Elektronik och tillbehör i New York

Elektronik och tillbehör i New York

Att handla elektronik och tillbehör i New York är kul och ofta billigare än i Sverige. Det finns många affärer som är värda ett besök även om du inte planerar att köpa mycket. En av de viktigaste sakerna att komma ihåg är att inte köpa elektronik från affärerna runt Times Square och Empire State Building. Om du upptäcker att de även säljer souvenirer spring därifrån så fort du kan! Dessa affärer lockar dig med rekordlåga priser men kommer att säga till dig att varan är slutsåld men att du kan köpa något liknande istället (med skyhöga priser till följd). Varorna är dessutom ofta begagnade och försäljaren kommer inte att berätta det för dig heller. Garantier finns oftast inte. Slösa inte bort dina pengar här och gå istället till auktoriserade återförsäljare.

Contents

B&H Photo, Video, Pro Audio

B&H Photo är en sann dröm för alla professionella fotografer och amatörfotografer. Butiken har ett stort sortiment av kameror, linser och andra tillbehör för bra priser och vänlig personal. Här hittar du även datorer, ljud-och videosystem, telefoner, läsplattor och annan elektronik men de säljer framför allt kameror och kamerautrustning. Obs. att de har stängt på fredagar från kl. 14:00 och på lördagar på grund av den judiska sabbaten.

Du kan få en gratis produkt när du köper något för 50 dollar eller mer i butiken. Visa koden E209744 samt ditt kvitto till personalen vid turistkassan intill utgången för din gratis gåva.

Elektronik och tillbehör i New York - B&H Elektronik och tillbehör i New York - Apple Store Grand Central

Apple Store

Om du vill köpa en iPhone, iPad, iPod eller någon annan Apple produkt gå till en Apple Store. Du är garanterad ett säkert köp och med giltig garanti. Plus, när du går och handlar i en Apple Store på Fifth Avenue eller vid Grand Central Station så kan du även beundra butikens otroligt snygga design. Du hittar mer information och adresser till olika Apple Store i New York här.

Hammacher Schlemmer

Hammacher Schlemmer: det som började som en vanlig järnhandel år 1848 har idag blivit en av New Yorks ovanligaste och roligaste affärer att handla i. Här hittar man telefoner, datorer, surfplattor, kameror och mycket annan elektronik. Hos Hammacher Schlemmer hittar man även apparater som elektriska vinöppnare, öronmuffar med inbyggda högtalare, bärbara tvättmaskiner och mycket annat roligt som du kanske inte direkt behöver men kan tänka dig att köpa ändå. Det här är ett jättebra ställe att köpa presenter på och många av produkterna har livslånga garantier.

BestBuy

BestBuy är en av USA:s största detaljhandel och är en direkt konkurrent till Amazon. BestBuy har framför allt fysiska butiker medan Amazon bedriver den mesta handeln online. BestBuy har tio butiker i New York där du kan köpa datorer, TV-apparater, kameror och telefoner men även diskmaskiner och kaffeapparater. Det här är även ett av de få ställen där du kan köpa kontantkortstelefoner och SIM-kort.

Eric tipsar: Tänk på att alla elektriska apparater i USA har 110 Volt och annorlunda uttag, så glöm inte att ta med dig en adapter hemifrån. Du får ta med dig varor till värdet av 4300 kronor tull-och skattefritt utanför EU. När du handlar elektronik, tänk på att priset inte inkluderar New York momsen (8,875%) och att det läggs till på priset vid kassan.

Elektronik och tillbehör i NYC - BestBuy Elektronik och tillbehor i NYC - Apple Store

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat