U.S. Open Tennis biljetter 2023

Köp dina biljetter nu
US Open Tennis biljetter
Pris från 433.00 SEK

US Open Tennis biljetter måste köpas i förväg eftersom man inte kan köpa dem på plats. US Open Tennis är en av de fyra Grand Slam turneringarna som spelas varje år i New York. Den här två veckor långa turneringen är det största sportevenemanget i USA med flest antal åskådare. US Open Tennis spelas den sista veckan i augusti och den första veckan i september. Evenemanget är ett podium för världsberömda tennisspelare och matcherna är ofta dramatiska och utmanande. Det är också den sista delen av Grand Slam turneringen.

Köp dina US Open Tennis biljetter här

Få 46 kr rabatt när du beställer för 1000 kr eller mer med kampanjkoden HELLOTICKET5

Köp US Open Tennis biljetter

Du kan köpa biljetter till en match eller del (session) till US Open Tennis genom att leta efter ett matchdatum som passar dig eller se listan nedan. Biljetterna kan betalas med kreditkort och skickas till din e-postadress. Biljetterna är e-biljetter som du kan visa upp med mobilen vid stadion. Du behöver inte skriva ut de här mobilbiljetterna. Dina biljetter är 100% garanterat äkta och du får dem i tid.

US Open Tennis biljetter - Grandstand Stadium US Open Tennis biljetter - Tennismatch

Vad bör jag se under US Open Tennis?

Eftersom turneringen spelas under två veckors tid bör du planera i förväg vilka dagar som passar dig. Biljetterna för i början av US Open Tennis är billigare än i slutet (Championships). Dagsbiljetter kostar mer eftersom du ser flera matcher: de börjar kl. 11:00 och fortsätter tills matcherna är klara (oftast på kvällen). Kvällsmatcherna börjar kl. 19:00 och är färre.

Det finns tre olika slags biljetter: Arthur Ashe, Louis Armstrong och General Admission (Grounds Pass). Om du köper en biljett till Arthur Ashe Stadium, får du en plats vid centercourt. Här spelas de viktigaste matcherna. Så, om du vill se när tennisstjärnor spelar och titta på kändisar bland åskådarna ska du köpa biljetter till Arthur Ashe Stadium. Dessutom ger en Ashe Stadium biljett dig entré till andra tennisplaner under US Open Tennis, inklusive Louis Armstrong, Grandstand och arton andra utomhustennisplaner.

Arthur Ashe Stadium och Louis Armstrong Stadium

Förutom Arthur Ashe Stadium finns det en annan stor tennisanläggning, Louis Armstrong, men den är lite mindre och de lite mindre viktiga matcherna spelas här. Du kan köpa en biljett för en plats i courtside. Courtside i Armstrong ger dig mycket bättre biljetter än de du kan få i Ashe. Men, en Armstrong biljett ger dig inte entré till Arthur Ashe Stadium. En Armstrong biljett ger dig en plats (med nummer) i Armstrong, entré till Grandstand (den tredje och minsta tennisanläggningen), och arton utomhustennisbanor.

Om du bestämmer dig för att inte lägga pengar på de dyrare biljetterna till Arthur Ashe eller Louis Armstrong kan du köpa en General Admission biljett. De gäller endast som dagsbiljetter. Med den här biljetten kan du besöka Armstrong Stadium (endast platser högst upp), Grandstand och alla 18 utomhusbanorna. Det finns också en enorm bildskärm där du kan följa live alla matcher som spelas i Arthur Ashe Stadium. Eftersom de flesta tennismatcher som spelas i Ashe spelas av amerikanska tennisspelare eller tennisstjärnor är chansen stor att du kan se Andy Murray, Novak Djokovic eller Rafael Nadal på en av utomhusbanorna!

Köp dina US Open Tennis biljetter här

US Open Tennis biljetter - Arthur Ashe entrén US Open Tennis biljetter - Arthur Ashe Stadium från Grandstand

Praktisk information

Resväg till arenan

Ta tunnelbanelinje 7 som åker från Times Square och Grand Central Station till stationen Mets Stadium – Willets Point. När du går ut är det lätt att gå till stadion. Du kan använda ett MetroCard vilket innebär att resan dit endast kostar $2.75.

Hur åker man tillbaka till New York?

Den bästa resvägen tillbaka till Manhattan är tunnelbanelinje 7. Det är en säker resväg även på kvällen eftersom de flesta tennisfans tar tunnelbanan tillbaka ”hem”. Det finns även taxibilar men det kostar upp till 60 dollar.

Mat och dryck vid US Open matcherna

Om du vill äta eller dricka något finns det mycket att välja mellan hela dagen, från morgon till kväll! Det finns något för alla: smörgåsar, glass, hamburgare, pizza, kaffe, cocktails, öl, vin och mycket mer. Förutom alla olika matstånd som finns nära anläggningarna hittar du även flera restauranger nära. Det finns en brasiliansk restaurang som heter Mojitos och de har den bästa terrassen för att titta på när fans och tennisspelare går förbi. Det är inte billigt. Maten och dryckerna har höga priser. En vanlig smörgås och en alkoholfri dryck kostar ca 20 dollar!

Vad kan du ta med dig till stadion?

När du går till US Open Tennis, lämna stora ryggsäckar, laptops, stora väskor, filmkameror och cigaretterna på ditt hotellrum. Du får inte röka någonstans i närheten av US Open anläggningarna. Kameror är tillåtna men medtagen mat och dryck får inte förtäras. Innan du går in på US Open måste du gå genom en säkerhetskontroll.

Covid-19-begränsningar

Inga covid-19 restriktioner.

Eric tipsar: Även om du bestämmer dig för att köpa ett General Admissions Pass (Grounds Pass) så är det bäst att besöka en av matcherna som spelas under den första veckan. Det är på grund av att majoriteten av toppmatcherna i singel går att ses på utomhusbanorna. Den andra veckan spelas dock singelmatcherna framför allt i en av huvudanläggningarna. På utomhusbanorna spelas då dubbel, junior och rullstolstennis.

Se här nedan en lista med datum och boka direkt!

Vad kostar en biljett till US Open tennis?

Det beror på vilken match du vill se. US Open Tennis biljetter börjar vid: $ 42,00

Kan jag köpa biljetter vid US Open?

Nej, man behöver köpa biljetter på förhand. Läs mer om de olika matcherna och arenorna som Arthur Ashe Stadium och Louis Armstrong Stadium.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat