Rea i New York

Rea i New York

Passa på och fynda på rea i New York under din vistelse. Det går att spara en hel del pengar. Att shoppa i New York är på mångas måste-göra lista. Eftersom utbudet är enormt, är The Big Apple en äkta shoppingparadis! Det finns vanliga reor som årlig sommar-och vinterrea. Dessutom är det ofta extra rea vid större helgdagar. Ett tips är att vara lite försiktig när man ser reaskyltar utan priser. Lita aldrig på texter som ”liquadation”, ”last days” eller ”going out of business”. Elektronikbutikerna som omger Times Square är kända för att använda de här tricken. Om du köper något från en av dessa affärer, se till att allt fortfarande finns i den ursprungliga förpackningen inklusive garantikortet och manualen.

Century 21 i New York

En favorit för många turister när de besöker New York: Century 21, mitt emot 9/11 Memorial. Det finns ett till varuhus på Broadway, mellan 66th och 67th Streets. Eftersom många turister inte känner till den, är det mycket lugnare här än hos Century 21 i Downtown. Det är också möjligt att handla online på Century 21 webshop och får din beställning skickad till ditt hotell (kontrollera med hotellet innan att de accepterar detta).

Läs mer om Century 21 här

Black Friday shopping

När du befinner dig i New York i slutet av november har du tur, eftersom du kan få massor av Black Friday erbjudanden! Black Friday firas dagen efter Thanksgiving och den bästa dagen för att shoppa i New York! Nästan alla butiker har speciella erbjudanden på Black Friday. Om du planerar att köpa något speciellt i New York, är det bättre att vänta på fantastiska erbjudanden på den här shoppingdagen.

Produkter som är billigare i New York än i Sverige

Om du planerar att shoppa rejält under din resa, finns det några produkter och märken som har extra bra erbjudanden. Apple produkter som iPhones och iPads är ofta billigare i USA. Och att köpa kläder i New York av bekända klädmärken som Levi’s och GAP är ofta billigare än i Sverige. Framför allt om du åkte till ett outletställe, som till exempel Woodbury Common.

Rea i New York - Black Friday Rea i New York - Century 21

Var det här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat