New York TV-show biljetter

New York TV Shows

Köp dina New York TV show biljetter innan du åker till New York och njut av en helkväll med underhållning på hög nivå. Det börjar med en guidad tur där ni passerar berömda platser för media-och TV-sändningar i Midtown Manhattan. Sedan hoppar ni över köerna och intar VIP platser för att vara publik i en berömd New York TV-show! Du deltar som aktiv publik och kommer att se vad som pågår under en inspelning av en TV-show.

Den här guidade turen ges inte längre. Du kan istället boka NBC Studio Tour.

45-minuters Introductory Walking Tour

Innan du anländer till TV-studiorna får du en guidad tur av Midtown Manhattan. Din guide kommer i detalj förklara hur underhållningsindustrin fungerar i New York och kommer att svara på alla frågor om late-shows eller TV-shower i allmänhet.

Du kommer att passera byggnader som Time Warner Center, CNN huvudkontor, Hearst Tower – huvudkontor för mega-media imperiet Hearst Corporation – som äger tidningar som Cosmopolitan och Elle men även TV-kanaler som ESPN. Nästa stopp är Jimmy Fallon studion (där David Letterman brukade ha sin show).

Magin bakom en TV-show

När du köper dina biljetter får du inte veta till vilken TV-show du kommer att besöka: det kommer att bli en överraskning. Det är på grund av att TV-studiorna inte får göra reklam för en viss show i förväg. Men låt det inte hindra dig!

När du anländer till studion (det är enkelt att komma in) börjar underhållningen med en uppvärmning innan showen börjar. Och sedan sätter det igång! Som en del av live publik kommer du att upptäcka hur det känns att vara ”bakom scenen” för showerna du vanligtvis tittar på hemma i soffan framför teven. Kulisserna, ljussättningen, musiken, teamet…allting i inspelningsstudion ger dig ett nytt intryck av showen. Du kommer aldrig igen se TV på samma sätt!

Inspelningen tar 30 minuter men det roliga slutar inte där. Efter showen kan du ta en titt bakom kulisserna på borttagna scener och omtagningar. Du kommer att förstå varför redigering är så pass viktigt och hur TV verkligen fungerar. Det finns många tricks för att du ska tro på TV-magin men det är värt det!

TV-show inspelningsschema

16:05 – 16:15Träffa guiden för rundturen
16:15 – 16:55Guidad rundtur i Midtown Manhattan
16:55 – 17:00Anländer till TV-studion
17:00 – 17:45Mottagning och hitta platser
17:45 – 18:00Förshow
18:00 – 18:30Inspelning börjar
18:45 – 19:00Borttagna scener, omtagningar, avslutning av showen*

*TV-inspelningen kanske inte avslutas exakt i tid och kan ta lite längre tid än planerat

Eric tipsar: Du kanske inte vet vilken late night show du vill see innan rundturen börjar. Det kommer att vara en tv-show från en stor TV-kanal. Kanske det inte blir det du hade hoppats på. Om du bokar, boka då med i åtanke att du vill se hur det fungerar vid en inspelning av en berömd TV-show som du kan se ett antal dagar senare på TV.

Praktisk information

Efter bokningen får du en voucher som du kan skriva ut och använda som biljett för rundturen.

  • Åldersgräns är 18 år, med fotolegitimation
  • Längs: Ca 3 timmar
  • Börjar: kl. 16:45
  • Avgångsplats: Columbus Circle

New York TV Shows - Tonight Show

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat