Helikoptertur över New York på kvällen

Köp dina biljetter nu
Evening Helicopter Tour and Sightseeing Cruise in New York

Den kvällsliga helikopterturen över New York är en magisk upplevelse. Se ljusen över Manhattan glittra i mörkret och flyg förbi landmärken som Brooklyn Bridge, Empire State Building, Frihetsgudinnan och Times Square. På sommaren kan du ta den här helikopterturen i solnedgången. Världen nedanför dig blir allt mindre när du flyger över den.

Boka helikopterturen över New York på kvällen här

Contents

Helikoptertur över New York på kvällen

Sätt dig till rätta i en helikopter och beundra livet på Manhattan nedanför dig. Från helikoptern får du se taxibilar körandes, människor som tar foton från utsiktsplatser som Edge och Empire State Building och du får även se staden från ett helt annat perspektiv. Frihetsgudinnan är upplyst och du ser ljuset från färjorna som navigerar sig fram på East River. Den här kvällsturen i helikopter är en mer storslagen upplevelse jämfört med en vanlig sightseeing.

Praktisk information

Efter bokningen får du en voucher via email som du kan använda som biljett till flygturen, antingen genom att skriva ut den eller visa den från din telefon.

  • Turens längd: 25-30 minuter
  • Startpunkt: Linden Airport, New Jersey

Det bästa sättet att ta sig till Linden Airport är genom att ta New Yersey-linjen till Linden. Från tågstationen i Linden kan du ta en Uber eller Lyft till Linden Airport.

Boka den kvällsliga helikopterturen här

Eric tipsar: “Har du aldrig tagit en helikoptertur över Manhattan tidigare, och är osäker på hur man bokar en dag- eller en kvällsflygning? Ta då en flygtur under dagen? På så sätt kommer du ordentligt kunna upptäcka alla de kända sevärdheterna i New York. På kvällen kan det vara lite svårare.”

Kvällshelikoptertur och sightseeingkryssning i New York - Frihetsgudinnan Kvällshelikoptertur och sightseeingkryssning i New York - Freedom Tower

Helikoptertur från Manhattan på kvällen

Om du vill ta en helikoptertur i mörkret så är det inget problem under vintermånaderna. Från början av november till mitten av januari kan du även boka en helikoptertur från Manhattan som lyfter kl. 17:00, vid den här årstiden blir det mörkt så här dags. Mellan april och september blir det mörkt senare, därför är det bäst att boka den kvällsliga helikopterturen från ca. 20:30. Om du flyger tidigare kommer du göra det under solnedgången.

Boka den kvällsliga helikopterturen från Manhattan här

Kvällshelikoptertur och sightseeingkryssning i New York - Times Square Kvällshelikoptertur och sightseeingkryssning i New York - Manhattan

Hur mycket kostar en helikoptertur över New York på kvällen?

Biljetter för en helikoptertur över New York på kvällen kostar 3113 SEK.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat