Bästa bryggerierna i New York

Bästa bryggerierna i New York

Bryggerier i New York är de perfekta ställena för en kul eftermiddag eller kväll bland New Yorks lokalbor. Alla ölfantaster kan njuta av stadens alla otroliga bryggerier. Från historiska New York-bryggerier till moderna brygghus som experimenterar med ovanliga smaker, så erbjuder rummen med ölkranar något för alla! Jag är en riktig ölälskare och har listat alla mina favoritbryggerier i New York – några för den goda ölen och andra för platsens mysiga atmosfär, och lokalborna som besöker den. Skål!

Contents

Bästa bryggerierna i New York

De bästa bryggerierna i New York finns i Brooklyn och Queens. För länge sedan fanns det massor av tyska och österrikiska immigranter i området, som redan då bryggde sitt eget öl. Under en tid bryggdes 10% av all amerikansk öl i Brooklyn. Än idag är det en plats där New Yorkers kan njuta av utsökt öl.

Eric tipsar: “Till skillnad mot Sverige där bryggerierna inte har några barer, restauranger eller provsmakningar, så är många bryggerier i USA mysiga ställen dit många New York-bor söker sig för något att dricka. Särskilt på helgerna älskar New York-borna att besöka bryggerier med vänner, och även ofta med sina barn. Det är ställen dit få turister går och där du kan lära känna ‘riktiga New Yorkers’.”

Brooklyn Brewery

Brooklyn Brewery är New Yorks största och mest välkända bryggeri, och det är en sann klassiker. Detta bryggeri i Williamsburg är en av mina favoriter: ölhallen är alltid mysig och du får se en stor del av bryggeriprocessen. Brooklyn Brewery i New York som grundades 1988 är bäst känt för sin bryggeriprocess. Bryggmästarna som har vunnit flera utmärkelser kombinerar traditionellt med modernt, vilket ger ölen en  fyllig smak. Deras mest populära öl är Brooklyn Lager, som definitivt är värd att prova!

Plats: 79 North 11th Street i Williamsburg, Brooklyn

Bästa bryggerierna i New York - Brooklyn Brewery Bästa bryggerierna i New York - Brooklyn Brewery inuti

Fifth Hammer Brewing Company

Detta bryggeri i Long Island City är ett hippt ställe där du sitter i ett garage som är omgivet av ölfat. Urvalet förändras kontinuerligt, men det finns alltid olika sorters öl att välja bland. Fifth Hammer Brewing Company fokuserar på kreativitet för att alltid erbjuda unika smaker. Vid sidan av goda öl anordnar de även massor av evenemang, som musik- och spelkvällar.

Plats: 10-28 46th Avenue i Long Island City, Queens

Bästa bryggerierna i New York - Fifth Hammer Brewing Company

Rockaway Brewing Company

Rockaway Brewing Company grundades på Rockaway Beach (därav namnet), men all deras öl produceras nu i Long Island City. Detta mikrobryggeri i New York är känt för sina hantverksöl som kombinerar alla typer av smaker. Du kan avnjuta ölen på fat eller med en ölpinne som gör att du kan testa lite av varje.

Plats: 46-01 5th Street i Long Island City, Queens

Bästa bryggerierna i New York - Rockaway Brewing Company Bästa bryggerierna i New York - Rockaway Brewing Company inuti

TALEA Beer Co.

TALEA Beer Co. har flera lokaler i New York, men deras bar som ligger i Williamsburg är min favorit. Det här ölmärket grundades av två kvinnor som kände att ölmarknaden inte riktade sig till alla, och de ville ändra på det. Deras öl är inte så beska och har fruktiga smaker. När du går förbi TALEA kommer du vid en första anblick inte inse att det är ett bryggeri, men det är definitivt värt ett besök!

Plats: 87 Richardson Street i Williamsburg, Brooklyn

Eric tipsar: “Många av de bästa bryggerier i New York finns i Williamsburg och Greenpoint. Det är inte bara trevligt att lära sig om bryggerierna och deras öl, utan även om dessa områden i Brooklyn. Du kan besöka dem genom promenadturen Williamsburg – Greenpoint som finns i min Eric’s New York app!”

EBBS Brewing Co.

EBBS Brewing Co. i Williamsburg är den perfekta platsen för en trevlig stund! Deras utbud innehåller en rad goda lokala öl, som typer av IPA, stout och ale. Detta bryggeri i Brooklyn fokuserar på innovation och kreativitet, vilket även återspeglas i interiören och paketeringen. Det är ett ställe där vänner samlas för att njuta av den mysiga atmosfären.

Plats: 182 North 8th Street i Williamsburg, Brooklyn

Tørst

Du hittar nästan alla sorters öl hos Tørst! Den här danska ölbaren har över 20 öl på fat och över 200 typer av burköl på menyn. Dessutom kan du beställa olika snacks som komplement till din öl. Om öl inte är din favoritdryck serverar de även utsökt vin och cocktails! Inredningen har en skandinavisk twist som utstrålar en elegant och modern känsla.

Plats: 615 Manhattan Avenue i Greenpoint, Brooklyn

Other Half Brewing

Det här bryggeriet är vackert beläget vid vattnet i Domino Park, Williamsburg. Här kan du prova en öl från menyn eller något av deras experiment i rummet med ölkranar. Other Half Brewing grundades av tre vänner som ville skapa öl som de själva ville dricka, bryggt av ett företag som de ville tillhöra. Det som jag verkligen uppskattar är att de samarbetar med lokalbor, vilket innebär att de även bidrar till lokalsamhället.

Plats: 34 River Street i Williamsburg, Brooklyn

Bästa bryggerierna i New York - Half Brewing

Takbarer i New York

Om du vill njuta av en öl med utsikt över New York, då finns det ett antal bryggerier som har en takbar med terrass!

Greenpoint Beer and Ale

Greenpoint Beer and Ale ligger i Greenpoint, Brooklyn. Från bryggeriets takbarsterrass som är utsmyckad med en vattentank i färgat glass kan du blicka ut över Greenpoint. Det här bryggeriet är en plats där många lokalbor hänger. Du kan även spela spel här. Jag gillar verkligen det faktum att deras öl har roliga namn!

Plats: 1150 Manhattan Avenue i Greenpoint, Brooklyn

Bästa bryggerierna i New York - Greenpoint Beer and Ale Bästa bryggerierna i New York -  Greenpoint Beer and Ale rooftop

Berry Park

Berry Park är egentligen inte ett bryggeri, utan snarare en beer garden (ölträdgård). Du kan dricka alla möjliga typer av öl här, och de serveras ofta i muggar. Du kan även se Manhattans stadssilhuett från deras takterrass. Det är ett mysigt ställe på sommaren, men om vädret är dåligt kan du också sitta i den underbara atmosfären inomhus.

Plats: 4 Berry Street i Greenpoint, Brooklyn

Beer Gardens i New York

Beer gardens (ölträdgårdar) är väldigt populära bland amerikaner, och många av dem finns i New York. Det finns en hel del med tyskt tema, som exempelvis serverar kringlor och bratwurst. Beer gardens brygger inte sin egen öl utan serverar ofta öl från lokala bryggerier.

Radegast Hall & Biergarten

Radegast Hall är en beer garden i Williamsburg som erbjuder ett stort urval av olika öltyper, direkt från ölfat eller på flaska. Jag rekommenderar grillmaten starkt. Det spelas ofta live-musik och många lokalbor söker sig hit på helger eller efter jobbet. Radegast Hall erbjuder allt som du kan förvänta dig av en ölträdgård: en fantastisk atmosfär, god mat och många olika typer av öl. Det finns något för alla ölälskare!

Plats: 113 North 3rd Street i Williamsburg, Brooklyn

Bästa bryggerierna i New York - Radegast Hall Biergarten

The Standard Biergarten

The Standard Biergarten är en del av Standard Hotel och den ligger direkt under High Line Park. Här känns det verkligen som att du är i Tyskland för ett ögonblick med de klassiska träbänkarna och maten. Ölen är strålande och det är även atmosfären.

Plats: 848 Washington Street i Meatpacking District, Manhattan

Bästa bryggerierna i New York - The Standard Biergarten

Öltur i New York

Vill du dyka djupare i ölen och bryggerierna i New York? Då kan du gå Brooklyn brewery and beer tour! På den här turen besöker du populära ölställen med en guide och får lära dig allt om bryggeriprocessen.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat