Elektronik och tillbehör i New York

Elektronik och tillbehör i New York

Att shoppa elektronik och tillbehör i New York är kul. Det finns flera olika butiker som är värda ett besök. Oavsett om du är intresserad av de senaste produkterna, fotografier eller bara vill titta runt kan du besöka någon av New Yorks elektronikbutiker. Förutom vad butikerna har att erbjuda är det ofta en upplevelse i sig att besöka en av butikerna.

Contents

Apple Store

Om du vill köpa en iPhone, iPad, iPod eller någon annan Apple produkt gå till en Apple Store. Du är garanterad ett säkert köp och med giltig garanti. Plus, när du går och handlar i en Apple Store på Fifth Avenue eller vid Grand Central Station så kan du även beundra butikens otroligt snygga design. Du hittar mer information och adresser till olika Apple Store i New York här.

Elektronik och tillbehör i New York - Apple Store Grand Central Elektronik och tillbehor i New York - Apple Store

Samsung 837

Samsung 837 är Samsungs flaggskeppsbutik i New York. I den här butiken i Meatpacking District kan du utforska SmartThings Home, där du hittar alla de senaste innovationerna för hemmet. Eller så kan du ta en titt på de senaste telefonerna och andra enheter. Om du vill ge din Samsung en ny look kan du göra det här.

Elektronik och tillbehör i New York - Samsung 837 Elektronik och tillbehör i New York - Samsung butikk

B&H Photo, Video, Pro Audio

B&H Photo är en sann dröm för alla professionella fotografer och amatörfotografer. Butiken har ett stort sortiment av kameror, linser och andra tillbehör för bra priser och vänlig personal. Här hittar du även datorer, ljud-och videosystem, telefoner, läsplattor och annan elektronik men de säljer framför allt kameror och kamerautrustning. Obs. att de har stängt på fredagar från kl. 14:00 och på lördagar på grund av den judiska sabbaten.

Du kan få en gratis produkt när du köper något för 50 dollar eller mer i butiken. Visa koden E209744 samt ditt kvitto till personalen vid turistkassan intill utgången för din gratis gåva.

Elektronik och tillbehör i New York - B&H Elektronik och tillbehör i New York - BestBuy

BestBuy

BestBuy är en av USA:s största detaljhandel och är en direkt konkurrent till Amazon. BestBuy har framför allt fysiska butiker medan Amazon bedriver den mesta handeln online. BestBuy har flera butiker i New York där du kan köpa datorer, TV-apparater, kameror och telefoner men även diskmaskiner och kaffeapparater. Det här är även ett av de få ställen där du kan köpa kontantkortstelefoner och SIM-kort.

Eric tipsar: “Tänk på att alla elektriska apparater i USA har 110 Volt och annorlunda uttag, så glöm inte att ta med dig en adapter hemifrån. Du får ta med dig varor till värdet av 4300 kronor tull-och skattefritt utanför EU. När du handlar elektronik, tänk på att priset inte inkluderar New York momsen (8,875%) och att det läggs till på priset vid kassan.”

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat