Brooklyn Brewery and Beer Tour

Brooklyn Brewery and Beer Tour

Brooklyn Brewery and Beer Tour är ett perfekt alternativ för alla som älskar öl och som alltid har velat veta mer om New Yorks lokala bryggerier och hantverksöl. En professionell guide tar dig till fyra hotspots i New York och berättar mer om historien bakom bryggerierna och deras drycker. Du kommer förstås att få smaka på de olika ölsorterna!

Boka Brooklyn Brewery and Beer Tour här

Den här rundturen finns inte tillgänglig just nu. Som alternativ, kan du istället ta Underground Brooklyn Brew Tour

Fyra bryggerier i New York

Ölprovningen börjar hos Birreria Brewery i Flatiron District. Det är ett av de få lokala ölbryggerierna på Manhattan. Efter ha smakat på det goda bryggölet, fortsätter du till nästa och mest berömda stoppet under rundturen: Brooklyn Brewery i Williamsburg. Brooklyn Brewery öl, som Brooklyn Lager, är väldigt populärt i New York och dess popularitet tilltar snabbt världen över. Du kan även köpa det på Systembolaget i Sverige! Missa inte chansen att smaka på de goda ölsorterna under den här guidade ölprovningen i New York.

Nästa stopp är Spuyten Duyvil som också ligger i Brooklyn. Det är en bar istället för ett bryggeri och ryktet går att det är New Yorks bästa ölbar. Här blir du erbjuden att provsmaka olika ölsorter och lite goda tilltugg med kött och ost. Efter ölprovningen här, åker du vidare till nästa stopp. Som tur är ingår det transport mellan de olika bryggerierna i priset. Det sista stoppet är hos SingleCut Beersmith i Astoria, Queens där ni har den sista ölprovningen för rundturen. Därefter åker du tillsammans med guiden tillbaka till Manhattan. Du kan välja mellan olika avstigningsplatser.

Praktisk information

Efter köpet får du en voucher som du kan skriva ut och använda som biljett för rundturen, eller visa upp som mobilbiljett.

  • Längd: 4,5 timmar
  • Mötesplats: Birreria Brewery i Flatiron District, Manhattan
  • Avgångstid: Lördagar och söndagar kl. 11:30

Boka Brooklyn Brewery and Beer Tour här

Brooklyn Brewery and Beer Tour - Birreria Brooklyn Brewery and Beer Tour Brooklyn Brewery

Guidad rundtur till endast ett bryggeri

Tycker du att priset är lite för högt för den guidade rundturen här ovan? Då kan du välja ett billigare alternativ istället. Här besöker du ett antal barer samt en lokal i ett lokalt bryggeri i Brooklyn där du kan provsmaka olika ölsorter. Dessutom visar guiden dig olika sevärdheter i området i Williamsburg. I rundturen ingår det även en pizzalunch.

Boka en guidad rundtur till endast ett bryggeri här

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat