Helikopterturer och rutter i New York

Köp dina biljetter nu

Vad är det exakt man får se och uppleva med en helikoptertur över New York? Se här för foton under en helikoptertur. Vilka turer finns och hur vet jag vilken jag ska välja? En kort eller lång rutt? Eftersom jag ofta får de här frågorna bestämde jag mig för att skapa den här sidan.

Här nedan kan du se en översikt och beskrivning av de olika helikopterturerna och flygrutterna, tre av rutterna är utmärkta på kartan. Observera att det inte finns några helikopterturer på söndagar längre som lyfter från Manhattan. Det innebär att andra dagar blir ännu mer populära och snabbare slutsålda, så boka dina platser innan du åker till New York.

Manhattan Sky, Scenic och Grand Island helikoptertur

Rutten som är markerat med rött heter Manhattan Sky Tour. Den här helikopterturen tar ca 12-15 minuter och är den kortaste av alla tre helikopterrutterna. Priset är ca 2213 SEK och är därmed den billigaste helikopterturen.

Boka Manhattan Sky Tour här

Rutten markerat med gult kallas för Scenic Tour. Det är samma rutt som den som är markerat med rött (Manhattan Sky Tour) men fortsätter mot Harlem och du kommer förmodligen även kunna se Yankee Stadium. Den här helikopterturen tar ungefär 18 minuter och kostar ca 2974 SEK.

Boka Scenic Tour här

The Grand Island Tour är markerat med blått, det är den längsta rutten men även den dyraste av dem. Du flyger förbi Staten Island och du kommer även att se The Bronx. Självklart kommer du även att se det som dem andra turerna erbjuder (markerat med rött och gult på kartan nedan) men även så mycket mer. Priset är ca 3849 SEK. Går nu även att boka inklusive tur-och returtransfer från Midtown Manhattan!

Boka Grand Island Tour här

Helikoptertur på söndagar

De flesta helikopterturer avgår från Manhattan. På grund av stränga lagar får de här flygturerna inte genomföras på söndagar. Skulle du ändå vilja flyga på en söndag? Då kan du ta den här helikopterturen för ett fördelaktigt pris från New Jersey, inklusive valmöjligheten att boka transfer till helikopterplattan!

Boka din helikoptertur på en söndag här

Helikopterturer och rutter i New York - Manhattan Skyline Helikopterturer och rutter i New York - Central Park

Helikoptertur på kvällen och båtkryssning

EXKLUSIVT ERBJUDANDE! Om du vill göra något väldigt speciellt, boka en kvällsflygning inklusive kryssning! Först får du åka en helikoptertur som tar 12-15 minuter (se den röda rutten här nedan). Flygningen startar ungefär kl. 17:30 på kvällen, vilket innebär att mellan oktober och mars får du en riktig kvällsflygning medan mellan april och september blir det på eftermiddagen / i solnedgången. Efter flygningen, är det en kort promenad till Pier 16 för att gå ombord sightseeingbåten. Båten avgår från Manhattan och passerar Brooklyn bridge, Ellis Island och One World Trade Center. Ni bjuds på en chokladask med 4 utsökta praliner (kostnadsfritt) samtidigt som du får se Frihetsgudinnan!

Det är den ENDA kvällsflygningen med avgång från Manhattan! Att se staden från ovan på kvällen och därefter kunna njuta av utsikten över de glittrande stadsljusen är ett minne för livet. Ett absolut måste, framför allt för personer som redan har tagit en helikoptertur tidigare och som nu vill uppleva något helt unikt. Priset är ca 3173 SEK.

Boka helikoptertur på kvällen och båtkryssning här

Om du föredrar att flyga senare på kvällen eller om ovanstående erbjudande redan är fullbokat, kan du också ta den här helikopterturen på kvällen med helikopteravgång i New Jersey. Du kan ta tåget hit från Penn Station. Det ingår ingen båttur i det här erbjudandet.

Boka helikoptertur på kvällen med avgång i New Jersey här

Helikoptertur utan dörrar

Den här helikopterturen utan dörrar är minst lika spektakulär. Perfekt för dem som älskar att få adrenalinkickar, är professionella fotografer eller alla andra som har något extra speciellt att fira på plats i New York. Eftersom det inte finns några dörrar på helikoptern, är utsikten helt fantastisk och du ser alla berömda sevärdheter. Helikopterturen avgår från en flygplats i New Jersey, nära Manhattan. Efter start, flyger du i ca 15 minuter över Downtown Manhattan. Du kommer att ha tillräckligt med tid att njuta av utsikten och ta några foton.

Boka helikopterturen utan dörrar här 

VIP helikoptertur inklusive limousinetransfer

Det här helikoptererbjudandet gör att du känner dig som en VIP! Det ingår en helikoptertur med limousinetransfer till och från helikopterplattan. Du blir upphämtad med en lyxig limousine från Midtown, Downtown eller Lower Manhattan och åker till avgångsplatsen för flygturen. Under en 20-minuter lång helikoptertur kan du njuta av utsikten över Frihetsgudinnan, Brooklynbron och One World Observatory från ovan.

Boka VIP helikoptertur inklusive limousinetransfer här

Privat helikoptertur

Vill du ta en privat helikoptertur och spelar pengar mindre roll? Missa inte chansen och boka en 30-minuters helikoptertur där du ser de populäraste vyerna av New York, tillsammans med dina vänner / älskade. Det finns plats för maximalt fem personer i helikoptern, och om ni är ett par så innebär att det är två tomma säten bredvid er. Det är en fantastisk upplevelse om ni har något alldeles speciellt att fira. Den här helikopterturen avgår från New Jersey, du kan resa hit med tåg från Penn Station.

Boka en privat helikoptertur här

Övrig information

Viktigt! Efter du har bokat din helikoptertur, är det viktigt att du kontaktar företaget för att bekräfta det exakta datumet och tiden i din bokning. Efter du har bokat online, får du en voucher via mejl där du hittar all kontaktinformation. Jag rekommenderar att du kontaktar dem i minst två veckor innan du ska flyga. Om du bokar inom två veckor innan din flygtur, se till att kontakta helikopterföretaget på en gång för att bekräfta tid och datum. Ju tidigare du kontaktar dem, desto fler val har du när det gäller flygtider.

Om dina planer ändras efter du har anlänt i New York, och du vill omboka din helikoptertur, kan du göra det genom att kontakta helikopterföretaget.

Helikoptertur i New York - Karta

Vilka rutter flyger helikoptrarna i New York?

Det finns tre helikopterrutter i New York. Det bästa är att titta på kartan först för att se hur deras rutter och vilka sevärdheter man passerar.

Hur lång tid tar en New York helikoptertur?

Helikopterturerna tar mellan 12 och 15 minuter. Läs mina tips om vilken av dem som är bäst här.
Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat