LEGOLAND New York Resort biljetter

Köp dina biljetter nu
LEGOLAND New York Resort biljetter

LEGOLAND New York-biljetter går nu att köpa! Den här LEGOLAND nöjesparken i New York kretsar runt LEGO. Nöjesparken består av sju delar som kallas “länder”. I de sju olika länderna kan du leka och bygga med legobitarna men det finns också berg- och dalbanor och andra attraktioner för både små och äldre barn. LEGOLAND New York Resort riktar sig till barn mellan 2 och 12. Biljetten inkluderar transport från Port Authority på Manhattan.

Köp dina biljetter till LEGOLAND New York Resort inklusive transport här

Contents

Attraktioner i LEGOLAND New York Resort

Nöjesparken för barn är uppdelad i sju olika länder. Till exempel finns det LEGO Pirates där allt kretsar kring pirater och vatten. Eller besök LEGO Castle där en berg- och dalbana i form av en drake kretsar runt slottet. LEGO NINJAGO World bygger på de ninja-liknande figurerna från LEGO. Här kan barn leka som riktiga ninjor a’ la LEGO.

Något lugnare attraktioner finns i LEGO City där barn kan köra LEGO-bilar eller hjälpa till att släcka en eld. Miniland består av tio olika städer och deras attraktioner är byggda med mer än 22 miljoner tegelstenar. I Bricktopia kan barn återskapa allt de har sett under sin dag på LEGOLAND NY. LEGO-konstverk kan ses på Brick Street.

Eric tipsar: “Du kan upptäcka LEGOLAND New York Resort inom en dag. Parken riktar sig till barnfamiljer så avstånden mellan de sju länderna är inte särskilt stora. Jag rekommenderar att du bokar en biljett inklusive transfer från Manhattan. På så sätt blir det en bekväm och smidig resa till och från LEGOLAND New York.”

Faciliteter i LEGOLAND NY

I alla sju länder är det möjligt att ta en drink eller en måltid på kaféerna, restaurangerna eller vid matvagnarna. Erbjudandet är brett, från smörgåsar och snacks till hamburgare och pizza. Dessutom finns det ett antal butiker som säljer LEGO som inte finns någon annanstans. Du kan också köpa souvenirer för att minnas er dag på LEGOLAND New York Resort.

Praktisk information

Observera att du inte kan betala kontant på LEGOLAND New York Resort, du kan bara betala med betalkort. Innan du går in i parken kommer dina tillhörigheter att genomgå en säkerhetskontroll.

LEGOLAND ligger utanför Manhattan. Från Port Authority Bus Terminal på Manhattan kan ni ta en transfer till nöjesparken i New York State.

  • Plats: LEGOLAND New York Resort, One Legoland Blvd, Goshen, New York.
  • Öppettider: Parken är inte öppen varje dag, och de dagar parken är öppen eller stängd varierar beroende på perioden. Kontrollera när parken är öppen innan du reser till New York.
  • Ålder: Riktar sig till barn mellan 2-12 år. Barn under 3 år behöver ingen egen biljett för LEGOLAND New York. Man betalar endast för transport.

Köp dina biljetter till LEGOLAND New York Resort inklusive transport här

Köp dina biljetter till LEGOLAND New York Resort här

LEGOLAND New York Resort biljetter - LEGO Miniland LEGOLAND New York Resort biljetter - Åktur

Vad kostar LEGOLAND New York Resort biljetter?

Biljetter för LEGOLAND New York Resort inklusive shuttelbuss finns tillgängliga från 1930 SEK

Var ligger LEGOLAND New York Resort?

LEGOLAND New York Resort ligger i New York State. Adressen är One Legoland Blvd, Goshen, New York.

Till vilken åldersgrupp riktar sig LEGOLAND New York Resort?

LEGOLAND New York Resort riktar sig till barn mellan 2-12 år. Lär mer här.

Hur kommer man till LEGOLAND New York Resort?

Det finns shuttlebussar som åker från Port Authority på Manhattan direkt till LEGOLAND New York Resort. Boka dina biljetter inklusive shuttlebussen här.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat