Romantiska hotell i New York

Romantiska hotell i New York

Att övernatta i ett romantiskt hotell gör en vistelse i New York till något extra. Om du är i New York på Alla hjärtans dag är det alltid en bra idé att planera i förväg när du bokar hotellet. Det finns många romantiska hotell i New York och att övernatta i ett av dem är ett perfekt sätt att avsluta dagen på. Här är mitt urval.

The Jane

Ett av de romantiska hotellen är The Jane, ett nostalgiskt hotell i Greenwich Village. Rummen är väldigt små och mysiga och hotellet är relativt billigt. Perfekt för ett ungt par!

Boka ett rum på The Jane här

Romantiska hotell i NYC - The Jane Romantiska hotell i NYC - The Jane Hotel

Conrad New York Midtown

Conrad New York Midtown ligger väldigt centralt, fem kvarter söder om Central Park och nära till Broadway. En fantastisk kombination med en middag på en av New Yorks romantiska restauranger. Hotellet har stora, vackra rum och om du har tur så får du även en vy över Central Park. Det är ett underbart ställe för en romantisk helg. Jag rekommenderar dock inte hotellets frukost eftersom den inte är värd sitt pris.

Boka ett rum på Conrad New York Midtown här

Romantiska hotell i NYC - The London Romantiska hotell i NYC - The London NYC

ModernHaus SoHo

ModernHaus SoHo ligger i ett trevligt och mysigt område i New York med många boutiques och barer och restauranger för finsmakare. Hotellet är modernt och ljust. Det har också en egen rooftop bar där man ser ut över Hudson River. Hotellet rekommenderas till unga par och många av New York yngre yuppies besöker gärna baren på taket.

Boka rum på ModernHaus SoHo här

Romantiska hotell i NYC - The James Romantiska hotell i NYC - The James Hotel

Michelangelo Hotel

Michelangelo Hotel ligger i Midtown, nära Rockefeller Center. Hotellet har vackra, rymliga och romantiska rum. Ett perfekt hotell för dig som vill fira något speciellt tillsammans med din partner, som att fira en bröllopsdag.

Boka ert rum på Michelangelo Hotel här

Romantiska hotell i NYC - Michelangelo Romantiska hotell i NYC - Michelangelo Hotel

W Hotel Union Square

W Hotels har fantastisk service: Du kan boka en massage på rummet eller ta en cocktail i baren. Alla lägen för W hotellen är bra men jag rekommenderar personligen det som ligger på Union Square eller det i Midtown eftersom det är så nära till stora sevärdheter.

Boka ett rum på W hotel här

Romantiska hotell i NYC - The W HotelRomantiska hotell i NYC - The W Hotel Union Square

Black Friday-erbjudanden: Boka senast den 1 december 2022 och spara minst 30 % på vistelser under hela 2023.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat