2.1m
Frågor? Email eric@newyork.se
Retur och leverans

Retur och leverans

När du beställer Unlimited Ride MetroCards, Pay-Per-Ride MetroCards, JFK Airtrain biljetter och/eller PATH biljetter via NewYork.se gäller de följande villkor och regler. Dessa villkor och regler gäller även när du har köpt nyss nämnda biljetter i olika paketerbjudanden där det ingår en produkt eller voucher till en sevärdhet.

Obs. att följande villkor och regler endast gäller beställningar av de nyss nämnda biljetterna för transfer och paketerbjudanden. Villkoren och reglerna gäller ej när du köper övriga produkter eller tjänster via den här webbsidan. Du kan läsa de villkoren och reglerna för övriga beställda produkter och tjänster här.

Leveranstid

Vid beställning på veckodagar innan kl. 14:00, skickas beställningen samma dag. I allmänhet får du dina MetroCard och om du har beställt dem i kombination med en produkt/kupong för sevärdhet, får du dem inom 7 dagar på angiven adress. På grund av helger och högtider kan försändelsen ibland ta lite längre tid.

Till vilka adresser levererar ni?

Din beställning kan skickas till varje adress i Sverige.

Försändelsekostnader

Försändelsekostnaden till Sverige är 13 euro (ca 130 kr) och skickas till angiven adress.

Returhantering och rätt till återbetalning

Du har rätten att skicka tillbaka MetroCard i en oöppnad förpackning, utan att uppge anledning, upp till 15 dagar efter köp. Vid retur av hela försändelsen, får du tillbaka hela totalbeloppet, inklusive försändelsekostnader. Du betalar dock själv de kostnader som en retur innebär. Om du endast skickar tillbaka en del av försändelsen, får du tillbaka det beloppet till värdet av det som returnerats. I detta fall får du inte tillbaka försändelsekostnaderna.

Om du vill returnera MetroCard efter 15-dagarsfristen, var god och kontakta mig först.

Beställde du ett paketerbjudande inklusive ett MetroCard plus kupong till en sevärdhet eller rabattkort? Tyvärr går det inte att avboka kupong till sevärdhet och rabattkort. Du kan dock alltid kontakta mig så kanske jag kan erbjuda en lösning.

Returadress

New York Media Group
Stadhouderskade 14D
1054 ES Amsterdam
Nederländerna

Har du några frågor angående MetroCard, din beställning eller vill du göra en större beställning åt en grupp? Skicka då ett mejl till eric@newyork.se.

Win a trip to New York
Eric's New York Find it for free on the App Store
App store Google play
Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


från
till och med
Sökresultat
från
till och med
Sökresultat