Boka flygbiljett till New York

Tull i USA

Vill du boka flygbiljett till New York? Det behöver inte vara dyrt att flyga till New York City. Om du bokar i god tid innan och undviker att resa under högsäsong kan du hitta flygbiljetter under 3900 kr tur och retur, lite beroende på var du flyger ifrån. Sista-minuten-flyg brukar inte vara billigare så försök att boka biljetterna i 4-6 månader i förväg. Och går inte det, boka dem i minst 4-6 veckor innan avresa. Det lönar sig också att vara lite flexibel. Som ett tips: det brukar vara billigare att flyga på måndagar istället för söndagar, torsdagar istället för fredagar och tidigt på morgonen, mitt i veckan. Flygtiden mellan Stockholm och New York är ca 8 timmar. Ibland kan det dock ta lite längre tid, beroende på väder och vind, och kan ta upp till 9 timmar.

Contents

Boka direktflyg till New York

Flera flygbolag erbjuder direktflyg mellan Sverige och New York. För närvarande kan du endast boka direktflyg från Arlanda till New Yorks flygplatser. Övriga flygplatser, som Landvetter och Skurup, innebär minst ett byte av flyg. Det kan ibland löna sig att boka flyg som innebär byte av flyg, beroende på säsong.

Flygplatser med direktflyg till New York city

Eric tipsar: Passa på och gör en stopover på Island på väg till New York. Läs mina tips om vad som finns att se och uppleva i Reykavik med omnejd!

Tips för bokning av billiga flygresor

New Yorks högsäsong börjar i maj månad då priserna stiger och juli räknas som den dyraste månaden att flyga. Under den senare delen av november och hela december månad brukar det vara väldigt många besökare på grund av Thanksgiving, jul och nyårshelgerna, och priserna på flygbiljetter går upp. Januari och februari är lågsäsong i New York på grund av kyla och snö. Mars och oktober är de bästa priserna för bokning eftersom både priser och temperaturer är bra i New York. Försök att boka i sex månader innan avresa. Klicka här för en lista med högtidsdagar som firas i New York och klicka här för tips angående bästa resesäsong.

Populära flygbolag som flyger mellan Sverige och New York

  • SAS
  • Iceland Air
  • KLM
  • Air France
  • Finnair
  • United

Boka flygbiljett till New York - BudgetAirSEBudgetAir

Sök, jämför och boka dina flygbiljetter till New York på BudgetAir.se! Använd olika filter under sökandet och hitta de bästa erbjudandena till New York och 9000+ destinationer. Det går att välja mellan många olika betalsätt. Behöver du hjälp? Kontakta då deras kundservice som är öppet 7 dagar i veckan!

Flygtransfer till hotell

När man väl har landat, hur tar man sig till hotellet? Se här detaljerad information om transport från flygplatsen till ditt hotell på Manhattan, i Brooklyn, Queens, Bronx och New Jersey och tillbaka.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat