Komediklubbar i New York

Komediklubb i New York

Det finns många komediklubbar i New York och det är ingen slump: New York-bor har en sjuk humor. Om du är i New York och vill uppleva cynisk och sarkastisk humor, ska du gå till en äkta Comedy Club. Det finns flera olika klubbar att gå på och därför svårt att veta vilken som är bäst.

Köp biljetter till en komedishow i New York här

Stand Up | New York

På 236 West 78th street, Upper West Side, finns Stand Up | NY. Det är en av de äldsta komediklubbarna i city. Klubben öppnades 1986 och har sedan dess fostrat och skapat talangfulla stand up artister som Jerry Seinfeld, Chris Rock och värden i den populära The Daily Show, John Stewart. Stand Up NY erbjuder många nya och upcoming komedier att ta plats på scenen. Producers från olika TV-kanaler och shower tar ofta plats för att scouta nya talanger.

Komediklubben är öppen varje dag och har två shower varje kväll. Första föreställningen börjar kl. 20:00, andra kl. 22:15. Se till att du är i god tid, då värden eller värdinnan oftast kan erbjuda dig bra platser. En traditionell show varar i ca 2 timmar och brukar innefatta 4-5 olika ståuppare (människor som uppträder). Variation av ståupparna är bra, då vissa är roligare än andra. Ribban är satt högt på Stand Up NY så det är stor chans att du kommer att ha en rolig upplevelse. Showen är uppbyggd så att ståupparna kompletterar varandra bra. En pratar om sin tid som 40-årig ungkarl, en annan tacklar politiska problem. Förvänta dig en hel del sarkastiska och varierande skämt, en skärpt publik och varierande skämt. Du kommer inte hitta några pryda amerikaner hos Stand Up | NY!

Drinkar hos Stand Up | NY

När du besöker den här komediklubben, ta då med dig en jacka eller en extra tröja. Deras airco är alltid på, även under sommaren vilket gör att det ofta är kallt inne i lokalen. Du måste beställa minst två drinkar eller samma summa för en drink (15 US dollar). En servitör står alltid redo för att ta emot din beställning. Av erfarenhet vet jag att drinkarna är rätt starka, vilket gör det extra roligt. Det är mycket enkelt att ta sig till Stand Up NY med tunnelbana. Ta tunnelbanelinje 1 och om du går av vid 79th Street, ser du klubben på vänster sida efter 30 meter.

.Comedy Club i NYC - Stand Up Comedy Club i NYC - Stand Up Comedian

Comedy Cellar

Comedy Cellar är den mest berömda komediklubben på Manhattan. En trappa upp kan du äta och dricka något innan du ser showen. Det finns även en till lokal som heter Comedy Cellar at the Village Underground, alldeles runt hörnet av den första. Köerna till Comedy Cellar är alltid långa, se till att anlända i god tid om du vill ha bra platser, även om du redan har köpt biljetterna. Eftersom den här klubben visas något nytt varje kväll kan du se flera shower under ditt besök i New York!

Eric tipsar: Observera att även om de flesta klubbar endast vill ha en låg entréavgift så räknar man med att du beställer in minst två drinkar per person, och priserna kan vara höga.

Broadway Comedy Club

Hos Broadway Comedy Club i Midtown Manhattan har du chansen att se nya talanger inom stand up komedi. Artister som har uppträtt här kan du även se senare hos Comedy Central och Letterman Show, bara för att nämna några få. Du kommer inte att bli besviken om du besöker Broadway Comedy Club eftersom varje föreställning har fyra ståuppare. Man måste beställa minst två drinkar.

Boka dina biljetter till Broadway Comedy Club här

Comedy Boat i New York

Vill du hemskt gärna se en komedishow när du är i New York men har du ingen tid för det? Kombinera en sightseeing med ett besök till en komediklubb! En båtkryssning är perfekt om du vill se Manhattans skyline och nu kan du njuta av en lunch eller middag ombord på en båt och bli underhållen av några av New Yorks bästa komiker samtidigt. Du kan välja mellan en lunchkryssning på en söndag eller en middagskryssning på en onsdag.

Obs. att det är en åldersgräns på 21 år för att köpa alkohol i New York och att turerna inte är lämpade för barn under 12 års ålder.

Boka biljetter till en Comedy Cruise här
Den här båtkryssningen är säsongsberoende

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat