Woodbury Common Premium Outlet Center i New York

Köp dina biljetter nu

Besök Woodbury Common Outlets. Det ligger alldeles utanför Manhattan och erbjuder 220 affärer med oslagbara rabatter! Bussarna åker på morgonen, din plats är förbokad på bussen, och allt du behöver tänka på är att bocka av din shoppinglista.

Boka dina bussbiljetter till Woodbury Common Outlets här

Lyxbutiker och märkeskläder

Rabatterna hos Woodbury Common varierar från 25 till 65 procent på det vanliga priset. Du ser även ofta reklam som ”buy 1 get 1 free”. Det gäller inte bara för lyxmärken som Jimmy Choo, Dior, Gucci, Burberry, Chloé och Balenciaga men även en del designaffärer. Det finns även klädmärken som J. Crew, American Eagle Outfitters, Banana Republic, Ralph Lauren, Lacoste, Superdry och Tommy Hilfiger.

Woodbury Common Premium Outlet Center i New York - Gucci Woodbury Common Premium Outlet Center i New York - Michael Kors

Shop ’til you drop!

Woodbury Common ligger vackert beläget bland gröna kullar och det skulle kunna vara Schweiz. Affärerna hittar du i små vita trähus som omges av små torg och gator. Här hittar du inga blinkande reklamskyltar i neonfärger men snarare en lite sober utsmyckning av butikernas fasader. Du slipper även gräva efter erbjudanden i en låda någonstans, dessutom kommer ingen och snor tröjan du nyss hade valt ut. Du får en karta ombord på bussen och det är lätt att se var varje affär ligger. Det kan vara en liten kö utanför butiken och det beror på att det snabbt blir fullt inomhus. Det finns gratis WiFi i fiket (lunchroom) så du kan appa dina nära och kära om ditt senaste inköp.

Det finns även en “VIP Coupon Book” att köpa för 10 dollar. I den här turen ingår den dock och får du en kupong som du kan hämta upp rabatthäftet med. Tänk på att du ofta inte har bytesrätt på varorna du köper så prova dem innan och kontrollera att de är i gott skick. Hursomhelst: shoppa loss ordentligt eftersom Woodbury Common Premium Outlets är det perfekta stället i New York för märkeskläder och skor till bra priser.

Har du shoppat klart? Det är lätt att hitta bussen som tar dig tillbaka till New York city. Du behöver inte oroa dig över att inte få plats eftersom din sittplats är förbokad. Du är tillbaka i Downtown Manhattan inom 1,5 timme!

Eric tipsar: Ta en god titt på kartan och markera de butiker du vill besöka innan du anländer. Planera i förväg så får du mest valuta för pengarna. Det är också smart att ta med sig en extra väska där du kan lägga dina inköp.

Woodbury Common Premium Outlet Center i New York - Butiker Woodbury Common Premium Outlet Center i New York - Torg

Praktisk information

Du kan välja mellan olika avgångsplatser och tider i Manhattan. Efter bokningen får du en e-kupong.  Du kan skriva ut den och använda som biljett för rundturen eller visa upp som mobilbiljett.

  • Avgångstider: kl. 08.30, 09.30, 11.30
  • PåstigningROW NYC Hotel och vid förfrågan Hotel Pennsylvania eller Lexington Hotel
  • Returresa: flexibel, du bekräftar tiden när du bokar
  • Återvänder till: ROW NYC Hotel

Köp dina biljetter till Woodbury Common Outlets här

Vet du ännu inte hur länge du vill stanna vid Woodbury Common? Boka då den här turen till Woodbury Common istället.

Upphämtning vid hotellet med skyttelbuss till Woodbury

Om du föredrar att bli upphämtad vid ditt hotell för resa ut till Woodbury, ska du boka det här alternativet. Luta dig tillbaka och koppla av under resan till Woodbury i en lyxig minibuss med en liten grupp passagerare. I Woodbury har du ett antal timmar på dig att shoppa i alla butikerna innan bussen tar dig tillbaka till ditt hotell.

Boka upphämtning vid hotellet med skyttelbuss till Woodbury här

Woodbury Common Premium Outlet Center i New York - Shoppingrunda

Kanske är du även intresserad av:

Var det här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat