Brooklyn Brewery and Beer Tour

Köp dina biljetter nu
Brooklyn Brewery and Beer Tour

Brooklyn Brewery and Beer Tour är ett perfekt alternativ för alla som älskar öl och som alltid har velat veta mer om New Yorks lokala bryggerier och hantverksöl. En professionell guide tar dig till hotspots i New York och berättar mer om historien bakom bryggerierna och deras drycker. Du kommer förstås att få smaka på de olika ölsorterna!

Boka Brooklyn Brewery and Beer Tour här

Contents

Brooklyn Brewery and Beer Tour

Denna öltur börjar på Wild East Brewing Company, ett bryggeri som ligger mitt i Brooklyn. De brygger sina ölsorter med både traditionella tekniker och moderna innovationer, vilket resulterar i en rad klassiska och progressiva ölsorter. Här kan du prova någon av deras hazy IPAs, fatlagrade öl eller farmhouse ales.

Efter besöket på bryggeriet går färden vidare till Sunset Park i Brooklyn. Här besöker du Five Boroughs Brewing. Som namnet antyder kommer bryggarna från de fem stadsdelarna i New York för att skapa öl som förenar människor. Du kommer inte bara att kunna smaka deras IPA, Pilsner eller Hoppy Lager, utan du får också en glimt av deras kvalitetslaboratorium.

Det sista stoppet på rundturen är Big aLICe Barrel Room (nej, det är inte ett stavfel). Det är ett licensierat gårdsbryggeri i delstaten New York, vilket innebär att de uteslutande arbetar med bönder i delstaten för att skapa verkligt lokala ölsorter. Prova någon av deras prisbelönta sours, stouts eller lagers.

Praktisk information

Efter köpet får du en voucher som du kan skriva ut och använda som biljett för rundturen, eller visa upp som mobilbiljett.

  • Längd: 3,5 timmar
  • Mötesplats: Wild East Brewing Company i Brooklyn

Boka Brooklyn Brewery and Beer Tour här

Brooklyn Brewery and Beer Tour - öl hotspot Brooklyn Brewery and Beer Tour - Lokalt bryggeri

Brooklyn Pub Crawl

Tycker du att priset är lite för högt för den guidade rundturen här ovan? Då kan du välja ett billigare alternativ istället. Här besöker du ett antal barer och klubbar i Brooklyn. Dessutom visar guiden dig olika sevärdheter i området i Williamsburg. Du får en rundtur i området och en rolig utekväll.

Boka Brooklyn Pub Crawl här

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat