M&M’s butik på Times Square

M&M’s butik på Times Square

M&M’s butik på Times Square går inte missa. Den gigantiska butiken vid Times Square har M&M’s alla olika smaker och färger i sitt sortiment, fylld med antingen mjölkchoklad, mörk choklad, krispiga ris, mintchoklad, jordnötter, mandel, apelsin choklad, kokos, pretzel, körsbär, kanel, hallon eller jordnötssmör, listan kan göras lång. Det finns en anledning till varför dessa små godsaker är så populära i USA! M&M’s har funnits sedan 1941 i USA och en av de största M&M’s butikerna är beläget i hjärtat av New York, mitt på Times Square.

Historia om M&M’s

M&M’s uppfanns av Forrest Mars, Senior, på 1930-talet. Han fick iden när han såg soldater under spanska inbördeskriget äta chokladpellets (chokladen var insvept i ett hårt skal så att det inte skulle smälta). Mr Mars fick under 1941 patent på sin idé och började omedelbart med produktionen i New Jersey. Företaget grundades ursprungligen som M&M’s Limited. M&M’s är gjorda av choklad från Hersheys Chocolate. De två bokstaven ”M” står för namnet Mr Mars själv och Bruce Murrie, son till William Murrie, ägaren av Hersheys.

M&M’s med jordnötssmör infördes 1954 och var då enbart täckt med choklad. Alla andra färger och smaker av M&M’s kom mycket senare M&M’s jordnötssmör blev senare en succé tack vare slagordet ”Smälter i munnen, inte i din hand”. Därefter startade M&M’s tillverka choklad i färgerna röd, gult och grönt.

M&M’s butik på Times Square - Att välja M&M’s butik på Times Square - Red

M&M’s butik på Times Square

M&M’s butik grundades 2006 och ligger beläget på Times Square. Den perfekta platsen för alla chokladälskare! Med nästan 2300 m2, tre våningar och ett brett utbud av M&M’s. Det finns inte bara M&M’s choklad men även produkter såsom köksartiklar, smycken, badprodukter och mycket mer. Missa inte att använda den personliga skrivaren i butiken. Du kan skriva ut en egen etikett och välja från ett brett utbud av bilder. Du kan t.ex. få en utskrift av ”Big Apple”, ”I Love NY”, Frihetsgudinnan, New York Giants, New York Jets, New York Yankees, New York Mets logotyp och mycket, mycket mer.

Praktisk information

  • Plats: 1600 Broadway, på hörnet av Broadway och 48th Street
Eric tipsar: Det kanske inte ser så mycket ut när du fyller din godispåse men i verkligheten är det oftast mer än du tror. Det finns ett brett urval av olika M&M’s, dock är det lite dyrare än man förväntar sig.

Förutom M&M’s butik, finns det många fler leksaksbutiker i New York att besöka.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat