Billiga helikopterturer över New York

Köp dina biljetter nu
Billiga helikopterturer över New York

Billiga helikopterturer över New York är en fantastisk möjlighet att beundra berömda landmärken från ovan. Det är en av mina favoritaktiviteter att ta en helikoptertur i New York. Men, helikopterturer är inte billiga. Många av flygturerna avgår från helikopterplatten i Lower Manhattan. Det är lätt att ta sig hit men det innebär också att de här turerna är relativt dyra. Ett bra och billigare alternativ är att ta en helikoptertur som avgår utanför Manhattan.

Contents

Billiga helikopterturer NYC

Skulle du vilja ta en helikoptertur i New York men har du en begränsad budget och har du inget emot att resa lite längre? Boka då en av turerna här nedan. Du kommer då att få en helhetsupplevelse med helikopter över Manhattan men för ett lägre pris. Flygplatsen där helikoptrarna avgår ifrån ligger i New Jersey, inte långt från Manhattan med bil.

Billigaste helikopterturen

Den kortare helikopterturen tar ca 12 till 15 minuter. Det låter ganska kort men under den här tiden kommer du att se många av de berömda sevärdheterna. Som till exempel, en vacker utsikt över Frihetsgudinnan, Ellis Island, Wall Street och Brooklynbron. Det är en oförglömlig upplevelse för endast 2239 SEK!

Boka den billigaste helikopterturen här

Helikoptertur med Central Park

Skulle du vilja ta en längre tur och även se Central Park från ovan? Då kan du ta en helikoptertur mellan 17 och 19 minuter. Efter avgång, flyger ni förbi Frihetsgudinnan och Downtown Manhattan och följer därefter East River norrut. Du kommer att se Empire State Building och Midtown Manhattan innan ni flyger längsmed Central Park och mot Hudsonfloden. Därefter återvänder helikoptern till New Jersey. För 2491 kr kan du njuta av dessa magnifika utsikter över New York city.

Boka helikopterturen med Central Park här

Lång helikoptertur

Vill du uppleva den ultimata helikopterturen? Då ska du välja den längsta turen för  3078 SEK som tar hela 20-25 minuter. Den här extra långa turen åker en lång flygrunda runt Manhattan. Eftersom helikoptern flyger till Bronx, kommer du även att se Yankee Stadium. Dessutom, kommer du se alla sevärdheter som också passerar under de andra två turerna, som Frihetsgudinnan och Empire State Building.

Boka den långa helikopterturen här

Praktisk information

Efter bokning, får du en voucher via e-post som du ska skriva ut eller visa upp med mobilen som biljett för flygturen.

  • Längd: Varierar
  • Avgångsplats: Kearny, New Jersey Heliport. Det lättaste sättet att komma hit är att ta PATH tåget till Journal Square station ($2.75). För den sista biten från stationen till flygplatsen, kan du ta en Uber eller taxi. Det tar ca 10 minuter. Om du vill åka till flygplatsen med bil, rekommenderar jag att du bokar en transfer här i förväg.
  • Avgångstid: Dagligen mellan kl. 09.00 och 17.00.
  • Ålder: För alla åldrar, bebisar upp till 1 år kan följa med till ett lägre pris och måste sitta i knät på en förälder.
  • Vänligen se till att vara där i minst 1 timme innan avgång.
  • Maximalt 6 personer får plats i en helikopter.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat