Helikoptertransport mellan JFK eller Newark Airport och Manhattan

Helikoptertransport mellan JFK eller Newark Airport och Manhattan
$50 OFF

En helikoptertransport mellan JFK eller Newark Airport och Manhattan tar dig snabbt och säkert från någon av flygplatserna till Manhattan med stil! Du reser i lyx med BLADE flygplatstransport, och får se den berömda New York skyline närma sig under den här otroliga upplevelsen.

Efter att du landat på JFK Airport eller Newark Airport kan du stiga ombord på en helikopter och befinner dig på Midtown Manhattan inom 10 minuter. Det går även att resa med helikopter från Manhattan till båda flygplatserna.

 

Boka din helikoptertransport här och få 50$ rabatt med BLADE-rabattkoden “EricL760”

Contents

Helikoptertransport mellan JFK eller Newark Airport och Manhattan

Ja, det går verkligen att åka helikopter till eller från flygplatsen i New York! Föreställ dig att du är en VD i en stor koncern, en kunglighet eller kändis i New York som reser på det här speciella sättet. Det är naturligtvis en otroligt speciell och oförglömlig upplevelse.

Med kampanjkoden “EricL760” får du 50$ rabatt på din BLADE-helikoptertransport, så priserna är från 145$ med den här koden. Kom ihåg att ifall du reser ensam kostar en taxi dig runt $100. En helikopterflygning är självklart dyrare, men du får en unik helikoptertur och en bättre upplevelse som garanterat väger upp prisskillnaden.

Helikoptertransport mellan JFK eller Newark Airport och Manhattan - Brooklyn Helikoptertransport mellan JFK eller Newark Airport och Manhattan - Lounge

Vid ankomst

När du landar på JFK eller Newark går du först igenom tullarna. När du kommit förbi dem möts du upp av en lyxbil som tar dig till en närliggande helikopterplatta, vilket är 5 minuter bort. När du är framme välkomnas du av helikopterföretagets värd och den här gesten gjorde att jag kände mig väldigt speciell. Värden tar dig till helikoptern eller till loungen om du fortfarande har tid. Du behöver inte gå igenom tullarna igen. Så fort du lyfter från flygplatsen kommer du att se Manhattan skyline närma sig på avstånd, och då känner man att New York-upplevelsen verkligen har börjat!

Bagage

En helikopterflygning passar särskilt bra för de som reser med handbagage. En liten väska och ett handbagage tillåts och om du reser med en stor resväska kommer den att tas till ditt resmål med bil till en extra avgift.

På Manhattan kan du ta en taxi, åka med lokaltrafiken eller promenera till ditt resmål eller valda helikopterplatta. Det går även att boka extra transport.

Eric tipsar:”Jag är ett enormt fan av helikopterflygningar i New York, så jag ville definitivt unna mig det. Sättet som allt organiserades på gjorde att jag kände mig som en VIP (utan att de visste vem jag var). Det var väldigt speciellt att lyfta från flygplatsen bredvid alla de stora flygplanen. Det bästa var att den här flygningen åkte över Brooklyn, vilket är något man inte kan uppleva någon annanstans.”

Helikoptertransport mellan JFK eller Newark Airport och Manhattan - Flyg Helikoptertransport mellan JFK eller Newark Airport och Manhattan - Skyline

Helikopterflygningar till och från JFK Airport

Rutten till och från JFK Airport är unik och man kan inte få samma upplevelse från någon annan helikoptertur i New York. Du flyger över Brooklyn eller Coney Island, samt Verrazzano-Narrows Bridge. Den valda rutten avgörs av luftfartskontrollanterna på JFK Airport.

Boka din helikoptertransport här och få 50$ rabatt med BLADE-rabattkoden “EricL760”

Eric tipsar: “Om du är lika intresserad av upplevelsen som du är av transporten, så bör du välja den längsta rutten som gör att du får se mer av staden. Från JFK väljer du West 30th St heliport som ditt resmål.”

Helikopterflygning till och från Newark Airport

Att ta en helikopter från Newark Airport till Manhattan är ett snabbt, enkelt och spektakulärt resesätt, och flygningen är dessutom en fantastisk upplevelse. När du reser från Newark Airport kan du bara flyga till helikopterplattan på västra sidan av Manhattan. På grund av det kommer du inte att flyga runt eller över Manhattan.

Boka din helikoptertransport här och få 50$ rabatt med BLADE-rabattkoden “EricL760”

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat