Disney butiken på Times Square

Disney butiken på Times Square

Disney butiken i New York är Disneys leksaksaffär på Times Square. Här kan du hitta de finaste Elsa klänningarna, Toy Story figurer och Hitta Nemo spel. Du hittar förstås även figurer från de senaste Disney filmerna. Butiken på Times Square är Disneys flaggskeppsbutik i New York. Butiken är förstås kul att besöka tillsammans med dina barn, även inredningen är värd ett besök i sig. Både barn och vuxna kommer att bli imponerade av det stora utbudet och stämningen i butiken.

Disneyleksaker i New York

Disney butiken på Times Square, som har två våningar, är full med dockor, DVDs, kläder och andra saker med Disneytema. Här kan du köpa precis allting från din favoritfilm av Disney: från Frost till Peter Pan, WALL-E till Lejonkungen. Det finns Disney prylar överallt, från golv till tak! På den andra våningen finns det till och med ett sagoslott som garanterat imponerar på de yngre barnen. Det finns hur mycket som helst i den här färgglada affären. Vad sägs om bilarna från Bilar eller en Marvel Comics avdelning? Butikspersonalen är superentusiast och uppmuntrar regelbundet besökare att sjunga med i en berömd Disneysång: passa på och sjung med för fulla muggar! Om du vill fortsätta shoppa efter Disneyupplevelsen kan du gå till M&M butiken som ligger alldeles intill.

Disney butiken på Times Square - Sagoslott Disney butiken på Times Square - Muggar

Eric tipsar: Disney butiken på Times Square är inte stor med definitivt värd ett besök om du är i området, framför allt om du är med barnen. Det finns något som passar varje plånbok. Även om du inte vill spenderar större summor kan du alltid ta med dig en liten fin Disneysouvenir hem!

Förutom Disney butiken, finns det många fler leksaksbutiker i New York att besöka.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat