Summit One Vanderbilt biljetter

One Vanderbilt The Summit biljetter

Summit at One Vanderbilt biljetter finns tillgängliga online. Den här utsiktsplattformen i New York finns i One Vanderbilt skyskrapan i Midtown Manhattan, nära Grand Central Terminal. Utsiktsplattformen ligger 335 m (1100 feet) ovan marknivå och erbjuder en fantastisk utsikt över andra sevärdheter som Empire State Building. Summit är endast en utsiktsplattform men även en audiovisuell upplevelse i sig.

 

Köp SUMMIT One Vanderbilt biljetter här

SUMMIT One Vanderbilt

One Vanderbilt ligger mittemot Grand Central. SUMMIT One Vanderbilt observationsdäck täcker tre våningar i den imponerande skyskrapan. Härifrån har du en unik utsikt över Empire State Building, Chrysler Building, Bryant Park och Times Square som ligger i närheten. Utöver de vackra vyerna erbjuder observationsdäcket “Air”, en konstupplevelse som du kan gå igenom. Det finns också ett inomhuskafé med eldstad och en utomhusterrass med bar.

One Vanderbilt The Summit biljetter - Empire State Building utsikt One Vanderbilt The Summit biljetter - Central Park utsikt

Speciella upplevelser inne på Summit

Summit är inte ett observationsdäck som alla andra, det finns också fyra upplevelser skapade av Kenzo Digital som stimulerar alla sinnen. Allt som allt kommer ett besök på Summit att erbjuda den bästa utsikten över New York på flera sätt.

Transcendence

När du kommer in kommer du in i “Transcendens”: Ett utrymme med högt i tak, fyllt med speglar för att skapa en surrealistisk upplevelse och där du kan ta de fantastiska foton för Instagram. Ovanför detta rum kan du gå över balustraden där du kan titta in i de stora runda speglarna. Det rekommenderas starkt att inte ha kjol eller klänning på sig när man åker upp till toppen eftersom golv och tak är gjorda av speglar.

Summit One Vanderbilt biljetter - Transcendence

Affinity

När du går igenom kommer du in i “Affinity” där hundratals silverballonger flyter runt. Det är den perfekta platsen för en annorlunda selfie. Rummet ger en magnifik utsikt över Central Park och Uptown Manhattan.

Summit One Vanderbilt biljetter - Affinity

Levitation

Dessutom har SUMMIT One Vanderbilt två överhängande glasgolv som kallas “Levitation”. Om du inte är höjdrädd kan du gå upp och få en fantastisk utsikt över Madison Avenue.

Ascent

‘Ascent’, två glashissar placerade på utsidan av byggnaden tar dig till toppen av One Vanderbilt-byggnaden. När hissarna har nått toppen, kommer de att stanna där i några minuter så att du kan njuta av den vackra utsikten. Observera att hissarna är en extra attraktion som man behöver separata biljetter till.
Ascent är stängd på obestämd tid

Eric tipsar: “Ta dig tid att upptäcka allt i Summit One Vanderbilt. Jag råder dig till exempel att sätta dig ner och låta allt du ser runt omkring dig sjunka in. Jag brukar tillbringa ungefär en och en halv timme på observationsdäcket. Se till att besöka toaletten också: Härifrån får du magnifik utsikt över staden.”

Summit på dagtid och på kvällstid

Du kan besöka observationsdäcket under dagen och på kvällen, båda erbjuder olika upplevelser. Under dagen har du bra utsikt över Central Park och observationsdäcket är perfekt upplyst för alla dina Instagramfoton. Solljuset är väldigt starkt på grund av de många speglarna. Jag rekommenderar att ta med solglasögon.

På kvällen är konstupplevelsen “Air” ännu mer intensiv än på dagen. De olika färgerna blir synliga och kommer till liv genom alla ljud som spelas. Detta ger utsiktsplattformen, tillsammans med utsikten över staden, ett extra mervärde.

Köp SUMMIT One Vanderbilt biljetter här
Eric tipsar: “Du kan få en bra utsikt över Central Park från toppmötet. Om du vill se Manhattans största park från ovan rekommenderar jag att du besöker observationsdäcket under dagen.”

Summit One Vanderbilt biljetter - Kvällstid Summit One Vanderbilt biljetter - kväll

Utomhusupplevelse

Observationsdäcket har också ett utomhusområde med utsikt över Empire State Building och Times Square. På uteserveringen kan du ta en drink i baren och här kommer du också till ‘Ascent’, hissarna på utsidan av byggnaden.

Praktisk information

  • Plats: huvudentrén är på huvudhallen på Grand Central Terminal
  • Öppettider:
    • från kl. 09.00 till 01.00
    • Sista entrén är 90 minuter före stängning

Det här observatoriedäcket ingår inte i något av rabattkorten.

Köp SUMMIT One Vanderbilt biljetter här

När ska man besöka Summit One Vanderbilt?

Det finns egentligen ingen "bästa tid" för att åka upp till Summit One Vanderbilt. På dagtid kan du ta fantastiska foton, och på kvällen är själva upplevelsen starkare. Läs mer här.

Vad kostar biljetterna till Summit One Vanderbilt?

Summit One Vanderbilt biljetter finns att köpa från 508 SEK och upp.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat