Leksaksbutiker i New York

Leksaksbutiker i New York

Leksaksbutiker i New York är roliga att besöka för både unga och gamla. Några av de allra största leksaksbutikerna finns i city och är väl värda ett besök, speciellt om du reser till New York med barn. New Yorks leksaksaffärer säljer inte bara leksaker, det finns ofta mycket mer att se och göra!

Contents

FAO Schwarz New York

Den största leksaksbutiken i New York är FAO Schwarz. Den ikoniska butiken har funnits i staden sedan 1870 och är en av de äldsta leksaksbutikerna i USA. Leksaksaffären erbjuder extraordinära, unika leksaker för alla åldrar från hela världen. Utöver leksaker har leksaksaffären på Rockefeller Center även extrafunktioner, som ett golvpiano som börjar spela när du går på tangenterna.

Leksaksbutiker i New York - FAO Rockefeller Center Leksaksbutiker i New York - FAO Schwarz

LEGO Store

LEGO Store i New York ska du inte missa om du eller dina barn är stora LEGO-fans. Butiken finns på flera ställen i city men den på Rockefeller Center är den största. Du hittar en minifigurfabrik där du kan göra din egen LEGO-figur. På LEGO Brick Lab, mot en extra avgift, kan barn bygga sin egen skapelse och sedan se den komma till liv i labbets virtuella värld. Dessutom kan man köpa nästan allt sorts LEGO i butiken. Du kan också besöka LEGOLAND New York.

Leksaksbutiker i New York - LEGO

Nintendo Store

Nintendo Store i New York ligger nära Rockefeller Center och erbjuder allt som har med dataspel att göra. Här kan du prova spel och köpa olika produkter om dataspelen. Det finns även ett utställningsmonter där du kan se alla spelkonsoler som släppts genom åren.

Leksaksbutiker i New York - Nintendo Store Leksaksbutiker i New York - Nintendo

CAMP, en shoppingupplevelse för hela familjen

Leksaksaffären CAMP har flera butiker i New York. CAMP är en upplevelse för hela familjen. Barn kan inte bara leka med leksakerna utan de kan också leka i butiken eftersom det finns rutschkanor, klätterställningar och en bil för barn att sitta i. Leksaksaffären arbetar med olika teman, som ändras var 8:e till 12:e vecka. Om du åker till New York med barn rekommenderar jag helt klart ett besök i den här affären.

Harry Potter Store

Harry Potter Store ligger på baksidan av Flatiron Building. Alla Harry Potter-fans kan drömma sig bort i flaggskeppsbutiken som erbjuder alla typer av produkter, som Hogwarts-kappor, chokladgrodor och Bertie Botts Every Flavour Beans. Här kan du till och med smaka riktig Butterbeer.

Leksaksbutiker i New York - Harry Potter Store Leksaksbutiker i New York - Harry Potter

M&M’s Store

M&M’s Store i New York är alla godisälskares paradis. I den stora godisbutiken på Times Square hittar du en vägg full av alla möjliga färger och smaker av M&Ms där du kan fylla en godispåse med dina favoritfärger bland smakerna. Utöver godiset säljer de även alla typer av produkter, som köksutrustning och tillbehör.

Disney Store

Disney Store i New York är en plats för både unga och gamla. Leksaksaffären på Times Square är en unik plats för barn att leka i och består av två våningar fulla av gosedjur, kläder och andra Disneyleksaker.

Leksaksbutiker i New York - MMs Store Leksaksbutiker i New York - Disney

Finns det leksaksbutiker i New York?

Det finns flera leksaksbutiker i New York. Läs mer här.

Var hittar man den äldsta leksaksbutiken i USA?

Den äldsta leksaksbutiken i USA är FAO Schwarz i New York. Läs mer här.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat