Apple butiker i New York

Apple butiker i New York

Var köper du en iPad, iPhone eller en MacBook i New York? Det finns många småbutiker som säljer dessa produkter, men bäst är gå direkt till Apple Store. Priserna skiljer sig inte särskilt mycket från småbutikerna. Om du köper från en Apple Store vet du att du får rätt vara till rätt kvalité. iPhones är inte alltid tillgängliga för försäljning för de som bor utanför USA, eftersom köpet ibland baseras på ett abonnemang. Det är enkelt och smidigt att köpa iPods, iPads och Mac datorer i USA. Du kan även köpa ”Apple Care” (skyddsplanen) eftersom det är tillgängligt för de som bor utomlands.

Apple butiker adresser i New York

Det finns flera Apple butiker på Manhattan. Den största butiken hittar man på 767 Fifth Avenue. Den här berömda Apple butiken i New York, med sin imponerande glasbyggnad är nyligen helrenoverad. Den största Apple butiken är den i Meatpacking District, på 401 West 14th Street. Vill du kombinera ditt inköp av nya Apple tillbehör med annan shopping? Det ligger en Macy’s i samma butik. Här hittar du Apple produkter på gatuplan, mellan parfym och make-up avdelningarna. En annan Apple butik som är kul att besöka är den i Westfield World Trade Center. Apple:s berömda design går hand i hand med arkitekturen i det här nya köpcentret.

Grand Central Apple Store

Apple butiken med den mest uppseendeväckande omgivningen är ändå butiken i Grand Central Terminal. Här kan du testa iPhones, iPads och MacBooks på en av världens mest berömda tågstationer. Förutom de här ovan nämnda butikerna, finns det ytterligare tre Apple butiker på Manhattan: Upper East Side, Upper West Side och SoHo. New York är ett paradis för äkta Apple-fans!

Eric tipsar: Kom ihåg att det tillkommer 8,875% sales tax på priset du ser. Det innebär att en iPad som kostar 499 dollar egentligen kostar 543.29 dollar. Dessutom har amerikanska produkter, även amerikanska uttag, laddare, etc. När du köper produkter i Apple butiken i New York, kom ihåg att du behöver köpa adapters när du väl kommer hem igen.

Apple butiker i New York - West 14th Street Apple butiker i New York - Grand Central

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat