Julshower i New York 2021

Köp dina biljetter till julshower i New York innan du reser. Att köpa teaterbiljetter online är säkert, enkelt och du sparar framför allt både tid och pengar! Det finns många olika julshower i New York varje år. Klassiska shower som Christmas Spectacular återvänder till Radio City varje festsäsong och shower som ändras årligen i till exempel Madison Square Garden. Vill du komma i julstämning så fort som möjligt och se flera julshower? Eller är det redan slutsåld för en av showerna och letar du efter ett bra alternativ? Här hittar du en sammanfattning av alla julshowerna i New York i år!

Biljetter för 2021 finns ännu inte tillgängliga

Vill du få ett meddelande så fort det finns biljetter? Skicka ett mejl till [email protected] så får du ett meddelande redan samma dag som biljetter finns att köpa!

Klicka här för en lista med julshower i New York

Radio City Christmas Spectacular

Radio City Christmas Spectacular är, helt utan tvivel, den mest spektakulära av alla julshowerna i New York. Ett absolut måste-ses om du är i New York i november, december eller i början av januari! Världsberömd dansgrupp: The Rockettes, dansar, sparkar med benen och faller omkull som dominostenar, utklädda till legosoldater, i fulländad symmetri. Till och med jultomten själv uppträder under julshowen som passar för hela familjen. Se till att du bokar era biljetter i god tid innan eftersom det snabbt blir slutsålt.

’Twas the Night Before… av Cirque du Soleil

‘’Twas the Night Before” är den första julshowen av det berömda Cirque du Soleil. Berättelsen handlar om en liten flicka som får se hur en klassisk juldikt kommer till liv. Akrobaterna, clownerna och andra stora talanger av den här världsberömda cirkusen har shower i Hulu Theater i Madison Square Garden.

A Christmas Carol

Julen skulle inte vara en äkta jul utan Scrooge. Berättelsen om den här bittra äldre mannen ska man inte missa att se som julshow. A Christmas Carol visas på Lyceym Theater, på Broadway. Jacob Marley, de tre julspökena, tillsammans med Ebenezer Scrooge själv ser till att alla i teatern får den där rätta julstämningen.

Slava’s Snowshow

Den här prisbelönta surrealistiska barnshowen av den berömda clownen Slava Polunin från Ryssland är full med clowner, snö och till och med en snöstorm. Slava’s Snowshow är inte en julshow i vanlig bemärkelse, snarare till ära av fenomenet snö och vintertid. En härlig show för den här tiden på året.

Nötknäpparen

I november och december, tillsammans med musikaler och andra föreställningar, går det att njuta av julstämningen även under en balletföreställning! Varje år framför New York City Ballet The Nutcracker (Nötknäpparen). Lilla Klara, de fajtandes pepparkakssoldaterna, hungriga möss och förstås nötknäpparen själv ser till att alla i familjen blir underhållna.

Trollflöjten

Mozarts Die Zauberflöte (Trollflöjten) är ett tidlöst drama om det goda mot de onda. I föreställningen ingår det magisk musik, drömliknande karaktärer och mytiska väsen. Om du letar efter en opera under julsäsongen, ska du inte missa att se The Magic Flute.

Julshower i New York - Slava's Snowshow Julshower i New York - Radio City Christmas Spectacular

Hitta dina biljetter


Sökresultat

Sökresultat

Var det här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat