Summit One Vanderbilt biljetter

Summit at One Vanderbilt biljetter kommer att finnas tillgängliga online. Den här utsiktsplattformen i New York finns i One Vanderbilt skyskrapan i Midtown Manhattan, nära Grand Central Terminal. Utsiktsplattformen ligger 335 m (1100 feet) ovanför marken. tack vare den unika platsen, erbjuder The Summit en fantastisk utsikt över omgivande landmärken som Empire State Building. Utsikten är helt annorlunda jämfört med övriga observationsdäck i New York.

Summit One Vanderbilt Observation Deck öppnas någon gång i slutet av 2021.

Biljetter finns ännu inte tillgängliga.
Skulle du vilja få ett meddelande så fort det finns biljetter tillgängliga? Skicka då ett meddelande till [email protected] så får du ett mejl så fort biljetter finns att köpa!

Utsiktsplattform vid Grand Central

One Vanderbilt ligger på hörnet av 42nd Street och Vanderbilt Avenue, mitt emot Grand Central. One Vanderbilt utsiktsplattform sträcker sig över våning 57, 58 och 59 i den imponerande skyskrapan. Det erbjuder unik utsikt över Empire State Building, Chrysler Building, Bryant Park och Times Square som alla ligger i närheten. Det finns också en ute terrass där de serverar mat och dryck av hög kvalitet. One Vanderbilt är också hem för många kontor, butiker och till och med ett utrymme för kulturprojekt.

Specialfunktioner på Summit

Summit One Vanderbilt är inte ditt vanliga observationsdäck. Den har två uthak av glasgolv kallad ’levitation’ som, om du inte är rädd för höjder, kan gå på för en fantastisk utsikt över Madison Avenue. Det finns också ett unikt ”infinity-rum” med högt i tak, som är fyllt med speglar för att skapa en surrealistisk upplevelse. Sammantaget kommer ett besök på Summit att fördjupa dig i den bästa utsikten över New York på flera sätt.

Utomhusupplevelse

Naturligtvis måste du också gå ut för att utforska allt som Summit har att erbjuda. Huvudattraktionen här – bortsett från den fantastiska utsikten – är ”Ascent”: två hissar av glas som kommer att gå upp från observatoriet: på utsidan av byggnaden! När de väl har nått toppen kommer de att stanna där i några minuter så att du kan njuta av den fantastiska utsikten. När de har sjunkit ner igen kan du gå direkt till uteserveringen för en drink. Terrassen som heter Après erbjuder avancerade mat- och dryckealternativ för en riktig kulinarisk upplevelse. Observera att hissarna är en extra attraktion, som du behöver separata biljetter till.

Eric tipsar: Summit ligger relativt nära Empire State Building. Man får en fantastisk och nära utsikt över New Yorks berömda landmärke, vilket jag inte hade räknat med. Både ingång och utgång är via den stora hallen i Grand Central där en man hittar en imponerande entré.

One Vanderbilt The Summit biljetter - Empire State Building utsikt One Vanderbilt The Summit biljetter - Central Park utsikt

Vill du redan besöka andra utsiktsplattformar? Köp då Empire State Building biljetter, Top of the Rock biljetterOne World Observatory biljetter eller Edge Observation Deck biljetter.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat