New York Islanders biljetter 2020

Köp dina biljetter nu
New York Islanders

Det är lätt och smidigt att köpa biljetter till New York Islanders online. Det är en äkta New York-upplevelse att se en ishockeymatch. New York Islanders spelar både i Barclays Center och i Nassau Veterans Memorial Coliseum i Uniondale. Hockeysäsongen spelas mellan oktober och april. Du får garanterat en upplevelse som du aldrig glömmer! Och, det spelar ingen roll om du är en ishockeyfan eller ej, du kommer fortfarande tycka om det. Stämningen är alltid på topp i arenan!  Eftersom arenorna är inomhus spelar väder ingen roll.

Köp dina New York Islanders biljetter här

Köp biljetter till New York Islanders

Köp biljetter till New York Islanders i det här spelschemat och välj ett datum som passar din planering. Du kan betala för matchbiljetterna med kreditkort eller PayPal. De flesta biljetter är mobilbiljetter som du visar upp vid ingången på stadion. Det går inte att skriva ut de här mobilbiljetterna. E-biljetter som skickas till dig i form av PDF-fil kan skrivas ut. Du kan skriva ut biljetterna hemma. Vissa andra biljetter är pappersbiljetter som du begära att få hemskickade men då tillkommer en försändelseavgift.

Jag rekommenderar att beställa e-biljetter eller mobilbiljetter. Det är det snabbaste beställningsalternativet och du slipper betala försändelseavgift. Använd filter vid köp för att få upp endast de här biljetterna. Du kommer garanterat få äkta biljetter och de kommer alltid att levereras i tid.

Biljetterna på webbsidan kommer från ägare av säsongsbiljetter som inte kan gå till matcherna och det är därför biljetterna är tillgängliga till reducerade priser. Ibland är biljetterna dyrare än ursprungspriset. Det betyder att matchen med New York Islanders är utsåld.

Om du inte kan få tag på biljetter till när Islanders spelar, kan du gå och se när Rangers (deras största rival) eller Devils spelar.

New York Islanders - Amerikanska flaggan New York Islanders - Match

Bra sittplatser under en New York Islanders match

Bra sittplatser under en ishockeymatch är dem som är nära rinken eftersom pucken är så liten. Men glöm inte bort att du även kommer för att uppleva en live ishockeymatch. Du ser på bilden här nedan vilka som är de bästa platserna i Barclays Center. Tänk på att Barclays Center inte är riktigt byggd för ishockeymatcher och det är begränsad sikt från Section 207, 209, 223 och 225. Om du väljer att sitta här kommer priset att vara lägre än på andra platser men se till att välja en rad med ett lågt nummer. Ju lägre nummer, desto närmare sitter du vid rinken.

Köp dina New York Islanders biljetter här

New York Islanders biljetter - Barclays Center platskarta

Praktisk information

Hur åker man till Barclays Center?

Det är väldigt lätt att åka ut till Barclays Center så oroa dig inte över det ligger i Brooklyn. Tunnelbanan är det bästa alternativet till Barclays Center. Du kan ta linjerna 2, 3, 4, 5, B, D, N, Q eller R till Atlantic Avenue – Barclays Center. Du går av mitt framför arenan. Resan tar ca 22 minuter från Grand Central.

Hur dags måste jag vara vid arenan?

Jag rekommenderar att du kommer dit 30-60 minuter innan matchen börjar.

Tillbakaresan till Manhattan

Ta tunnelbanan tillbaka till Manhattan efter matchen. Det är det lättaste och snabbaste sättet. Det är även säkert att åka med tunnelbanan till Manhattan. Du åker tillsammans med många andra Islanders fans.

Islanders i Nassau Veterans Memorial Coliseum

Den andra hemmaarenan för Islanders är den nyrenoverade Nassau Coliseum i Uniondale, Long Island. Letar du efter att se en bra match men vill du inte betala för mycket för biljetterna? Och spelar inte Islanders i Barclays Center under din vistelse? Då är en match i Uniondale ett bra alternativ! För att komma till Nassau Coliseum, ta Long Island Railroad (tåg) från Penn Station på Manhattan till Hempstead Station. Härifrån, gå till Hempstead Bus Terminal och ta buss N70, N71 eller N72, de stannar precis utanför arenan. Du kan också ta tåget till Westbury Station och ta en taxi härifrån till stadion. Efter matchen, kan du resa tillbaka på samma sätt till Manhattan.

Se här nedan en lista med datum och boka direkt!

För närvarande inga biljetter tillgängliga

 

New York Islanders - Publik New York Islanders - Barclays Center

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat