Romantiska restauranger och barer i New York

Romantiska restauranger och barer i New York

Ta med din partner till en av de romantiska restaurangerna eller barerna i New York på Alla hjärtans dag eller på en annan speciell dag. Det finns många alternativ att välja mellan för en romantisk utekväll. Det finns även ett brett urval av mysiga båtturer som ger er en trevlig start av kvällen och sedan kan ni gå vidare till en av de många coola barerna i New York. Kort sammanfattat, romantiken finns på många platser i New York!

Romantiska middagskryssningar i New York

Det bästa du kan göra är antagligen att ta med din partner på en middagskryssning. Ni kan njuta av varandras sällskap och den vackra utsikten av New York samt njuta av god mat och dryck.
Middagskryssning på Alla hjärtans dag är det perfekta alternativet på Alla hjärtans dag. För andra romantiska tillfällen skulle jag välja middagskryssning ombord på Bateaux vilken är en av de vackraste båtarna. Men den här romantiska middagskryssningen är en bra alternativ.

Romantiska restauranger i New York

Gigino

Ett perfekt ställe att ta din partner till om du vill imponera är restaurangen Gigino i Wagner Park, nära Battery Park ovanför Hudson River. Det är en italiensk restaurang med en fantastisk utsikt över Frihetsgudinnan med kunnig och trevlig personal. Om du är sugen på något speciellt som inte finns på menyn, var då inte rädd för att fråga kocken – som är mycket tillmötesgående.

Philip Marie

Philip Marie på 11th St och Hudson St är en av mina favoriter. Restaurangen har bra priser och håller en hög kvalitet. Det som är så bra med den här restaurangen är att du kan boka ett privatrum. Du kan få ett bord i den gamla rustika vinkällaren, helt på tu man hand med din partner. Det är lite dyrt, men mer romantiskt än så blir det inte.

Balthazar

Balthazar på Spring Street är alltid lika trevlig att besöka. Det är stor kändisvarning och förutom att den Franska Bistron vanligtvis är fullsatt är det trots allt en mysig och romantisk stämning i restaurangen. Maten i sig är, trots höga priser, värt ett besök. Definitivt en restaurang att besöka på Alla hjärtans dag för en yngre publik.

Romantiska restauranger och barer i New York - Balthazar

Daniel Boulud

Daniel Boulud är en annan känd kock med flera topprestauranger i New York. Daniel på East 65th Street är den som är bäst. Om du vill imponera till max på din date, då är Daniel restaurangen att gå till. Med sin imponerade interiör och tjusiga dekor kommer både lokalen och den utsökta franska maten att ta dig med stormsteg. Men bara om du har råd med det.

August

Om du vill uppleva romantik och en avslappnad stämning så finns det en liten och charmig restaurang i Upper East Side som heter August. Maten är mer än bra, men de flesta besöker restaurangen för dess eleganta atmosfär. Restaurangen erbjuder mat från olika länder i Europa. Det finns en romantisk trädgård och en öppen spis som garanterat adderar till en romantisk och härlig stämning.

Romantiska barer i New York

Ascent Lounge

Ascent Lounge i Time Warner Center är ett romantiskt och sexigt ställe att hänga på. Utsikten hjälper att få den där rätta romantiska känslan på en speciell dag, som en bröllopsdag. På Alla hjärtans dag erbjuder loungen speciella cocktails och små tilltugg som passar till dagens tema.

Bar SixtyFive vid Rockefeller Center

Med en underbar utsikt över Central Park och alla omgivningar, är Bar SixtyFive en plats att ta sin älskade till. Den ligger på våning 55 (ett bar våningar under Top of the Rock) och har Rockefeller Center baren en lång drinklista med välblandade cocktails. Helt klart en garanti för en romantisk utekväll tillsammans i New York!

Royalton Park Avenue

Royalton Park Avenue (tidigare känt som Gansevoort Park Avenue) är ett perfekt ställe att gå till efter en lugn middag. Det finns en takterrasbar vid Park Avenue som har en swimmingpool. Det är perfekt för att ta det lugnt i en av sofforna i slutet av en kväll.

Romantiska restauranger och barer i New York - Gansevoort Park Avenue

Var det här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat