Middagskryssningar på Alla hjärtans dag 2024

Valentines Dinner Cruises i New York

Att åka med din älskade till New York i februari är romantiskt, och att ta en romantisk middagskryssning på Alla hjärtans dag tillsammans ännu mer romantiskt. Njut av en underbart god middag med Manhattans skyline i bakgrunden – ett perfekt sätt att imponera på din dejt! Drick goda viner och mys utomhus på stora utedäck medan ni lyssnar på romantisk musik från högtalarna. Eller, om ni föredrar att dansa tillsammans, spelar en DJ ombord olika danshits.

Biljetter för 2024 finns ännu inte tillgängliga
Skulle du vilja få ett mejl så fort biljetter finns att köpa? Skicka då ett meddelande till [email protected] så får du ett mejl när det går att boka biljetter.

Contents

Alla hjärtans dag middagskryssning

Den här båtkryssningen är ett perfekt val om du letar efter en romantisk utekväll tillsammans I New York på Alla hjärtans dag. Ombord får du en ros och blir serverade ett glas bubbel, det bästa sättet att börja kvällen på tillsammans. Njut av en trerätters middag och dansa med musik från en live DJ. Under kvällen åker båten på Hudsonfloden och East River, ni får en fantastisk utsikt över Manhattans skyline. Väldigt romantiskt!

Praktisk information

Efter köpet får du en kupong som du kan skriva ut och använda som biljett till båtturen. Du kan också visa upp den som mobilbiljett.

  • Längd: 3 timmar
  • Avgångstid: kl. 19:00 (boarding kl. 18:30)
  • Avgår ifrån: Pier 36
  • Åldergräns: Alla åldrar, 21 år för att dricka alkohol, ta med ett giltig ID-kort.

Boka dina biljetter till en Alla hjärtans dag middagskryssning här
Biljetter är ännu inte tillgängliga

Alla hjärtans middagskryssning med buffé

Njut av en fantastisk utsikt över skyline, Frihetsgudinnan och Brooklyn Bridge under denne middagskryssning med buffé på Alla hjärtans dag. Medan du njuter av horisonten kan du äta en rad olika rätter från buffén, till exempel stekt fläskfilé, bakad tilapia och penne rigate. Efter middagen stiger du upp till loungen på övre däck, där du får en ännu bättre utsikt över New Yorks hamn medan du dansar till ljudet av DJ:n ombord.

Praktisk information

  • Längd: 3 timmar
  • Avgångstid: kl. 19:00
  • Avgår ifrån: Pier 36
  • Åldersgräns: Alla åldrar, 21 år för att dricka alkohol, ta med ett giltigt ID-kort.

Boka dina biljetter till Alla hjärtans middagskryssning med buffé här
Biljetter är ännu inte tillgängliga

Andra romantiska båtturer

Dagen innan Alla hjärtans dag kan ni ta en lyxig middagskryssning med min favoritbåt, Bateaux. Det finns också en utmärkt lunchkryssning tillgänglig.

Båtkryssning på Alla hjärtans dag i NYC - Bordsdukning Middagskryssningar på Alla hjärtans dag i New York - Frihetsgudinnan

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat