Bästa kaffet i New York

Bästa kaffet i New York

Kaffe i New York är en del av livsstilen. New Yorkers tar en kopp kaffe i början av dagen och kan vara riktigt krävande när det gäller deras kopp koffein. De har en lång lista över hur många espressoshots de vill ha, vilken typ av sirap, vilken (växtbaserad) mjölk eller hur de vill ha skummet. Så skaffa ditt New York-kaffe och känn dig som en New Yorker från början. Under din resa är det trevligt att sitta ner med en av de bästa kafforna i New York och njuta av stadens liv och rörelse. Nedan hittar du min lista över de bästa kaféerna i New York.

 1. Contents

  Conwell Coffee Hall

  Den gamla Life And Trust Bank i Downtown Manhattan fungerade som bankens huvudkontor fram till 1956; idag kan du dricka kaffe i denna vackra byggnad. Kliv in i Conwell Coffee Hall och låt dig överraskas av inredningen. Den kanske ser bekant ut för dig: Den här delen av byggnaden användes som inspelningsplats i Inside Man (2006). Här kan du slå dig ner och beställa en kopp kaffe, en bit mat eller till och med en cocktail. Ett bra ställe att besöka när du utforskar grannskapet! Du kan också gå min promenadrutt Downtown Manhattan, som passerar Conwell Coffee Hall.

  Bästa kaffet i New York - Conwell Coffee Hall

 2. % Arabica

  % Arabica är ett mysigt kafé i Brooklyn som serverar riktigt gott kaffe som odlas på deras egen gård på Hawaii. Kedjan kommer ursprungligen från Kyoto i Japan, men har nu kaféer över hela världen, och även några på Manhattan. Från % Arabica i Brooklyn har du utsikt över Brooklyn Bridge och Manhattans skyline, särskilt om du sitter i hörnfönstret. Det är ett utmärkt ställe att värma upp eller svalka sig på. Dessutom har de en gratis toalett.
  Bästa kaffet i New York - Arabica

 3. Starbucks Reserve Roastery New York

  I hela New York hittar du Starbucks men Starbucks Reserve Roastery måste finnas på listan. Rosteriet, som ligger i Meatpacking District, visar processen att rosta företagets sällsynta och mest speciella kaffe. I det fyra våningar långa rosteriet kan du äta något litet och fördjupa dig i kaffehantverk, ta en rundtur och självklart smaka på själva kaffet. Eftersom de rostar småskaliga kaffeskördar(?) kan kaffet bara smakas här och inte på andra Starbucks-platser. Om du inte gillar kaffe erbjuder baren också cocktails och olika goda teer. Starbucks Reserve Roastery i New York är värt ett besök. Du kan också besöka en av Starbucks Reserves i New York, där du kan få samma upplevelse som på rosteriet, men där bönorna inte rostas på plats. Besök till exempel den som finns i Empire State Building eller på Manhattan.
  Bästa kaffet i New York - Starbucks Reserve Roastery New York

 4. Devoción

  När du besöker Williamsburg bör du stanna till på Devoción för en kopp kaffe. Denna kaffebar i Brooklyn är känd för sitt färska kaffe, och det märks! De köper sina bönor direkt från bönder i Colombia, rostar dem på plats i sitt kafé och serverar kaffet 10 dagar efter att det lämnat plantagen. Kaféet är väldigt hippt: väggarna är täckta av kaffeplantor från Colombia, det finns ett glastak och de flesta kunderna är lokalbor. När du kommer in ser du först rosteriet, som leder till kaféet bakom det. Devoción har flera kaféer i New York.

 5. Blue Bottle Coffee

  Om du vill beställa en perfekt kopp kaffe, gå till Blue Bottle Coffee. De har ställen över hela staden och erbjuder alla typer av kaffe oavsett om du gillar ett starkt kaffe eller ett sötare, de har allt! De serverar kaffet på ett speciellt sätt, för en bättre smak brygger de kaffet för hand. Inte bara gillar New Yorkers det: Det minimalistiska stället har också platser i Japan och Korea.

 6. Butler

  Bland lokalbefolkningen är Butler en populär plats för att få en morgonkaffe. Speciellt filialen på Water Street i DUMBO, som ligger nästan precis under Brooklyn Bridge, är ett trevligt ställe att gå till. Här kan du stå i kö tillsammans Brooklynites, beställa en kopp kaffe och ta med den till Brooklyn Bridge Park, som ligger bara några steg bort. De har också några bra frukost- och lunchalternativ om inte endast kaffe räcker….

  Bästa kaffet i New York - Butler

 7. Irving Farm

  Detta måste vara ett av de gulligaste kaféerna i New York. Tack vare både den extremt vänliga personalen och kunderna är stämningen alltid härlig. Servicen är perfekt: Din cappuccino blir toppad av ett kokoshjärta och din beställning levereras till ditt bord, även om du beställer i baren. Det finns gott om plats att sitta – nere eller på övervåningen och det finns gratis WiFi. Njut av ett brett utbud av kaffe på Irving Farm, både isade eller varma. Det finns en liten vitrin av nybakade muffins, brownies och chokladcroissanter (rekommenderas!). Under dagen kan du också njuta av ett litet urval av smörgåsar och bagels, och på kvällen kan du unna dig ett ostfat och vin.

  Bästa kaffet i New York - Irving Farm

 8. Mudspot

  Mud är känt i New York för sitt hemlagade kaffe med mycket hög koffeinhalt. Perfekt för “staden som aldrig sover” förstås. Du kan beställa en original kopp Mud men Mud Mocha är också mycket bra. Behöver du inget extra kaffein? Du kan fortfarande vara äventyrlig med en Almond Latte eller en Mint Mochaccino, och inte få jitters(?). Eftersom kaffet är starkt har varje bord en gratis flaska vatten. Det finns också en genomarbetad meny med frukost- och brunchalternativ. Alla rätter har ett sydamerikanskt inflytande. För något sött, bör du kolla in vitrin i baren med ett urval av läckra muffins. På sommaren är trädgården öppen så att du kan njuta av maten ute.

Var hittar man det bästa kaffet i New York?

Man hittar platser överallt att köpa en kopp kaffe i New York. Det här är min lista med de bästa kaffeställena.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat