Russian Tea Room i New York

Köp dina biljetter nu
Russian Tea Room i New York

Att besöka Russian Tea Room är en matupplevelse och ett härligt och värdefullt komplement till din resa i New York. Fly från ett hektiskt Manhattan och den moderna staden som går under namnet The Big Apple och blir istället transporterad tillbaka till 1920 talet, när sprit var olagligt och det serverades tea till middagen.

Historia och teater

The Russian Tea Room är en plats full med historia och konstverk. Väggarna pryds bland annat med en samling av Picasso och Matisse, likväl som det en gång
var Madonnas första arbetsplats i New York. The Russian Tea Room är beläget i Midtown Manhattan, bredvid Carnegie Hall och nära till Lincoln Center. Omfattande renoveringar har gjorts i lokalen, mycket av den ursprungliga inredningen är väl bevarad. Man får verkligen en bild av hur det skulle ha sett ut under förbudstiden (även om de nu säljer alkohol).  Den här över 90 år ungdomliga Grand Dame är en sann samlingspunkt för affärsmän, skådespelare och politiker, en perfekt restaurang för en romantisk middag.

Exklusiv middag Russian Tea Room

Middag på Russian Tea Room är en utekväll i sig men om du har biljetter till balett eller opera vid närliggande Lincoln Center ordnar personalen mer än gärna ett ”pre-theatre” arrangemang. Middag innebär en trerättersmeny. Se till att även testa det traditionella sättet att dricka te på, som de gjorde på 1920-talet! Genom att boka en middag på Russian Tea Room här kan du få ned notan något. Dryck är inte inkluderad och ett glas vin kostar ca $16. Se till att beställ ett gott vin och njut av helheten!

Boka ditt bord på Russian Tea Room här

Eric tipsar: Ta dig tid att njuta av Russian Tea Room. Jag kan absolut rekommendera deras Boeuf à la Stroganoff och de olika tesorterna. I Russian Tea Room handlar mer om upplevelsen och stämningen och lite mindre om maten. Observera att dricks inte ingår priserna och att det tillkommer 15% ovanpå beloppet på notan.

Russian Tea Room i New York - Restaurang

 

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat