Woodbury Common Premium Outlet Center i New York

Köp dina biljetter nu
Woodbury Common Premium Outlet Center i New York

Besök Woodbury Common Outlets. Det ligger alldeles utanför Manhattan och erbjuder mer än 220 affärer med oslagbara rabatter! Bussarna åker på morgonen, din plats är förbokad på bussen, och allt du behöver tänka på är att bocka av din shoppinglista.

Boka dina bussbiljetter till Woodbury Common Outlets här

Contents

Lyxbutiker och märkeskläder

Rabatterna hos Woodbury Common varierar från upp till 65 procent på det vanliga priset. Du ser även ofta reklam som ”buy 1 get 1 free”. Det gäller inte bara för lyxmärken som Jimmy Choo, Dior, Gucci, Burberry, Chloé och Balenciaga men även en del designaffärer. Det finns även klädmärken som J. Crew, American Eagle Outfitters, Banana Republic, Ralph Lauren, Lacoste, Superdry och Tommy Hilfiger.

Woodbury Common Premium Outlet Center i New York - Gucci Woodbury Common Premium Outlet Center i New York - Michael Kors

Shop ’til you drop!

Woodbury Common ligger vackert beläget bland gröna kullar och det skulle kunna vara Schweiz. Affärerna hittar du i små vita trähus som omges av små torg och gator. Här hittar du inga blinkande reklamskyltar i neonfärger men snarare en lite sober utsmyckning av butikernas fasader. Du slipper även gräva efter erbjudanden i en låda någonstans, dessutom kommer ingen och snor tröjan du nyss hade valt ut.  Det kan vara en liten kö utanför butiken och det beror på att det snabbt blir fullt inomhus. Det finns gratis WiFi så du kan appa dina nära och kära om ditt senaste inköp.

Det finns även en “VIP Coupon Book” med ytterligare rabatter som du kan ladda ned vid informationsdisken. Tänk på att du ofta inte har bytesrätt på varorna du köper så prova dem innan och kontrollera att de är i gott skick. Hursomhelst: shoppa loss ordentligt eftersom Woodbury Common Premium Outlets är det perfekta stället i New York för märkeskläder och skor till bra priser.

Har du shoppat klart? Det är lätt att hitta bussen som tar dig tillbaka till New York city. Du behöver inte oroa dig över att inte få plats eftersom din sittplats är förbokad. Du är tillbaka i Downtown Manhattan inom 1,5 timme!

Eric tipsar: “Ta en god titt på kartan och markera de butiker du vill besöka innan du anländer. Planera i förväg så får du mest valuta för pengarna. Det är också smart att ta med sig en extra väska där du kan lägga dina inköp.”

Woodbury Common Premium Outlet Center i New York - Butiker Woodbury Common Premium Outlet Center i New York - Torg

Praktisk information

Du kan välja mellan olika avgångsplatser och tider i Manhattan. Efter bokningen får du en e-kupong.  Du kan skriva ut den och använda som biljett för rundturen eller visa upp som mobilbiljett.

  • Avgångstider: kl. 08.30, 09.30, 10.30 och 11.30
  • Påstigning: McDonald’s 51st Street (1651 Broadway & 51st Street). OBS: Det står tyvärr fel adress för närvarande på Viators webbsida och bekräftelse där de nämner ROW Hotel. Adressen 1651 Broadway & 51st Str är den rätta.
  • Tider returresa: flexibelt, du bekräftar tiden vid köp av resa

Köp dina biljetter till Woodbury Common Outlets här

Woodbury privat transfer

Den här privata tur- och returresan tar dig från ditt hotell till Woodbury Common. Chauffören hämtar din grupp på en plats som du väljer och ni åker i en lyxig större bil till outletcentret, där ni kan spendera dagen med att fynda. När ni är klara att resa hem, tar chauffören er tillbaka till ert hotell. Beroende på storleken på din grupp kan du välja en skåpbil, limousine eller minibuss.

Boka den privata transfern till Woodbury med upphämtning på hotellet här

Woodbury Common Premium Outlet Center i New York - Shoppingrunda

Kanske är du även intresserad av:

Hur kommer jag till Woodbury outlets från NYC?

Att ta bussen från Manhattan är det enklaste och mest bekväma sättet att ta sig till Woodbury Common. Köp din bussbiljett med garanterad reserverad plats på min webbsida.

Hur långt bort ligger Woodbury Common från New York city?

Woodbury Common ligger på ca 1,5 timmes bilresa från Manhattan.

Vilka butiker finns på Woodbury Common outlet?

Woodbury Common har många populära märkesbutiker (designers): Michael Kors, Jimmy Choo, Gucci, Burberry, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger och många, många andra. Läs mer här.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat