The Mills at Jersey Gardens

The Mills at Jersey Gardens

The Mills at Jersey Gardens är en stor inomhusgalleria i New Jersey. Om du planerar att shoppa loss ordentligt, finns det ett antal alternativ när du är i New York. Woodbury Common är en fantastisk outlet utomhus med över 200 butiker där du kan köpa designkläder-och skor till nedsatta priser. The Mills at Jersey Gardens är ett mindre shoppingcenter som har över 200 butiker, båda vanliga affärer och outlets. Båda alternativen är lätta att nå med buss från Manhattan.

The Mills at Jersey Gardens

Jersey Gardens är inte egentligen en galleria med endast outlets även om det finns ett antal outlets i shoppingcentret. Utbudet är ganska stort med ett bra urval av butiker och det finns även en biograf. Din partner kan gå och se en film medan du shoppar! Enligt mig en perfekt kombination.

Det finns ett antal lyxiga butiker men även stora kedjor som Bloomingdale’s och Saks Fifth Avenue. Shoppa det senaste modet hos Banana Republic, Abercrombie & Fitch, Victoria’s Secret, Tommy Hilfiger och Nike, bland många andra. När du anländer, gå först till Guest Services Booth och be om ett “Savings Passport” med olika slags rabatter. Du kan även få en detaljerad karta av gallerian så du kommer inte att missa några butiker.

Eric tipsar: Om du planerar att köpa elektronik kommer det här en bra nyhet: momsen på elektronik i Jersey Gardens är endast 3,3% jämfört med de vanliga 6,6% som du betalar i övriga New Jersey. Det är inte heller någon moms på kläder.

The Mills at Jersey Gardens Calvin Klein The Mills at Jersey Gardens - Shopping Mall

Resvägen till Jersey Gardens Mall

Bussarna som tar dig till The Mills at Jersey Gardens åker från Port Authority på 8th Avenue på Manhattan. Du kan köpa biljetter från en biljettautomat. Köp en biljett som gäller genom fyra zoner till Jersey Gardens. Du kan ta buss nummer 111 eller 115. Bussarna tillhör NJ Transit och det tar ca 30-45 minuter att komma till shoppingcentret. Det tar längre tid att komma tillbaka till Manhattan på grund av trafiken.

Eric tipsar: När du är redo att åka tillbaka till New York, se till att du väntar på bussen utomhus vid busshållplatsen. Bussarna blir så snabbt fulla att det är bättre att vara 10-15 minuter innan avgång.

Praktisk information

  • Plats: New Jersey
  • Öppettider:
    • Mån – tor: kl. 11.00 – 20.00
    • Fre – lör: kl. 10.00 – 21.00
    • Sön: kl. 11.00 – 19.00

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat