New Jersey Transit i New York

New Jersey Transit i New York

New Jersey Transit i New York är kollektivtrafiknätet i delstaten New Jersey, med förbindelser till Manhattan och Philadelphia. Nätverket låter dig resa till bland annat Newark flygplats och Atlantic City. NJ Transit erbjuder buss- och tågförbindelser som går från tidig morgon till sent på kvällen. Det omfattande nätverket gör NJ Transit till den tredje största leverantören av buss- och tågresor i USA.

Att ta New Jersey Transit tåg i New York

Sex tåglinjer för NJ Transit avgår från Penn Station mot New Jersey. Det första stoppet från Penn Station är Secaucus Junction. Linjerna delas vid den här stationen. Om du vill använda en av de tre andra linjerna är det enkelt att byta tåg här.

New Jersey Transit biljetter

Biljetter till NJ Transit kan köpas på biljettkontoren eller på biljettautomaterna på stationen. Biljettkontoren på Penn Station är öppna från kl. 06.00 till kl. 23.00 under veckan och från kl. 07.00 till kl. 23.00 på helger. Biljettautomaterna är alltid tillgängliga. Priset på din biljett beror på destinationen. När du reser med barn mellan 5 och 11 år betalar du 50% av biljettpriset för dem. Barn 4 år eller yngre reser gratis.

New Jersey Transit i New York - Tåg New Jersey Transit i New York - NJ Transit biljetter

NJ Transit tågrutter

New Jersey Transit -tåg är vanliga tåg som stannar vid varje hållplats. Totalt driver NJ Transit nio linjer. Main Line, Bergen County Line och Pascack Valley Line passerar gränsen till New York State i norra New Jersey. Som ett resultat är dessa tre linjer också en del av Metro-North Railroad.

Med NJ Transit till Newark Airport

Under din resa till New York kan du anlända till och/eller avgå från Newark International Airport (EWR). Med Northeast Corridor Line eller North Jersey Coast Line kan du resa från flygplatsen till Manhattan eller vice versa. Från terminalen på flygplatsen, ta AirTrain till Newark Liberty International Airport Station där du tar NJ Transit -tåget till Manhattan. Hela resan tar cirka 30 minuter.

Eric tipsar: New Jersey Transit är ett billigt och snabbt sätt att ta sig från Newark till Manhattan. Detta är ett bra alternativ om du bor nära Penn Station, dit tåget kommer. Om du bor i en annan del av New York är det bättre att resa från Newark flygplats till Manhattan på ett annat sätt.

Dagsresa till Philadelphia

Om du vill ta en dagsutflykt under din vistelse i New York är Philadelphia ett tillgängligt alternativ. Det tar cirka tre timmar med tåg för att komma till denna stad när du tar Northeast Corridor Line och Atlantic City Line. Du måste dock byta två gånger, vilket inte är särskilt praktiskt. Med en guidad busstur kan du också ta en dagstur till Philadelphia och Amish. Du kan se mer med buss och det är snabbare än med tåg. Vill du spela på casino, shoppa och ha en skön dag på stranden? Då är Atlantic City rätt ställe. Det går att komma hit med tåg men resan tar ett antal timmar. Med New York till Atlantic City dagstur är det enkelt att resa till den här staden i New Jersey.

New Jersey Transit bussrutter

Förutom tåglinjer har NJ Transit också mer än 200 busslinjer. Bussarna åker överallt i New Jersey och även till och från New York. Den viktigaste busshållplatsen på Manhattan är Port Authority Bus Terminal. Här kan du gå ombord på olika linjer. När du bor i New Jersey under din resa till New York är dessa bussar ett bekvämt alternativ. De många förbindelserna säkerställer att det nästan alltid finns en busshållplats nära ditt boende.

Du kan köpa en biljett på Port Authority Bus Terminal på Manhattan (PABT). På PABT kan du använda biljettautomaterna, som alltid är tillgängliga, eller gå till en av biljettluckorna. Dessa är öppna från kl. 06.00 till kl. 00.30 på natten och accepterar kontanter, betalkort och kreditkort. När du reser från PABT är det inte möjligt att köpa din biljett på bussen. Vid de andra busshållplatserna kan du köpa din biljett på själva bussen. Du kan berätta för busschauffören var du vill åka, och betala kontant därefter. Tänk på att inte alla busschaufförer har växel, så se till att du har tillräckligt med växel i kontanter med dig. Biljettens pris beror på vart du ska.

New Jersey Transit i New York - NJ Transit buss New Jersey Transit i New York - NJ Transit lokal buss

Buss från Manhattan till North Bergen

​​New Jersey Transit-bussarna åker till North Bergen. Med buslinjerna 154 och 320 kan du åka till den här delen av New Jersey.

Buss från Manhattan till Hoboken

Med New Jersey Transit kan du vara i Hoboken inom en halvtimme. Linje 126 tar dig från Port Authority Bus Terminal i New York till centrala Hoboken.

Buss från Manhattan till Hasbrouck Heights

Under din resa kan du välja ett hotell i New Jersey, till exempel Holiday Inn Hasbrouck Heights-Meadowlands. Om du väljer det här alternativet kan du använda bussförbindelserna 163 och 164, som tar dig från Manhattan till ditt hotell.

Eric tipsar: Du kan välja ett hotell i New Jersey när du åker till New York. Jag rekommenderar inte detta men jag ser och hör ofta att folk gör detta på grund av låga hotellpriser.. Du kommer dock att spendera mycket tid och pengar på att resa till och från ditt hotell i New Jersey. Om du vill ha hjälp att hitta ett hotell i New York inom din budget, tveka inte att höra av dig.

Buss från Manhattan till The Mills vid Jersey Gardens

Om du planerar att shoppa är The Mills at Jersey Gardens inomhus shoppingcenter ett trevligt alternativ. Du kan ta buss 111 eller 115 för att komma till köpcentret men du kan också boka en resa med ett lyxigare bussalternativ.

Vad kostar en New Jersey Transit biljett?

Priset för New Jersey Transit biljett beror på vart du ska och vilken sorts biljett du väljer. Läs mer här.

Var kan jag köpa en New Jersey Transit biljett?

Du kan köpa en biljett till New Jersey Transit på ett biljettkontor, en biljettautomat eller på bussen du reser med. Läs mer information här.

Var kan jag gå på New Jersey Transit bussar eller tåg?

Från New York, gå på vid Penn Station för att åka med New Jersey Transit tåg. För att åka buss ska du gå till Port Authority Bus Terminal.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat