Biljetter till A Christmas Carol på Broadway

Biljetter till A Christmas Carol på Broadway

Biljetter till A Christmas Carol på Broadway är lätta att köpa online. Jag rekommenderar att köpa dina teaterbiljetter online, innan du reser till New York eftersom du sparar både tid och pengar. Den här magiska berättelsen av Charles Dickens julklassiker kommer att visas på Lyceum Theater och du får garanterat rätt julstämning!

Biljetter finns ännu inte tillgängliga

Vill du få ett meddelande så fort det finns biljetter tillgängliga? Skicka ett mejl till [email protected] så får du ett meddelande redan samma dag som biljetter finns att köpa!

Berättelsen A Christmas Carol

Den här showen, med den girige Ebenezer Scrooge i huvudrollen, kommer åter igen fånga allas hjärtan. Berättelsen om Scrooge börjar på julafton när han, som vanligt, visar sitt vresiga humör mot alla som önskar honom en trevlig jul. När han kommer hem från jobbet samma kväll, besöks han av vålnaden av hans förre detta affärspartner, Jacob Marley, som berättar att han kommer att få träffa de tre olika julspökena.

De tre spökena representerar det förflutna, nuet och framtiden av julen och de försöker lära Scrooge att det är mycket bättre att leva som en generös och vänskaplig person. Spökena lyckas med detta och får Scrooge att inse att livet är mycket bättre som generös och trevlig man. Den klassiska berättelsen framförs även med tolv klassiska julsånger som ”Joy to the World” och ”Silent Night (Stilla natt)”.

Biljetter till A Christmas Carol på Broadway - Artister Biljetter till A Christmas Carol på Broadway - Scrooge och The Ghost of Christmas pa scen

Hur köper man biljetter till A Christmas Carol på Broadway?

Biljetter till A Christmas Carol från NewYork.se är 100% äkta och även helt utan mellanhänder, vilket gör att priserna kan hållas låga. Efter din beställning har mottagits får du en bekräftelse via e-post samt den officiella vouchern. I vouchern står all information du behöver inför föreställningen. Biljetterna ligger klara i teaterns biljettkassa på showdagen. Du kan hämta ut biljetterna senast 30 minuter innan showen, och du behöver visa upp giltig fotolegitimation för att få dina biljetter.

Sittplatserna bestäms av teatern på plats och det är därför du inte kan se vilka sittplatser du får vid bokningen. Platsnummer står tydligt markerat på biljetterna. För bokningar upp till fyra personer är ni garanterade platser bredvid varandra. När det gäller större grupper kommer teatern göra sitt bästa för att ni ska sitta tillsammans.

Varför ska jag köpa via NewYork.se?

  • Inga oväntade utgifter. Du betalar beloppet du ser!
  • Du får garanterat bästa sittplatser tillgängliga vid bokningstillfället
  • Professionell kundtjänst: du kan alltid kontakta mig via mejl eller WhatsApp
  • Pålitligt, säkert och snabbt
  • Betala med kreditkort eller PayPal
  • Om du väljer flexbiljett kan du avboka biljetterna upp till 10 dagar innan showdatum.

Skicka ett mejl till mig på [email protected] om du vill boka för grupper för 10 personer eller fler.

Information om showen

  • Minimiålder: Rekommenderas för barn från 8 år och upp. Barn under 4 år är inte tillåtna på teatern.
  • Längd: 2 timmar och 15 minuter
  • Plats:  Lyceum Theatre 149 West 45th Street
  • Klicka här för Lyceum Theatre sittplatskarta

Vill du inte se A Christmas Carol?

Se ett urval av andra Broadwayshower här

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat