Romantiska restauranger och barer i New York

Romantiska restauranger och barer i New York

Ta med din partner till en av de romantiska restaurangerna eller barerna i New York på Alla hjärtans dag eller på en annan speciell dag. Det finns många alternativ att välja mellan för en romantisk utekväll. Det finns även ett brett urval av mysiga båtturer som ger er en trevlig start av kvällen och sedan kan ni gå vidare till en av de många coola barerna i New York. Kort sammanfattat, romantiken finns på många platser i New York!

Contents

Romantiska middagskryssningar i New York

Det bästa du kan göra är antagligen att ta med din partner på en middagskryssning. Ni kan njuta av varandras sällskap och den vackra utsikten av New York samt njuta av god mat och dryck. Middagskryssning på Alla hjärtans dag är det perfekta alternativet på Alla hjärtans dag. För andra romantiska tillfällen skulle jag välja middagskryssning ombord på Bateaux vilken är en av de vackraste båtarna.

Romantiska restauranger i New York

Peak NYC

Alldeles intill Edge observatoriedäcket på 30 Hudson Yards byggnaden hittar man Peak, en à la carte restaurang på 930 m2 som har den bästa utsikten på West Manhattan och med en meny som passar de flesta smaker. När solen går under och tusen ljust tänds, är Peak den perfekta platsen för en romantisk utekväll i New York.

Balthazar

Balthazar på Spring Street är alltid lika trevlig att besöka. Det är stor kändisvarning och förutom att den Franska Bistron vanligtvis är fullsatt är det trots allt en mysig och romantisk stämning i restaurangen. Maten i sig är, trots höga priser, värt ett besök. Definitivt en restaurang att besöka på Alla hjärtans dag för en yngre publik.

Romantiska restauranger och barer i New York - Balthazar

Daniel Boulud

Daniel Boulud är en annan känd kock med flera topprestauranger i New York. Daniel på East 65th Street är den som är bäst. Om du vill imponera till max på din date, då är Daniel restaurangen att gå till. Med sin imponerade interiör och tjusiga dekor kommer både lokalen och den utsökta franska maten att ta dig med stormsteg. Men bara om du har råd med det.

La Grande Broucherie

Njut av det franska köket på La Grande Boucherie. Restaurangen är mycket elegant och vacker och skapar en romantisk atmosfär. Den är dekorerad för varje säsong, vilket gör den ännu mer fantastisk. Brasseriet ligger i Midtown Manhattan och sträcker sig över ett helt kvarter. Tack vare det uppvärmda golvet kan du sitta ute året runt. Naturligtvis kan du också gå in för en romantisk middag.

Romantiska restauranger och barer i New York
- La Grande Boucherie Romantiska restauranger och barer i New York
- La Grande Boucherie mat

Romantiska barer i New York

Ascent Lounge

Ascent Lounge i Time Warner Center är ett romantiskt och sexigt ställe att hänga på. Utsikten hjälper att få den där rätta romantiska känslan på en speciell dag, som en bröllopsdag. På Alla hjärtans dag erbjuder loungen speciella cocktails och små tilltugg som passar till dagens tema.

Royalton Park Avenue

Royalton Park Avenue (tidigare känt som Gansevoort Park Avenue) är ett perfekt ställe att gå till efter en lugn middag. Det finns en takbar vid Park Avenue som har en swimmingpool. Det är perfekt för att ta det lugnt i en av sofforna i slutet av en kväll.

Oyster Bar på Grand Central

På Grand Central, bredvid Whispering Gallery, finns Oyster Bar. Det är ett trevligt ställe att gå till för att ta en drink och njuta av några ostron, eller för att njuta av en längre lunch med din älskade. De serverar upp till 30 olika sorters ostron! Den här baren är också en restaurang där ni kan äta middag.

Romantiska restauranger och barer i New York - Oyster Bar

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat