Loppmarknader i New York

Loppmarknader i New York

Loppmarknader i New York, som Chelsea Flea och Brooklyn Flea, är bra ställen att hitta vintagekläder, unika designer-produkter och antikviteter. Det finns några fantastiska antikmarknader på Manhattan, men vintageshopping ger dig också en bra anledning att upptäcka andra stadsdelar. Att utforska en av loppisarna är ett roligt och gratis sätt att tillbringa helgen i New York city.

Chelsea Flea Market

Chelsea Flea Market, även känd som Annex Markets, är inriktad på antika och unika vintagevaror av hög kvalitet. Jag gillar att det är mitt på Manhattan, där du är omgiven av skyskrapor. Det går att köpa föremål av kända märken för bra priser, jag skulle rekommendera att komma hit tidigt för att fynda. Om du blir hungrig av att handla kan du köpa något att äta vid ett av matstånden…..

 • Öppettider: Torsdag till måndag
 • Plats: Parkeringsplatsen vid 29 West 25th Street (mellan 5th och 6th Avenue)

Chelsea Flea Market Chelsea Flea Market Manhattan

DUMBO Flea Market

DUMBO Flea Market är en del av Brooklyn Flea Market, rankad som en av de bästa loppisarna i USA. Leverantörerna samlas under Manhattan Bridge Archway, vilket ger den den verkliga härliga DUMBO-känslan. Efter att ha besökt loppisen kan du gå genom DUMBO till Brooklyn Bridge Park, ta en kaffe att gå på en av de hippa kaféerna och gå tillbaka över Brooklynbron till Manhattan. Det är det perfekta sättet att tillbringa en morgon i New York.

 • Öppet: Varje söndag
 • Plats: 80 Pearl Street in Brooklyn
 • Stängt under vintermånaderna

Dumbo Flea MarketDumbo Flea Market Brooklyn

Williamsburg Flea Market

Brooklyn Flea Market andra plats är Williamsburg Flea Market. Här hittar du möbler, vintagekläder, samlarföremål och antikviteter, samt smycken, konst och hantverk av lokala hantverkare och designers. Marknaden är fantastisk att besöka under den dag då du vill utforska Williamsburg lite närmare. Du kan också besöka Brooklyn Brewery, ta en drink i en av de många coola barerna eller njuta av utsikten över Manhattans skyline från Domino Park.

 • Öppet: Varje lördag
 • Plats: Kent Avenue på N 6th Street i Brooklyn

Williamsburg Flea Market Williamsburg Brooklyn Flea

Eric tipsar: Jag gillar att besöka marknaderna på morgonen, direkt efter att de öppnat. Du ser att folk sätter upp sina marknadsstånd och vid den tiden har säljarna fortfarande ett antal riktigt unika föremål. Om du kommer senare på dagen finns det en chans att dessa redan är sålda. Jag gillar att gå runt, med en kopp kaffe i handen, och njuta av stämningen.

Artists and Fleas Williamsburg

Artists and Fleas är en inomhusloppmarknad på olika platser i New York. Det är en marknadsplats med designers och samlare som säljer sina föremål. Platsen i Williamsburg är fylld med mode, vintage, konst, design och mer. Kombinera ditt besök på Williamsburg loppmarknad med ett besök på Artists and Fleas, som ligger runt hörnet från varandra. Eller så kan du shoppa på Bedford Avenue, där du kan hitta alla möjliga trevliga butiker.

 • Öppet: Varje lördag och söndag
 • Plats: 70 North 7th Street i Brooklyn

Artists And Fleas Artists And Fleas - Inuti

Artists and Fleas Chelsea

Marknaden hittar man också på Chelsea Market, en inomhusmarknad i Meatpacking District. Det är det perfekta stället att shoppa eller äta. Härifrån kan du ta dig upp på High Line, ett förhöjt järnvägsspår som är ombyggt till en lång park.

 • Öppet: Dagligen
 • Plats: 88 10th Avenue

Hester Flea Market

Hester Flea Market är en blandning av vintage, handgjorda varor och mat. Här kan du hitta föremål som smycken, kläder och keramik tillsammans med olika små matställen. Du kan kombinera marknaden med att utforska Lower East Side. Det är ett bra ställe för shopping, det finns upcoming designers, andrahandsbutiker, och andra affärer.

 • Öppet: Varje lördag
 • Plats: 26 Essex Street
 • Stängt under vintermånaderna

Grand Bazaar NYC

Grand Bazaar NYC är den största, äldsta och mest varierande shoppingmarknaden i staden. Ursprungligen var namnet GreenFlea Market och den lanserades 1982 av en grupp föräldrar för att samla in pengar till sina barns skola. Numera går 100% av vinsten till fyra lokala skolor, till förmån för över 2 000 barn. På marknaden, med ett inomhus- och utomhusutrymme, kan du köpa produkter från över 200 marknadsstånd. Kombinera ditt besök på loppmarknaden med att gå til American Museum of Natural History som ligger nära Grand Bazaar NYC.

 • Öppet: Varje söndag
 • Plats: 100 West 77th Street

Är loppisarna i New York gratis att besöka?

Ja. New York loppisar är gratis att besöka och öppna för alla åldrar. Läs allt här.

Hur betalar man på loppisarna i New York?

Kontanter accepteras alltid och somliga accepterar även betalkort eller kreditkort. Det finns ofta bankomater på plats där du kan få pengar. Du kan förvänta dig en transaktionsavgift.

Finns det mat på loppmarknaderna i New York?

Ja, det finns alltid något att äta på marknaderna. Det bästa är att komma hungrig eftersom du inte vill missa att smaka på olika smaker. Läs mer om loppmarknader i New York här.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat