Outlets i New York

Outlets i New York

Outlets i New York är det bästa platserna för shopping i New York. På Manhattan finns det ett antal butiker som säljer designkläder til starkt nedsatta priser. De stora shoppingoutletbutikerna hittar man utanför Manhattan, eller till och med utanför New York. De är emellertid lätta att nå med förbokade bussar. Här nedan hittar du min översikt av outlets i New York, tillsammans med andra shoppingtips.

 1. Contents

  Woodbury Common Outlet

  Om du vill storshoppa nära New York, rekommenderar jag framför allt en av dem: New York shoppingoutlet Woodbury Common. Här hittar man så många som 220 outletbutiker, ett rent shoppingparadis. Många av butikerna säljer kläder, både vanliga och lyxiga märken som Nike, Levi’s, Gucci Calvin Klein och många fler! Det tar ca 1,5 timme att åka ut till Woodbury Common med buss från Midtown Manhattan.

 2. Century 21

  Century 21 kan du köpa märkeskläder med upp till 65 % rabatt året runt. Du hittar både dam-, herr- och barnkläder. Men det är inte allt; du kan också hitta skor, parfymer, kosmetika, researtiklar och till och med heminredning. Du kan hitta välkända märken som Marc Jacobs, Calvin Klein, Michael Kors och många fler. Varuhuset ligger i stadens centrum, nära One World Observatory.

 3. Empire Outlets

  Ett outletcenter i New York är Empire Outlets. Outletbutikerna ligger på Staten Island, nära Staten Island Ferry terminalen, och är lätta att nå från Manhattan. Köpcentret ligger precis vid vattnet med utsikt över Manhattan, en härlig plats att ta en fika eller en lunch och njuta av utsikten efter några timmars shoppande. Förutom detta outletcenter finns det naturligtvis också vanliga butiker med rabatter i New York.

  Outlets i New York - Woodbury Common Outlets i New York - Empire Outlets

 4. The Mills at Jersey Gardens

  Ute i New Jersey hittar du The Mills at Jersey Gardens, ett köpcentrum med båda vanliga butiker och outletbutiker. Det lättaste sättet att ta sig hit på är att ta en lokal buss dit. I New Jersey är det ingen moms på kläder och du betalar endast hälften av momsen på elektroniska prylar. Det innebär extra bra priser på redan reducerade priser!

  Outlets i New York - The Mills at Jersey Gardens

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat