Visa dig på Times Square reklamskylt

Visa dig på Times Square reklamskylt

Visa dig på Times Square reklamskylt i 15 sekunder! TSX Broadway är ett underhållningskomplex på Times Square som ger dig möjlighet att visa en video på deras storbildsskärm. Oavsett om du vill fira en födelsedag, fråga din älskade om hen vill gifta sig med dig eller helt enkelt för att du kan, så kan du dela din önskade video på skärmen!

Ladda ner TSX-appen och visa upp dig på en reklamskylt på Times Square här. Använd rabattkoden NYCXLRPAS för att få $5 rabatt.

Contents

Hur syns man på en Times Square-reklamskylt?

TSX Broadway är en unik byggnad som till större delen är täckt av skärmar. Du kan få en 15-sekunders plats på den här Times Square-reklamskylten för så lite som 40$! Med TSX-appen kan du ladda upp en video och säkra din visningstid. Videon måste vara minst 15 sekunder. Den kommer beskäras till fyrkantigt format och om du vill lägga till text på videon måste du göra det själv på förhand.

Efter att du valt videon väljer du önskad tid och betalar. Priset startar från 40$ och kan stiga beroende på tid och beräknat antal personer under den dagen. Under det valda ögonblicket, som är en tidsram på 15 minuter så kommer du att meddelas när din video visas på den stora reklamskylten. Du kan beundra din egen video tillsammans med alla andra på Times Square. Vilken unik möjlighet!

Efter att din video har visats på Times Square kan du hitta en souvenirversion av den i appen. Det här är en ögonblicksvideo, men den skapades av en dator snarare än liveredigerad. Du kan dela den med dina bekanta hemma

Ladda ner TSX-appen och visa upp dig på en reklamskylt på Times Square här. Använd rabattkoden NYCXLRPAS för att få $5 rabatt.

Hur fungerar det

  1. Ladda ner TSX-appen på TSX.Live
  2. Ladda upp din 15-sekunders video
  3. Planera din video för publicering
  4. Titta in och se ditt  innehål live på storbildskärmen

Inte i NYC? Se din video på storbildsskärm genom titta på TSX Livestram från var som helst i världen.

Din video eller ditt foto kan också visas under en längre tid på en Times Square Billboard.

Köp din plats här och se den i 15 sekunder per timme i 24 timmar

Hur kan man synas på en Times Square-reklamskylt?

Du kan enkelt synas på en Times Square-reklamskylt. Läs mer här.

Hur mycket kostar det att synas på en Times Square-reklamskylt?

Från så lite som 40$ kan du synas på en Times Square-reklamskylt! Använd rabattkoden NYCXLRPAS för att få $5 rabatt. Här kan du läsa hur.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat