U.S. Open Tennis biljetter 2024

Köp dina biljetter nu
US Open Tennis biljetter
Pris från 665.00 SEK

US Open Tennis biljetter måste köpas i förväg eftersom man inte kan köpa dem på plats. US Open Tennis är en av de fyra Grand Slam turneringarna som spelas varje år i New York. Den här två veckor långa turneringen är det största sportevenemanget i USA med flest antal åskådare. US Open Tennis spelas den sista veckan i augusti och den första veckan i september. Evenemanget är ett podium för världsberömda tennisspelare och matcherna är ofta dramatiska och utmanande. Det är också den sista delen av Grand Slam turneringen.

Köp dina US Open Tennis biljetter här

Få 46 kr rabatt när du beställer för 1000 kr eller mer med kampanjkoden HELLOTICKET5

Contents

Köp US Open Tennis biljetter

Du kan köpa biljetter till en match eller del (session) till US Open Tennis genom att leta efter ett matchdatum som passar dig eller se listan nedan. Biljetterna kan betalas med kreditkort och skickas till din e-postadress. Biljetterna är e-biljetter som du kan visa upp med mobilen vid stadion. Du behöver inte skriva ut de här mobilbiljetterna. Dina biljetter är 100% garanterat äkta och de kommer att skickas till dig i tid.

US Open Tennis biljetter - Grandstand Stadium US Open Tennis biljetter - Tennismatch

Vad bör jag se under US Open Tennis?

Eftersom turneringen spelas under två veckors tid bör du planera i förväg vilka dagar som passar dig. Biljetterna för i början av US Open Tennis är billigare än i slutet (Championships).
Morning Ticket-sessionerna börjar kl. 11:00 och fortsätter tills matcherna är klara.
Evening Ticket-sessionerna börjar kl. 19:00, dessa är vanligtvis de viktigare matcherna.

Center Court-biljetter ger dig möjlighet att välja din egen plats på Arthur Ashe Stadium när du bokar din biljett. Ju högre upp i arenan du sitter, desto billigare är biljetterna. Arthur Ashe Stadium är platsen där du hittar de bästa tennismatcherna. Här ser du de bästa tennisstjärnorna och kändisarna som sitter vid sidan av banan.

Med Morning Center Court-biljetterna får du:

  • En reserverad plats på Arthur Ashe Stadium
  • Tillgång till alla andra tennisbanor vid US Open enligt först till kvarn-principen. Detta inkluderar Louis Armstrong, Grandstand och de nitton utomhusbanorna.

Om du har biljetter till Evening Center Court kommer du att ha:

  • En reserverad plats på Arthur Ashe Stadium för alla kvällsmatcher.

Köp dina US Open Tennis biljetter här

US Open Tennis biljetter - Arthur Ashe entrén US Open Tennis biljetter - Arthur Ashe Stadium från Grandstand

Praktisk information

Resväg till arenan?

Ta tunnelbanelinje 7 som åker från Times Square och Grand Central Station till stationen Mets Stadium – Willets Point. När du går ut är det lätt att gå till stadion. Du kan använda ett MetroCard vilket innebär att resan dit endast kostar $2.90.

Hur åker man tillbaka till New York?

Den bästa resvägen tillbaka till Manhattan är tunnelbanelinje 7. Det är en säker resväg även på kvällen eftersom de flesta tennisfans tar tunnelbanan tillbaka ”hem”. Det finns även taxibilar.

Mat och dryck vid US Open matcherna

Om du vill äta eller dricka något finns det mycket att välja mellan hela dagen, från morgon till kväll! Det finns något för alla: smörgåsar, glass, hamburgare, pizza, kaffe, cocktails, öl, vin och mycket mer. Förutom alla olika matstånd som finns nära anläggningarna hittar du även flera restauranger nära. Det finns en brasiliansk restaurang som heter Mojito och de har den bästa terrassen för att titta på när fans och tennisspelare går förbi. Det är inte billigt. Maten och dryckerna har höga priser.

Vad kan du ta med dig till stadion?

När du går till US Open Tennis, lämna stora ryggsäckar, laptops, stora väskor, filmkameror och cigaretterna på ditt hotellrum. Du får inte röka någonstans i närheten av US Open anläggningarna. Kameror är tillåtna men medtagen mat och dryck får inte förtäras. Innan du går in på US Open måste du gå genom en säkerhetskontroll.

Eric tipsar: “Att besöka US Open är en utflyktsdag för många New York-bor. Många av mina vänner och släktingar kommer att åka dit. Det är mycket mer än bara en tennismatch; det är mycket som händer runt omkring evenemanget. Senare i turneringen stiger spänningen och du åker hit för en speciell match. I början handlar det mer om upplevelsen.”

Se här nedan en lista med datum och boka direkt!

Vad kostar en biljett till US Open tennis?

Det beror på vilken match du vill se. US Open Tennis biljetter börjar vid: $ 64,00

Kan jag köpa biljetter vid US Open?

Nej, man behöver köpa biljetter på förhand. Läs mer om de olika matcherna och arenorna som Arthur Ashe Stadium och Louis Armstrong Stadium.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat