Skicka Eric ett WhatsApp meddelande +316 888 00 666
2.1m
Frågor? Email eric@newyork.se
Macy’s i New York

Macy’s i New York

Macys i New York

Macy’s i New York är det största varuhuset i city. Varuhuset sträcker sig över ett helt kvarter (block) vid Herald Square och har 11 våningar. Macy’s har (nästan) allt du letar efter. Du hittar framför allt stora designmärken hos dem. Under julsäsongen drar sig de rikt utsmyckade skyltfönsterna till sig mycket uppmärksamhet och det gäller även avdelningen med juldekorationer på gatuplan.

Exklusiv rabatt hos Macy’s! Ladda ned min app Eric’s New York och leta efter Macy’s på kartan. Visa rabattkoden vid kassan och få 10% rabatt. (Villkor och bestämmelser gäller)

Shoppa hos Macy’s

Att shoppa hos Macy’s är paradiset för somliga, och helvetet för andra. Varuhuset är så stort att det kan vara svårt att hitta det du letar efter. Om det endast handlar om upplevelsen att ha varit inne, visst, det är värt det. Framför allt under julsäsongen men försök att undvika lördagseftermiddagar eftersom trängseln är minst sagt påfrestande.

Det kan vara bra att veta att Macy’s består av två olika byggnader och du kan behöva gå igenom en för att komma till den andra. Dra dig inte för att fråga personalen om hur du ska gå om du går vilse! Det finns olika avdelningar för kvinnor och för män. Det finns till exempel tusentals klänningar och det gäller att veta i förväg vilket märke du är ute efter.

Behöver du vila dina trötta ben efter ett besök till Macy’s? Du kan ta en Hop on Hop off buss och med turen till Downtown vila ett par timmar under en trevlig sightseeing.

Macys i NYC - Fasad Macys in NYC - Insidan

Macy’s Visitor Savings Pass

Som turist kan du få ett Macy’s Visitor Savings Pass. Kortet ger dig 10 % rabatt på delar av kollektionen. Det gäller inte för alla varor du kan köpa hos Macy’s. Rabatt på makeup ingår inte men om du planerar att köpa kläder är det definitivt värt det! Du kan få rabattkortet vid Visitor’s Center på entresol (mezzanine på engelska).

Macys i NYC - Julskyltning Macys i NYC - Juldekoration

Julen hos Macy’s

Julskyltningen i Macy’s stora skyltfönster attraherar alltid många besökare under julsäsongen och över 10 000 personer ser dem under rusningstid! Juldekorationerna fortsätter på insidan av varuhuset och på bottenvåningen. Det finns även ett ”Santaland” på våning 8. Det är absolut värt att ta en titt på Macy’s fantastiska juldekorationer. Du kan se dem från veckan med Thanksgiving till den 26:e december. Passa på och köp med dig några juldekorationer hem.

Macys i NYC - Julgran Macys i NYC - Taxi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Eric's New York Find it for free on the App Store
App store Google play
Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


från
till och med
Sökresultat
från
till och med
Sökresultat