Biljetter till The Nutcracker i New York

Köp biljetter till Nötknäpparen i New York innan du reser. Det är lätt och säkert att köpa balettbiljetter online. Du kan se New York City Ballet framföra Nötknäpparen varje år i slutet på november till i början av januari. Den berömda föreställningen med musik av Tchaikovsky och koreografi av Balanchine visas i David H. Koch Theater i Lincoln Center.

Biljetter för 2020 finns ännu inte tillgängliga

Vill du få ett meddelande så fort det finns biljetter? Skicka ett mejl till [email protected] så får du ett meddelande redan samma dag som biljetter finns att köpa!

Julshow med New York City Ballet

New York City Ballet uppför Nötknäpparen varje år under julen. Om du är i New York vid jul, missa då inte chansen att uppleva julstämningen med den här magiska familjeföreställningen. Nötknäpparen utspelas runt en julgran och berättar historien om den lilla Clara och nötknäpparen som hon får i julklapp. På nattan växer nötknäpparen till en människas storlek, precis som alla andra julklappar, och det uppstår en konflikt mellan pepparkaksgubbarna och hungriga möss. New York City Ballet ensambeln kommer att ge dig en magisk eftermiddag eller kväll med den här balettföreställningen. Över 90 dansare kommer att befinna sig på scen, tillsammans med 50 unga dansare från The School of American Ballet. Den här underbara julshowen imponerar på både ung som gammal!

Biljetter till The Nutcracker i New York - Familjefest Biljetter till The Nutcracker i New York - Blommor

Hur köper man biljetter till Nötknäpparen i New York?

Biljetter till Nötknäpparen från NewYork.se är 100% äkta och även helt utan mellanhänder, vilket gör att priserna kan hållas låga. Efter din beställning har mottagits får du en bekräftelse via e-post samt den officiella vouchern. I vouchern står all information du behöver inför föreställningen. Biljetterna ligger klara i teaterns biljettkassa på showdagen. Du kan hämta ut biljetterna senast 30 minuter innan showen, och du behöver visa upp giltig fotolegitimation för att få dina biljetter.

Sittplatserna bestäms av teatern på plats och det är därför du inte kan se vilka sittplatser du får vid bokningen. Platsnummer står tydligt markerat på biljetterna. För bokningar upp till fyra personer är ni garanterade platser bredvid varandra. När det gäller större grupper kommer teatern göra sitt bästa för att ni ska sitta tillsammans.

Köp dina biljetter till Nötknäpparen här

Varför ska jag köpa dem via NewYork.se?

  • Inga oväntade utgifter. Du betalar beloppet du ser!
  • Helpdesk på svenska: du kan alltid kontakta mig via mejl eller WhatsApp
  • Inga andra partners: du köper direkt från källan
  • Pålitligt, säkert och snabbt
  • Betala med kreditkort eller PayPal

Skicka ett mejl till mig på [email protected] om du vill boka för grupper för tio personer eller fler.

Information om showen

  • Lämplig för alla åldrar
  • Längd: 2 timmar
  • Plats: David H. Koch Theater, 20 Lincoln Center Plaza
  • Klicka här för David H. Koch Theater sittplatskarta

Köp dina biljetter till Nötknäpparen här

Vill du inte se Nötknäpparen?

Se ett urval av Broadwayshower här

Biljetter till The Nutcracker i New York - Snö Biljetter till The Nutcracker i New York - Julen

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat