Julshower i New York 2024

Köp dina biljetter till julshower i New York innan du reser. Att köpa teaterbiljetter online är säkert, enkelt och du sparar framför allt både tid och pengar! Det finns många olika julshower i New York varje år. Klassiska shower som Christmas Spectacular återvänder till Radio City varje festsäsong och shower som ändras årligen i till exempel Madison Square Garden. Vill du komma i julstämning så fort som möjligt och se flera julshower? Eller är det redan slutsålt för en av showerna och letar du efter ett bra alternativ? Här hittar du en sammanfattning av alla julshowerna i New York i år!

Biljetter för 2024 finns ännu inte tillgängliga
Vill du få ett meddelande så fort det finns biljetter? Skicka ett mejl till [email protected] så får du ett meddelande redan samma dag som biljetter finns att köpa!

Se här för de bästa julshowerna i NYC den här säsongen

Contents

Radio City Christmas Spectacular

Radio City Christmas Spectacular är, helt utan tvivel, den mest spektakulära av alla julshowerna i New York. Ett absolut måste-ses om du är i New York i november, december eller i början av januari! Världsberömd dansgrupp: The Rockettes, dansar, sparkar med benen och faller omkull som dominostenar, utklädda till legosoldater, i fulländad symmetri. Till och med jultomten själv uppträder under julshowen som passar för hela familjen. Se till att du bokar era biljetter i god tid innan eftersom det snabbt blir slutsålt.

Julshower i New York - The Rockettes Julshower i New York - Radio City Christmas Spectacular

’Twas the Night Before… av Cirque du Soleil

‘’Twas the Night Before” är den första julshowen av det berömda Cirque du Soleil. Berättelsen handlar om en liten flicka som får se hur en klassisk juldikt kommer till liv. Akrobaterna, clownerna och andra stora talanger av den här världsberömda cirkusen visar sina föreställningar i Hulu Theater i Madison Square Garden.

Nötknäpparen

I november och december, tillsammans med musikaler och andra föreställningar, går det att njuta av julstämningen även under en balletföreställning! Varje år framför New York City Ballet The Nutcracker (Nötknäpparen). Lilla Klara, de fajtandes pepparkakssoldaterna, hungriga möss och förstås nötknäpparen själv ser till att alla i familjen blir underhållna.

Trollflöjten

Mozarts The Magic Flute (Die Zauberflöte) är ett tidlöst drama om det goda mot de onda. Metropolitan Operas familjevänliga uppsättning av denna julopera är kortare och framförs på engelska. Så alla kan njuta av denna klassiker fylld av magisk musik, drömliknande karaktärer och mytiska väsen. Om du letar efter en opera under julsäsongen, ska du inte missa att se The Magic Flute.

Julshower i New York - Ballet

Se nedan för en lista över julshowerna 2024 och boka direkt!

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat