Dagsresa från New York till Philadelphia och Amish Country

Köp dina biljetter nu
New York till Philadelphia och Amish Country dagsresa

En dagsresa från New York till Philadelphia och Amish Country erbjuder stora kontraster mellan en stadsmetropol och livet på landet. Under den här guidade rundturen kommer du att kunna se Liberty Bell, Rockytrapporna och sedan ta det lugnt ett tag på en Amish vagn.  Den är perfekt om du vill upptäcka mer av USA:s östkust under en vistelse till New York.

Boka din dagstur från New York till Philadelphia och Amish Country här

Philadelphia och Rocky Steps

Tidig morgon lämnar du rusningen i New York bakom dig och bussen kör till Philadelphia genom New Jersey och Pennsylvania. Turen inkluderar ett besök vid Elsert Alley (äldsta bebodda gatan i USA), Benjamin Franklin Parkway och självklart det berömda Liberty Bell och Constitution Hall och Square. Väl framme i Philadelphia kommer du att ha möjlighet att äta lunch, försök att hitta ett ställe där de säljer ʺPhilly cheese steaksʺ!

Under resan kommer en kunnig guide berätta om Amerikas historia, bland annat om hur landet blev självständigt från Storbritannien. De flesta av attraktionerna som ni besöker har blivit viktiga symboler för frihet i Amerika och är mycket populära. Du kan helt enkelt inte avsluta din semester utan att ha besökt dessa platser! Innan ni fortsätter mot Lancaster County och för att besöka Amish kan du testa din uthållighet och springa upp och ner för de berömda ”Rocky Steps” framför Philadelphia Museum of Art. Tills sist, en favorit hos alla besökare – du kan posera framför bronsstatyn av Rocky och ta ett minnesvärt foto.

Dagsresa från New York till Philadelphia och Amish Country - Philadelphia Museum of Art Dagsresa från New York till Philadelphia och Amish Country - Liberty Bell

Amish i Lancaster County

I Lancaster County vid Amish market finns det möjlighet att ta en tur med en klassisk Amish buggy (häst och vagn). Här kan du lära dig allt om Amishfolket samt ställa frågor som hur det är att leva utan telefon och hur det är att bo i ett sådant gammaldags samhälle. Du kommer att bli förvånad över svaren! Du kan smaka på lokala produkter som hemgjord saft, småkakor eller ʺroot beerʺ. Efteråt åker ni till den pittoreska byn Ktichen Kettle Village och det finns gott om tid att besöka affärer och restauranger.

Eric tipsar: Det här är en busstur, större delen av dagen tillbringas därför i bussen. Väl framme i Philadelphia kommer du inte ha så mycket fritid, och det finns ingen tid att upptäcka city själv men du kommer att se mycket på kort tid tillsammans med guiden. Det finns ingen tid att få träffa äkta Amish men det är ett trevligt sätt att lära sig mer om deras levnadssätt och samhälle. Och missa inte att smaka på deras goda hemgjorda saft och kakor!

Praktisk information

Efter köp får du en voucher (kupong) som du kan skriva ut och använda som biljett, eller visa upp som mobilbiljett.

  • Avgångsplats: Port Authority Bus Terminal (42nd Street mellan 8th och 9th Avenue).
  • Avgångstid: 06.30

Boka din dagstur från New York till Philadelphia och Amish Country här

Dagsresa från New York till Philadelphia och Amish Country - Cemetery Dagsresa från New York till Philadelphia och Amish Country - Philadelphia

Kanske du är även intresserad av:

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat