Hyra cykel i New York

Köp dina biljetter nu
Hyra cykel i New York

Det är billigt att hyra en cykel i New York och det är ett trevligt sätt att se stora delar av Manhattan. Upptäck Central Park, Downtown Manhattan, Brooklyn Bridge eller cykla längs Hudsonfloden. Du kan även cykla till andra områden, det finns cykelbanor överallt i New York. Det är enkelt att hyra en cykel online och du sparar även pengar. Här nedan ser du olika cykeluthyrningar i New York och jag känner till dem personligen. Du kan hyra en cykel under 100 kronor.

Hyra cykel i Central Park

Varför inte hyra en cykel för att se mer av Central Park? Cykeluthyrningen i Central park ligger endast på ett fåtal gator längre bort från parken, du kan hämta upp din cykel och börja cykla på en gång. Det finns tydligt markerade cykelbanor i Central Park. Du får cykla på den breda vägen i parken. All trafik är enkelriktad vilket innebär att du endast kan cykla motsols. Bilvägarna i parken är avstängda för vägtrafik. Du kan förstås också leda cykeln i parken och besöka berömda sevärdheter som Strawberry Fields, Bethesda Fountain, Jackie Onassis Reservoir och Belvedere Castle. En cykeltur i parken är trevligt framför allt för dig som inte är en van cyklist och för familjer med små barn. Om du föredrar att inte cykla ensam, läs mer om guidade cykelturer i New York.

Hyr en cykel för att upptäcka Central Park här
Hyr en elcykel för att upptäcka Central Park här

Hyra cykel i New York - Cykla i Central Park Hyra cykel i New York - Cyklister

Praktisk information

Efter bokningen, får du en voucher som du kan skriva ut eller visa på din mobil för att hämta ut cykeln.

 • Upphämtning: Midtown, ett par gator från Central Park
 • Pris: från ca 66 SEK per timme (77 SEK per timme om du endast hyr cykeln för 1 timme)
 • Öppettider:
  • 1 april – 31 oktober: kl. 09.00 – 19.00
  • 1 november – 31 mars: kl. 09.00 – 17.00
 • Minimiålder: lämplig för alla åldrar
 • Det ingår cykelhjälm, lås och cykelkorg. Barnstol och cykelkärra kan hyras på plats.
Eric tipsar: Om du planerar att hyra en cykel, se till att du gör det online innan du reser. Cykeluthyrning i New York är mycket billigare online (upp till 60% rabatt) än att hyra en på plats. Du kan även boka en online dagen innan. Hyr cykeln i minst två timmar så att du har tillräckligt med tid att se parken. Ju längre hyrtid, desto billigare blir det förstås.

Hyr en cykel för en tur över Brooklynbron

Det är ett härligt sätt att upptäcka Lower Manhattan med cykel. Du kan cykla genom Downtown Manhattan, över Brooklyn bron till Brooklyn. I Brooklyn kan du cykla genom alla mysiga gator i det här området intill Brooklyn bron. Åk över Brooklynbron med din cykel och åk tillbaka till Manhattan medan du njuter av en fantastisk skyline. Det finns speciella cykelbanor på Brooklynbron men se upp för dem som promenerar eftersom de inte alltid går där de ska. Hämta upp din cykel vid South Street Seaport på Lower Manhattan för en cykeltur genom Downtown Manhattan och Brooklyn. Det ligger endast två kvarter (blocks) från Brooklynbron.

Boka din hyrcykel för en tur över Brooklynbron här

Praktisk information

Efter köpet får du en voucher som du kan skriva ut eller visa på din mobil för att hämta ut cykeln.

 • Upphämtning: två gator (blocks) från Brooklynbron
 • Pris: från 66 SEK per timme (80 SEK per timme om du endast hyr cykeln för 1 timme)
 • Öppettider: 
  • 1 april – 31 oktober: kl. 09.00 – 19.00
  • 1 november – 31 mars kl. 09.00 – 17.00
 • Minimiålder: lämplig för alla åldrar
 • Det ingår cykelhjälm, lås och cykelkorg. Barnstol och cykelkärra kan hyras på plats.

Hyra cykel i New York - Cykla i Brooklyn Hyra cykel i New York - Brooklynbron

Hyra en cykel och roddbåt i Central Park

Att ro en roddbåt i Central Park är en av dem mest romantiska aktiviteterna i New York. Planerar du att hyra en cykel för att se city? Välj då det här alternativet där det även ingår en roddbåt under en timme samt en heldags cykeluthyrning. Båtarna hittar du vid Loeb Boathouse, i mitten av parken. Det är lätt att cykla hit med din hyrcykel. Från båthuset, kan du ro en stund på The Lake i Central Park och när ni är klara, har du restan av dagen att upptäcka city från sadeln.

Hitta mer information om hyrcykel och roddbåt i Central Park här 

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat