Harry Potter butiken i New York

Harry Potter butiken i New York

Harry Potter butiken i New York är världens största Harry Potter Store. Den tre våningar höga Harry Potter byggnaden ligger bredvid Flatiron Building och är helt tillägnad alla historierna om trollkarlslärlingen och fantastiska vidunder. Flaggskeppsbutiken är ett initiativ av Warner Bros och har den största samlingen av Harry Potter och Fantastiska vidunder artiklar någonsin. Om du älskar Harry Potter, kommer du inte att bli besviken av urvalet!

Trollkarlsvärld i New York

Harry Potter butiken i New York är hela 1860 m2 stor och är verkligen helt rätt plats för alla Harry Potter fans. Det finns artiklars om är välkända från filmerna och böckerna, som Hogwarts mantlar, chokladgrodor och Bertie Bott’s Every Flavor Beans (gelébönor). Och, nya produkter har introducerats just för butiken i New York, inklusive en exklusiv samling trollpinnar. För att fullända upplevelsen finns det många olika sorters interaktiva saker att göra under ditt besök i butiken och även flera fotoställen för att föreviga ditt besök till Harry Potter Store!

Eric tipsar: Varje Harry Potter-fan bara måste gå till den här affären. Vid utgången, även om du inte har köpt något, kan du köpa en äkta, alkoholfri ”Butterbeer” vid baren. Du kan ta med dig bägaren och skölja av den vid sidan av baren innan du går.

Plats Harry Potter Store

Harry Potter Store ligger väldigt centralt bakom den berömda Flatiron byggnaden. När du går dit, kan du även upptäcka mer i området. Du kan gå till Madison Square Park eller den italienska matmarknaden Eataly. New Yorks nya fotografimuseum, det svenska Fotografiska, ligger endast på ett par minuters promenad längre bort.

För att få den perfekta Harry Potter upplevelsen, rekommenderar jag att du köper biljetter till den imponerande showen Harry Potter and the Cursed Child på Broadway.

Förutom Harry Potter butiken, finns det många fler leksaksbutiker i New York att besöka.

Harry Potter butiken - Inne Harry Potter Store New York

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat