Bästa kaffet i New York

Bästa kaffet i New York

Kaffe i New York är en del av livsstilen. New Yorkers tar en kopp kaffe i början av dagen och kan vara riktigt krävande när det gäller deras kopp koffein. De har en lång lista över hur många espressoshots de vill ha, vilken typ av sirap, vilken (växtbaserad) mjölk eller hur de vill ha skummet. Så skaffa ditt New York-kaffe och känn dig som en New Yorker från början. Under din resa är det trevligt att sitta ner med en av de bästa kafforna i New York och njuta av stadens liv och rörelse. Nedan hittar du min lista över de bästa kaféerna i New York.

 1. Contents

  % Arabica

  % Arabica är ett mysigt kafé i Brooklyn som serverar riktigt gott kaffe som odlas på deras egen gård på Hawaii. Kedjan kommer ursprungligen från Kyoto i Japan, men har nu kaféer över hela världen. Från % Arabica har du utsikt över Brooklyn Bridge och Manhattans skyline, särskilt om du sitter i hörnfönstret. Det är ett utmärkt ställe att värma upp eller svalka sig på. Dessutom har de en gratis toalett.

 2. Gregorys Coffee

  Gregorys Coffee grundades i New York och kan ses som Starbucks of the Big Apple. Många lokala New York-bor kommer hit för att få sin kopp kaffe. De finns på flera platser på Manhattan, vilket gör det enkelt att hitta dem. Den personliga kontakten gör det till en plats jag ofta besöker. Gregorys serverar alla sorters drycker men deras iskaffe är extra god, framför allt på en sommardag i New York. Deras fikaställen i New York erbjuder också många växtbaserade alternativ för frukost eller lunch.

 3. Starbucks Reserve Roastery New York

  I hela New York hittar du Starbucks men Starbucks Reserve Roastery måste finnas på listan. Rosteriet, som ligger i Meatpacking District, visar processen att rosta företagets sällsynta och mest speciella kaffe. I det fyra våningar långa rosteriet kan du äta något litet och fördjupa dig i kaffehantverk, ta en rundtur och självklart smaka på själva kaffet. Eftersom de rostar småskaliga kaffeskördar(?) kan kaffet bara smakas här och inte på andra Starbucks-platser. Om du inte gillar kaffe erbjuder baren också cocktails och olika goda teer. Starbucks Reserve Roastery i New York är värt ett besök. Du kan också besöka en av Starbucks Reserves i New York, där du kan få samma upplevelse som på rosteriet, men där bönorna inte rostas på plats. Besök till exempel den som finns i Empire State Building eller på Manhattan.

 4. The Grey Dog

  The Grey Dog finns på ett antal olika platser i New York men den i SoHo är perfekt när du ska ut och shoppa i området. Det är också ett bra ställe att njuta av en kopp kaffe, samt frukost, lunch och middag. Menyn ovanför baren har spikats på färgade träplankor på väggen. På det sättet kan du välja vad du vill äta eller dricka i förväg när du väntar (särskilt om det är väldigt mycket folk). De har ett stort utbud av olika sorters kaffe, både varma och kalla. Det är inte billigt men så får du en enorm kopp kaffe eller te för priset. Om du vill njuta av lunch eller middag på The Grey Dog, se till att beställa en maträtt med hemlagade pommes frites.

  Eric tipsar: Stämingen på The Grey Dog är väldigt avslappnad. Alla deras ställen har blivit fint inredda, har bra musiklistor och drar en blandad men cool mix av besökare.

  Bästa kaffet i New York - Grey Dog

 5. Blue Bottle Coffee

  Om du vill beställa en perfekt kopp kaffe, gå till Blue Bottle Coffee. De har ställen över hela staden och erbjuder alla typer av kaffe oavsett om du gillar ett starkt kaffe eller ett sötare, de har allt! De serverar kaffet på ett speciellt sätt, för en bättre smak brygger de kaffet för hand. Inte bara gillar New Yorkers det: Det minimalistiska stället har också platser i Japan och Korea.

 6. Butler

  Bland lokalbefolkningen är Butler en populär plats för att få en morgonkaffe. Speciellt filialen på Water Street i DUMBO, som ligger nästan precis under Brooklyn Bridge, är ett trevligt ställe att gå till. Här kan du stå i kö tillsammans Brooklynites, beställa en kopp kaffe och ta med den till Brooklyn Bridge Park, som ligger bara några steg bort. De har också några bra frukost- och lunchalternativ om inte endast kaffe räcker….

  Bästa kaffet i New York - Butler

 7. Irving Farm

  Detta måste vara ett av de gulligaste kaféerna i New York. Tack vare både den extremt vänliga personalen och kunderna är stämningen alltid härlig. Servicen är perfekt: Din cappuccino blir toppad av ett kokoshjärta och din beställning levereras till ditt bord, även om du beställer i baren. Det finns gott om plats att sitta – nere eller på övervåningen och det finns gratis WiFi. Njut av ett brett utbud av kaffe på Irving Farm, både isade eller varma. Det finns en liten vitrin av nybakade muffins, brownies och chokladcroissanter (rekommenderas!). Under dagen kan du också njuta av ett litet urval av smörgåsar och bagels, och på kvällen kan du unna dig ett ostfat och vin.

  Bästa kaffet i New York - Irving Farm

 8. Mudspot

  Mud är känt i New York för sitt hemlagade kaffe med mycket hög koffeinhalt. Perfekt för “staden som aldrig sover” förstås. Du kan beställa en original kopp Mud men Mud Mocha är också mycket bra. Behöver du inget extra kaffein? Du kan fortfarande vara äventyrlig med en Almond Latte eller en Mint Mochaccino, och inte få jitters(?). Eftersom kaffet är starkt har varje bord en gratis flaska vatten. Det finns också en genomarbetad meny med frukost- och brunchalternativ. Alla rätter har ett sydamerikanskt inflytande. För något sött, bör du kolla in vitrin i baren med ett urval av läckra muffins. På sommaren är trädgården öppen så att du kan njuta av maten ute.

Var hittar man det bästa kaffet i New York?

Man hittar platser överallt att köpa en kopp kaffe i New York. Det här är min lista med de bästa kaffeställena.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat