Ladda ned MTA New York tunnelbane-och busskartor 2024

MTA tunnelbana och busskartor

Här nedan ser du alla New York tunnelbane-och busskartor för 2024 för varje kommun i New York. Kartorna kommer från MTA (Metropolitan Transportation Authority). MTA är ett företag som är ansvarigt för all kollektivtrafik i New York city.

Contents

New York tunnelbane-och busskartor

Du kan ladda ned PDF dokumenten genom att klicka på valen här nedan. Därefter kan du spara dem och använda dem inför resan till New York. Om du vill navigera på The Big Apple i offlineläge, rekommenderar jag att ladda ned min gratis app. Här ser du alla tunnelbanelinjer och hållplatser i city. Jag uppdaterar appen regelbundet och all information är aktuell. Du kan också beställa tunnelbanekort – även kallat New York MetroCards – via min sida. Du får även en papperskarta i beställningen. Jag rekommenderar alltid att köpa korten i förväg för att slippa stå i kö till automater på stationer så att du kan börja upptäcka staden så snart som möjligt.

Tunnelbana New York Busskartor Manhattan Busskartor Brooklyn Busskartor Bronx Busskartor Queens Busskartor Staten Island Busskartor Staten Island Express

Tillgängliga tunnelbanestationer

Inte alla tunnelbanestationer i New York har hissar eller är tillgängliga för rullstolar. På New York tunnelbanekarta ser du vilka tunnelbanestationer som är tillgängliga för rullstolar.

Tillgängliga tunnelbanestationer New York

LIRR New York och Metro-North

Long Island Rail Road (LIRR) i New York är ett tågnätverk som förbinder Manhattan med Brooklyn, Queens och hela Long Island. MNR står för Metro-North Railroad och är ett tågnätverk som förbinder New York City med norra delarna av New York.

Long Island Rail Road - LIRR New York karta Metro-North Railroad karta

Om du har några frågor om allmänna färdmedel i New York, tveka inte att kontakta mig.

MTA tunnelbana och busskartor

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat