Guidade cykelturer i New York

Guidade cykelturer i New York

Under en guidad cykeltur i New York med en erfaren guide kommer du att upptäcka Central Park, Brooklyn Bridge eller området längsmed Hudsonfloden och andra delar som ni passerar. Du kommer att se mycket mer från sadeln än till fots, och även om du har ont om tid, är det en perfekt sätt att göra sightseeing i New York. Boka din guidade cykeltur online innan du reser. Det är billigare än att boka på plats och du kan garanterat följa med på rundturen. Föredrar du att upptäcka city på egen hand? I så fall kan du hyra en cykel i New York.

Eric tipsar: Guidade cykelturer i New York är dyra. Det är billigare att hyra en egen cykel. Om det är den första gången du är i New York, en oerfaren cyklist eller åker tillsammans med dina barn, då rekommenderar jag att du bokar en guidad cykeltur. Du lär dig snabbt var du får cykla och vad du ska undvika men det är framför allt ett säkrare sätt att se city.

Vilka guidade cykelturer kan jag välja mellan?

Du kan välja mellan ett antal olika guidade cykelturer. För att underlätta för dig har jag gjort en lista av mina personliga favoriter här nedan:

 • Alternativ 1: Ni cyklar genom Central Park och du kommer att se alla berömda sevärdheter i ett lugnt tempo. Guiden kommer att kunna berätta allt om parken, dess historia och sevärdheter som Strawberry Fields och Sheep Meadow. Rundturen tar två timmar och går att boka året om.
  Boka Central Park Bike Tour här

 • Alternativ 2: Om du vill upptäcka mer av Harlem är den här guidade cykelturen perfekt för dig. Under två timmar hinner ni med att se många av stadsdelens höjdpunkter som Strivers Row och Malcom X Mosque. Det finns också fler tillfällen under cykelturen för att njuta av en fin utsikt över New Yorks berömda byggnader.
  Boka Harlem Bike Tour här

 • Alternativ 3: Brooklyn Bridge Bike Tour, som du redan ser på namnet, tar dig över Brooklyn bron. Du kommer även att cykla på cykelvägar längs med den västra delen av Manhattan. Var förberedd på att du kommer att cykla över två långa broar. Den här två timmar långa turen finns tillgänglig året runt.
  Boka en Brooklyn Bridge Bike Tour här

 • Alternativ 4: När du bokar med Electric Bike Tour cyklar du inte på vanliga cyklar men på e-bikes. Rundturen går genom Central Park, Midtown Manhattan och på Upper West Side, där ni passerar olika berömda landmärken i lagom takt. E-bikes är sköna att cykla på!
  Boka en Classic Manhattan Electric Bike Tour här

 • Alternativ 5: Under den här guidade elcykelturen cyklar ni längs Hudsonfloden och genom Central Park och du kommer att upptäcka nya saker i varje område. Ta med dig en bra kamera för det finns mycket att se under rundturen. Ni cyklar i 4 timmar.
  Boka en guidad elcykeltur längs Hudsonfloden och genom Central Park här

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat