Retur och leverans

När du beställer Unlimited Ride MetroCards, Pay-Per-Ride MetroCards, JFK Airtrain biljetter och/eller PATH biljetter via NewYork.se gäller de följande villkor och regler. Dessa villkor och regler gäller även när du har köpt nyss nämnda biljetter i olika paketerbjudanden där det ingår en produkt eller voucher till en sevärdhet.

Obs. att följande villkor och regler endast gäller beställningar av de nyss nämnda biljetterna för transfer och paketerbjudanden. Villkoren och reglerna gäller ej när du köper övriga produkter eller tjänster via den här webbsidan. Du kan läsa de villkoren och reglerna för övriga beställda produkter och tjänster här.

Leveranstid

Vid köp på arbetsdagar före kl. 13.00 (UTC+1), skickas beställningar samma dag. Den förväntade leveranstiden är ca 5-10 arbetsdagar (helger och/eller helgdagar uteslutna).

Till vilka adresser levererar ni?

Din beställning kan skickas till varje adress i Sverige.

Försändelsekostnader

Försändelsekostnaden till Sverige är 13 euro (ca 140 kr) och skickas till angiven adress.

Returhantering och rätt till återbetalning

Du har rätten att skicka tillbaka MetroCard i en oöppnad förpackning, utan att uppge anledning, upp till 14 (fjorton) dagar efter köp. Vid retur av hela försändelsen, får du tillbaka hela totalbeloppet, inklusive försändelsekostnader. Du betalar dock själv de kostnader som en retur innebär. Om du endast skickar tillbaka en del av försändelsen, får du tillbaka det beloppet till värdet av det som returnerats. I detta fall får du inte tillbaka försändelsekostnaderna.

Om du vill returnera MetroCard efter 14-dagarsfristen, var god och kontakta mig först.

Beställde du ett paketerbjudande inklusive ett MetroCard plus kupong till en sevärdhet eller rabattkort? Tyvärr går det inte att avboka kupong till sevärdhet och rabattkort av dessa erbjudanden och det går inte heller att få pengarna tillbaka. Observera att våra arrangörer av rabattkort kan ändra de sevärdheter som ingår (eller ej) och även informationen om de olika produkterna. Informationen på tredje-partssidor bör stämma. Se de egna webbsidorna av New York Pass, Explorer Pass eller Sightseeing Flex Pass innan du reser för uppdaterad information. Det finns ingen möjlighet att få pengarna tillbaka för de attraktioner du inte utnyttjade med rabattkortet efter köp.

Returadress

New York Media Group
Stadhouderskade 14D
1054 ES Amsterdam
Nederländerna

Har du några frågor angående MetroCard, din beställning eller vill du göra en större beställning åt en grupp? Skicka då ett mejl till [email protected].

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat