Romantiska hotell i New York

Romantiska hotell i New York

Att övernatta i ett romantiskt hotell gör en vistelse i New York till något extra. Om du är i New York på Alla hjärtans dag är det alltid en bra idé att planera i förväg när du bokar hotellet. Det finns många romantiska hotell i New York och att övernatta i ett av dem är ett perfekt sätt att avsluta dagen på. Här är mitt urval.

Jane

Ett av de romantiska hotellen är Jane, ett nostalgiskt hotell i Greenwich Village. Rummen är väldigt små och mysiga och hotellet är relativt billigt. Perfekt för ett ungt par!

Klicka här för att boka ett rum hos Jane

Romantiska hotell i NYC - The Jane Romantiska hotell i NYC - The Jane Hotel

Gramercy Park Hotel

Gramercy Park Hotel är ganska billigt med tanke på adressen. Hotellet är nära, just det, Gramercy Park vid Flatiron Building. Atmosfären är gotisk-romantisk och ett härligt ställe att koppla av på.

Klicka här för bokning av rum hos Gramercy Park Hotel

Romantiska hotell i NYC - The Gramercy Park Romantiska hotell i NYC - Gramercy Park Hotel

Conrad New York Midtown

Conrad New York Midtown ligger väldigt centralt, fem kvarter söder om Central Park och nära till Broadway. En fantastisk kombination med en middag på en av New Yorks romantiska restauranger. Hotellet har stora, vackra rum och om du har tur så får du även en vy över Central Park. Det är ett underbart ställe för en romantisk helg. Jag rekommenderar dock inte hotellets frukost eftersom den inte är värd sitt pris.

Klicka här för bokning av rum hos Conrad New York Midtown

Romantiska hotell i NYC - The London Romantiska hotell i NYC - The London NYC

James

James New York ligger i SoHo, ett trevligt och mysigt område i New York. Det är ett modernt hotell med egen rooftop bar där man ser ut över Hudson River. Hotellet rekommenderas till unga par och många New York yuppies besöker gärna baren på taket.

Klicka här för bokning av rum hos James

Romantiska hotell i NYC - The James Romantiska hotell i NYC - The James Hotel

Michelangelo Hotel

Michelangelo Hotel ligger i Midtown, nära Rockefeller Center. Hotellet har vackra, rymliga och romantiska rum. Ett perfekt hotell för dig som vill fira något speciellt tillsammans med din partner, som att fira en bröllopsdag.

Klicka här för bokning av rum hos Michelangelo Hotel

Romantiska hotell i NYC - Michelangelo Romantiska hotell i NYC - Michelangelo Hotel

W Hotel Union Square

W Hotels har fantastisk service och på Alla hjärtans dag har de ett speciellt sammansatt Valentine’s Day paket. Paketet inkluderar bland annat, champagne och massage. Alla W hotellen är bra men jag rekommenderar personligen det som ligger på Union Square eller det i Midtown.

Klicka här för bokning av rum hos W hotels

Romantiska hotell i NYC - The W HotelRomantiska hotell i NYC - The W Hotel Union Square

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat