
Pris från 165.00 SEK

Det är lätt och smidigt att köpa biljetter till New York Islanders online. Det är en äkta New York-upplevelse att se en ishockeymatch. New York Islanders spelar i UBS Arena i Elmont. Ishockeysäsongen spelas mellan oktober och april.

Att gå på en NHL-hockeymatch är en minnesvärd upplevelse som du aldrig glömmer! Och, det spelar ingen roll om du är en ishockeyfan eller ej, du kommer fortfarande tycka om det. Stämningen är alltid på topp i arenan!  Eftersom arenorna är inomhus spelar väder ingen roll.

Köp dina New York Islanders biljetter här

Få 46 kr rabatt när du beställer för 1000 kr eller mer med kampanjkoden HELLOTICKET5

Köp biljetter till New York Islanders

Köp biljetter till New York Islanders i det här spelschemat och välj ett datum som passar din planering. Du kan betala för matchbiljetterna med kreditkort. Biljetterna är mobilbiljetter som du visar upp vid ingången i arenan. Du behöver inte skriva ut de här mobilbiljetterna. Du kommer garanterat få äkta biljetter och de kommer alltid att levereras i tid via e-post.

Biljetterna på webbsidan kommer från ägare av säsongsbiljetter som inte kan gå till matcherna och det är därför biljetterna är tillgängliga till reducerade priser. Ibland är biljetterna dyrare än ursprungspriset. Det betyder att matchen med New York Islanders är utsåld.

Om du inte kan få tag på biljetter till när Islanders spelar, kan du gå och se när Rangers (deras största rival) eller Devils spelar.

New York Islanders - Amerikanska flaggan New York Islanders - Match

Bra sittplatser under en New York Islanders match

Bra sittplatser under en ishockeymatch är dem som är nära rinken eftersom pucken är så liten. Men glöm inte bort att du även kommer för att uppleva en live ishockeymatch. De bästa platserna i UBS Arena är i sektionerna 102 till 106 och 112 till 117. Raderna ovanför de här sittplatserna är i serie 200 och 300. Priserna kommer att vara lägre men se till att välja en rad med ett lågt nummer: Ju lägre nummer, desto närmare sitter du vid rinken.

Köp dina New York Islanders biljetter här

New York Islanders biljetter - Sittplatskarta

Praktisk information

Hur åker man till UBS Arena?

Du kommer till UBS Arena genom att ta Long Island Rail Road (LIRR) tåg från Grand Central eller Penn Station på Manhattan. Ta det gula Hemstead tåget direkt till stationen Elmont-UBS Arena. Tågresan tar ca 30 minuter. Från Elmont stationen kan du gå till arenan på tio minuter.

Hur dags måste jag vara vid arenan?

Jag skulle rekommendera att anlända till arenan 30-60 minuter innan matchen börjar.

Tillbakaresan till Manhattan

Ta LIRR tillbaka till Manhattan efter matchen. Det är det lättaste och snabbaste sättet.

New York Islanders - Publik New York Islanders biljetter - Arena

Se här nedan en lista med datum och boka direkt!

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat