Harry Potter butiken i New York

Harry Potter butiken i New York

Harry Potter butiken i New York är världens största Harry Potter Store. Den tre våningar höga Harry Potter byggnaden ligger bredvid Flatiron Building och är helt tillgängnad alla historierna om trollkarlslärlingen och fantastiska vidunder. Flaggskeppsbutiken är ett initiativ av Warner Bros och har den största samlingen av Harry Potter och Fantastiska vidunder artiklar någonsin. Om du älskar Harry Potter, kommer du inte att bli besviken av urvalet!

Harry Potter butiken i New York öppnar 2021

Trollkarlsvärld i New York

Harry Potter butiken i New York är hela 1860 m2 stor och är verkligen helt rätt plats för alla Harry Potter fans. Det finns artiklars om är välkända från filmerna och böckerna, som Hogwarts mantlar, chokladgrodor och Bertie Bott’s Every Flavor Beans (gelébönor). Och, nya produkter har introducerats just för butiken i New York, inklusive en exklusiv samling trollpinnar. För att fullända upplevelsen finns det många olika sorters interaktiva saker att göra under ditt besök i butiken och även flera fotoställen för att föreviga ditt besök till Harry Potter Store!

För att få den perfekta Harry Potter upplevelsen, rekommenderar jag att du köper biljetter till den imponerande showen i två delar Harry Potter and the Cursed Child på Broadway.

Var det här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat