Julshower i New York 2023

Köp dina biljetter till julshower i New York innan du reser. Att köpa teaterbiljetter online är säkert, enkelt och du sparar framför allt både tid och pengar! Det finns många olika julshower i New York varje år. Klassiska shower som Christmas Spectacular återvänder till Radio City varje festsäsong och shower som ändras årligen i till exempel Madison Square Garden. Vill du komma i julstämning så fort som möjligt och se flera julshower? Eller är det redan slutsålt för en av showerna och letar du efter ett bra alternativ? Här hittar du en sammanfattning av alla julshowerna i New York i år!

Radio City Christmas Spectacular

Radio City Christmas Spectacular är, helt utan tvivel, den mest spektakulära av alla julshowerna i New York. Ett absolut måste-ses om du är i New York i november, december eller i början av januari! Världsberömd dansgrupp: The Rockettes, dansar, sparkar med benen och faller omkull som dominostenar, utklädda till legosoldater, i fulländad symmetri. Till och med jultomten själv uppträder under julshowen som passar för hela familjen. Se till att du bokar era biljetter i god tid innan eftersom det snabbt blir slutsålt.

A Christmas Carol

Den här one-man show, som framförs av Tony Award-vinnaren Jefferson Mays, kommer att få dig i julstämning. Denna häpnadsväckande teaterprestation är en ny tolkning av Charles Dickens julklassiker. Julens tre andar försöker lära den griniga Scrooge att det är bättre att gå igenom livet med ett generöst och vänligt sätt. Besök Nederlander Theatre för att se denna julföreställning i New York.

Köp dina biljetter till A Christmas Carol här

Sherlock’s Carol

Julen skulle inte vara en äkta jul utan Scrooge … och Sherlock. Berättelsen om den här bittra äldre mannen ska man inte missa att se som julshow. Sherlock’s Carol visas på Stage 3 of New World Stages, off-Broadway. Jacob Marley, de tre julspökena, tillsammans med Ebenezer Scrooge själv ser till att alla i teatern får den där rätta julstämningen.
Köp dina biljetter till Sherlock’s Carol här

Nötknäpparen

I november och december, tillsammans med musikaler och andra föreställningar, går det att njuta av julstämningen även under en balletföreställning! Varje år framför New York City Ballet The Nutcracker (Nötknäpparen). Lilla Klara, de fajtandes pepparkakssoldaterna, hungriga möss och förstås nötknäpparen själv ser till att alla i familjen blir underhållna.

Trollflöjten

Mozarts Die Zauberflöte (Trollflöjten) är ett tidlöst drama om det goda mot de onda. I föreställningen ingår det magisk musik, drömliknande karaktärer och mytiska väsen. Om du letar efter en opera under julsäsongen, ska du inte missa att se The Magic Flute.

Julshower i New York -Ballet Julshower i New York - Radio City Christmas Spectacular

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat