New York Fashion Week 2024

New York Fashion Week

New York Fashion Week äger rum två gånger per åt: I februari och i september. Nästa NYFW äger rum från 6 september till 11 september 2024. NY Fashion Week är ett av världens största Fashion Weeks evenemang. Vår/sommarkollektionerna visas i september och höst- och vinterkollektionerna i februari. Under New York Fashion Week visas de senaste kreationerna från bland annat Ralph Lauren och Marc Jacobs samt nya och kommande designers upp för inköpare, press och allmänhet.

Contents

Närvara vid en modeshow i New York

För att närvara vid exklusiva modevisningar behöver du få en officiell inbjudan. Vanligtvis får designers, kändisar och influencers en inbjudan till de här modevisningarna och de trendigaste New York-borna kommer att vara där. Men vid vissa visningar kan man komma nära och få ett mer personligt intryck av NYFW. En del mindre kända och upcoming modeskapare öppnar sina dörrar för en större publik, vilket gör att alla som älskar mode kan se och få uppleva de senaste skapelserna och trenderna.

Inga biljetter tillgängliga för tillfället

Eric tipsar: Om du är osäker på om du ska välja mellan dag- eller kvällssession, välj kvällssessionen. Att gå på en modevisning handlar om att uppleva New York Fashion Week, och under kvällen kommer detta ännu mer till liv. Uttrycket fashionably late är det som gäller här. Kom i tid till visningen, men planera också in lite extra tid i ditt schema om visningen skulle pågå längre.

New York Fashion Week - Modell New York Fashion Week - Show

New York Fashion Week

New York City Fashion Week äger rum över hela staden, och överallt ser du fashionabla människor som är klädda för att imponera. Särskilt TriBeCa och Chelsea är värdar för många visningar. Det är roligt att gå runt i området och se de unika kläderna som bärs av alla gäster.

Den första modeveckan i New York ägde rum 1943, då den fortfarande hette Press Week. Syftet var att dra uppmärksamheten bort från det franska modet, som modebranschen inte hade tillgång till på grund av kriget. Det var också meningen att ge amerikanska designers en scen, vilket de lyckades med. NYFW är nu ett av världens mest kända modeevenemang.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat