Helikopterturer och rutter i New York

Köp dina biljetter nu
New York Helicopter Tour Routes

Vilka flygrutter tar New Yorks helikoptrar? Vilka sevärdheter flyger man förbi? Läs alla mina tips här och boka rätt helikoptertur för dig.

Klicka här för att se foton från en helikoptertur.

Här nedan ser du beskrivningar av ett antal olika helikopterturer, tre av rutterna är utmärkta på kartan. Observera att det inte finns några helikopterturer på söndagar längre som lyfter från Manhattan. Det innebär att andra dagar blir ännu mer populära och snabbare slutsålda, så boka din plats innan du åker till New York.

Contents

Manhattan Sky, Scenic och Grand Island helikoptertur

Rutten som är markerat med rött heter Manhattan Sky Tour. Den här helikopterturen tar ca 12-15 minuter och är den kortaste av alla tre helikopterrutterna. Priset är ca 2727 SEK och är därmed den billigaste helikopterturen.

Boka Manhattan Sky Tour här
Boka Manhattan Sky Tour med alla avgifter inkluderade här

Rutten markerat med gult kallas för Scenic Tour. Det är samma rutt som den som är markerat med rött (Manhattan Sky Tour) men fortsätter mot Harlem och du kommer förmodligen även kunna se Yankee Stadium. Den här helikopterturen tar ungefär 18 minuter och kostar ca 3056 SEK.

Boka Scenic Tour här
Boka Scenic Tour med alla avgifter inkluderade här

The Grand Island Tour är markerat med blått, det är den längsta rutten men även den dyraste av dem. Du flyger förbi Staten Island och du kommer även att se The Bronx. Självklart kommer du även att se det som dem andra turerna erbjuder (markerat med rött och gult på kartan nedan) men även så mycket mer. Priset är ca 4042 SEK.

Boka Grand Island Tour här
Boka Grand Island Tour med alla afgifter inkluderade här

Helikoptertur på söndagar

De flesta helikopterturer avgår från Manhattan. På grund av stränga lagar får de här flygturerna inte genomföras på söndagar. Skulle du ändå vilja flyga på en söndag? Då kan du ta den här helikopterturen för ett fördelaktigt pris från New Jersey!

Boka din helikoptertur på en söndag här

Helikopterturer och rutter i New York - Manhattan Skyline New York Helicopter Tour Routes Govenors Island

Kvällsflygning

Om du verkligen vill göra något spektakulärt kan du boka en kvällsflygning! Se New Yorks ljus från ovan när du passerar förbi bland annat Frihetsgudinnan, Empire State Building och Times Square. Flyget avgår från New Jersey och du kan ta dig dit med tåg från Penn Station.

Boka kvällsflygning från New Jersey här

Privat helikoptertur

Vill du ta en privat helikoptertur och spelar pengar mindre roll? Här ser du de mest populäraste utsikterna av New York, tillsammans med dina vänner, familj eller partner. Det finns plats för maximalt 5 personer i helikoptern, och om ni är ett par så innebär att det är två tomma säten bredvid er. Det är en fantastisk upplevelse om ni har något alldeles speciellt att fira.

Boka en privat helikoptertur från Westchester här

Övrig information

Viktigt! Efter du har bokat din helikoptertur, är det viktigt att du kontaktar företaget för att bekräfta det exakta datumet och tiden i din bokning. Efter du har bokat online, får du en voucher via mejl där du hittar all kontaktinformation. Jag rekommenderar att du kontaktar dem i minst två veckor innan du ska flyga. Om du bokar inom två veckor innan din flygtur, se till att kontakta helikopterföretaget på en gång för att bekräfta tid och datum. Ju tidigare du kontaktar dem, desto fler val har du när det gäller flygtider.

Om dina planer ändras efter du har anlänt i New York, och du vill omboka din helikoptertur, kan du göra det genom att kontakta helikopterföretaget.

Helikoptertur i New York - Karta

Vilka rutter flyger helikoptrarna i New York?

Det finns tre helikopterrutter i New York. Det bästa är att titta på kartan först för att se hur deras rutter och vilka sevärdheter man passerar.

Hur lång tid tar en New York helikoptertur?

Helikopterturerna tar mellan 12 och 15 minuter. Läs mina tips om vilken av dem som är bäst här.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat