Alla hjärtans dag i New York 2024

Alla hjärtans dag i New York

Firar du Alla hjärtans dag i New York? Om så är fallet kommer du och din partner att få uppleva en äkta Alla hjärtans dag med mycket romantik! Dagen firas årligen den 14 februari för att hedra och fira en dag utav kärlek. Alla hjärtans dag (Valentine’s Day) är stor i USA. Redan efter nyår börjar affärerna skylta för den stora dagen. New York-borna tar dagen på stort allvar och alla affärer och köpcentrum skyltar i kärlekens tecken.

Vad finns det att göra på Alla hjärtans dag i New York?

Under dagen kan du och din partner njuta av en sightseeing eller att strosa runt i Central Park. Kanske planerar du att fria till din partner vid Bethesda Terrace i Central Park eller på den berömda bron (Bow Bridge). Det kan inte bli mer romantiskt än så, eller hur?

Även på de mest hektiska platserna i New York, så som Times Square firas Alla hjärtans dag med stort engagemang. Du kan till exempel säga JA igen till din partner mitt på Times Square. Varje år skapar en designer ett konstverk som en hyllning till kärleken.

På kvällen kan ni ha en romantisk middag tillsammans ombord en Valentine’s Dinner Cruise där ni åker längs med Manhattans fantastiska skyline. Det blir garanterat en romantisk båttur där ni blir serverade en rejäl måltid. Ni kan även gå till en av alla de romantiska restaurangerna för en god middag, för att sedan njuta av en drink ute i nattvimlet på en bar eller klubb. Det enda som kvarstår för att planera en alldeles speciell Alla hjärtans dag är att boka ett romantiskt hotell i New York.

Eric tipsar: Vill du göra något alldeles extra och göra Alla hjärtans dag i New York till en minnesvärd upplevelse? Beställ blommor online och låt dem levereras till ert hotellrum! Beställ dem i god tid innan och kom ihåg att snittblommor i New York kan vara ganska dyra. Du kan köpa blommor här.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat