Middagskryssningar på Alla hjärtans dag 2021

Köp dina biljetter nu
Middagskryssningar på Alla hjärtans dag i New York - Frihetsgudinnan.jpg

Att åka med din älskade till New York i februari är romantiskt, och att ta en romantisk middagskryssning på Alla hjärtans dag tillsammans ännu mer romantiskt. Njut av en underbart god middag med Manhattans skyline i bakgrunden – ett perfekt sätt att imponera på din dejt! Drick goda viner och mys utomhus på stora utedäck medan ni hör romantisk musik i högtalarna. Eller, om ni föredrar att dansa tillsammans, spelar en DJ ombord olika danshits.

Biljetterna för 2021 finns ännu inte tillgängliga

Skulle du vilja få ett mejl så fort biljetter finns att köpa? Skicka då ett meddelande till [email protected] så får du ett mejl när det går att boka biljetter. 

Middagskryssning ombord en yacht på Alla hjärtans dag

Den här båtkryssningen är ett perfekt val om du letar efter en romantisk utekväll tillsammans I New York på Alla hjärtans dag. Ombord blir ni serverade ett glas bubbel för att sedan kasta ankar och njuta av en underbar kväll. Båten åker på Hudsonfloden och East River, ni får en fantastisk utsikt över Manhattans skyline. Väldigt romantiskt!

Praktisk information

  • Längd: 3 timmar
  • Avgångstid: kl. 19:00 (ombordstigning börjar kl. 18:30)
  • Avgår ifrån: Pier 40
  • Klädkod: kavaj, cocktailklänning

Boka dina biljetter till en middagskryssning ombord en yacht på Alla hjärtans dag här

Middagskryssning ombord Bateaux på Alla hjärtans dag

Tillbringa kvällen ombord min favoritbåt, Bateaux! Alla hjärtans dag är den perfekta möjligheten för en romantisk middagskryssning med den här båten som har stora panoramafönster så att ni kan njuta av Manhattans upplysta skyline. Ni får en trerättersmiddag inklusive ett glas champagne och en vacker ros. Det går att uppgradera till till exempel garanterad fönsterplats.

Praktisk information

  • Längd: 3 timmar
  • Avgångstid: kl. 19:00
  • Avgår ifrån: Chelsea Piers
  • Klädkod: kavaj. Mörka eller snygga jeans går bra. Inga vanliga jeans, t-shirts, korta byxor, gympaskor eller flipflops.

Boka en middagskryssning ombord Bateaux på Alla hjärtans dag här

Båtkryssning på Alla hjärtans dag i NYC - Bordsdukning Middagskryssningar på Alla hjärtans dag i New York - Frihetsgudinnan

Circle Line Valentine’s Harbor Lights Cruise

Den här båtturen är inte en middagskryssning men ett prisvärt alternativ för en lägre budget inför Alla hjärtans dag. Njut av mousserande vin från baren (ingår i priset) medan ni beundrar Manhattans skyline på kvällen. Det ingår även en presentask med jordgubbar doppade i choklad samt brownies, helt klart romantiskt!

Boka Circle Line Valentine’s Harbor Lights Cruise här 

Var det här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat