Swarovski i New York

Swarovski i New York

Swarovski i New York har en butik som ligger på Fifth Avenue. Butiken som heter Swarovski on Fifth är smyckesmärkets flaggskeppsbutik med två våningar fulla av kristaller. Den färgglada affären erbjuder inte bara smycken, utan även bordsserviser, skulpturer och annan heminredning. Denna New York-butik har också tagit fram en klassisk basebollkeps som är prydd med Swarovski-kristaller, samt föremål från andra samarbeten.

Contents

Swarovski i New York

Denna Swarovski-butik i New York är definitivt värd ett besök. Det är som att gå igenom ett litet museum! En trappa ner kan du beundra kristallerna som varumärket är känt för i miniatyrformade dioraman. Dessutom hittar du exklusiva artiklar genom samarbeten med exempelvis Disney och Marvel, eller så kan du ta en titt i Creators Lab, där föremål i begränsade upplagor finns. Utöver det kan du beundra den nuvarande kollektionen.

Det fina med den här affären är att det finns något i alla priskategorier. Du kan köpa smycken för så lite som 100$. Du hittar affären på Fifth Avenue, New Yorks mest kända shoppinggata.

Adress: 680 Fifth Avenue

Eric tipsar: “Även om du inte tänker köpa något är ett besök hos Swarovski on Fifth värt det! Låt dig fascineras av inredningen och butikens utbud.”

Swarovski ii New York - Interiör Swarovski i New York - Smycken

Bra att kombinera

Du kan kombinera ett besök i Swarovski-butiken med andra attraktioner. Till exempel ligger den nära Rockefeller Center, där bland annat Radio City Music Hall och observationsdäcket Top of the Rock finns. På den här sträckan passerar du även St. Patrick’s Cathedral.

Om du vill besöka Swarovski on Fifth och upptäcka mer av det här området, då kan du gå promenadturen Midtown. På den här promenaden passerar du både välkända och mindre kända platser.

Tiffany’s och Swarovski

Några kvarter ifrån Swarovski on Fifth Avenue ligger Tiffany’s som är ett annat välkänt smyckesmärke i New York. Som nämnt kan du köpa smycken här, men det finns skillnader mellan de här två butikerna. Hos Tiffany’s hittar du exempelvis fler lyxiga smycken som ofta har ett högre prisspann än Swarovski. Vid sidan av det jobbar Tiffany & Co. även oftare med diamanter, medan Swarovski främst använder kristaller.

Swarovski i New York - Fifth Avenue

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat