Privat helikoptertur i New York

Köp dina biljetter nu
Privat Helikoptertur i New York

En privat helikoptertur i New York är en lyxig upplevelse som du inte glömmer i första taget. Helikoptern flyger förbi kända sevärdheter i New York, som Brooklyn Bridge, Frihetsgudinnan, Empire State Building och Central Park. Du kommer uppleva New York på ett enastående sätt, och den här VIP-helikopterturen är än bättre om du har något viktigt att fira.

Boka en privat helikoptertur från Westchester här

Contents

Privat helikoptertur NYC

Se Manhattan i ett mindre format och passera olika sevärdheter på din egen privata helikopterflygning. Istället för att dela helikoptern med andra kan du och och ditt ressällskap få en exklusiv tur i helikoptern. Vanligtvis får man plats med en grupp på fem eller sex personer i samma helikopter. Om du vill ha den privata helikopterturen för bara 2 personer så kommer de andra sätena att vara tomma. Vid sidan av själva turen kan du boka extra alternativ som transport eller ett extra lyxigt paket.

Privat helikoptertur från Westchester

Du kan även välja en privat helikoptertur från Westchester. Den lyfter från Westchester, en annan del av staten New York. De här turerna är ofta något billigare och varar längre, men man behöver resa mycket längre för att ta sig till helikopterplattan.

Tillgänglig: Boka en privat helikoptertur (upp till 2 personer för 8713 kr) från Westchester här

Tillgänglig: Boka en privat helikoptertur (upp till 6 personer för 16975 SEK) från Westchester här

Privat helikoptertur från Manhattan

Jag rekommenderar att du bokar en helikoptertur som avgår från Manhattan. Det minskar din restid till landningsplattan och gör att du kan fortsätta att utforska staden efter flygturen. Det finns flera flygalternativ att välja bland.

Min favorittyp av privata helikopterturer i New York är den som plockar upp dig och lämnar av dig vid ditt hotell. Det gör hela upplevelsen mer lyxig. Priset är för hela gruppen.

Ej tillgänglig: Boka en privat helikoptertur med transport här

Privat Helikoptertur i New York - Manhattan

Om du föredrar att boka en privat helikoptertur utan transport, men som ändå åker från Manhattan, då är de här flygningarna för dig:

Om du vill göra det romantiskt så är den privata helikopterflygningen med champagne ett utmärkt alternativ för par. På denna romantiska helikoptertur i New York kan du välja en rutt tillsammans med piloten och skåla med champagne i luften.

Tillgänglig: Boka en privat helikoptertur med champagne här

Privat Helikoptertur i New York - Skyline

Vad kostar en privat helikoptertur i New York?

Du kan köpa biljetter till privata helikopterturer i New York från 8713 kr.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat