Biljetter till The Book of Mormon på Broadway

Biljetter till The Book of Mormon på Broadway

Köp dina biljetter här

Biljetter till The Book of Mormon på Broadway är lätta att köpa online. Jag rekommenderar att köpa dina teaterbiljetter innan du åker till New York för att spara tid och pengar. The Book of Mormon är en av de bästsäljande musikalerna på Broadway. Musikalen är skapad av duon bakom tv-serien South Park, Trey Parker och Matt Stone samt Robert Lopez som skapade musikalen Avenue Q. År 2011 blev The Book of Mormon nominerad till hela 14 Tony Awards och tog hem nio stycken segrar inklusive titeln ”Bästa Musikal”. The Book of Mormon framförs i Eugene O’Neill Theater.

Köp dina biljetter till The Book of Mormon här

Köp biljetter till Book of Mormon nu, du slipper betala en serviceavgift och hämtar ut biljetterna direkt på teatern.

Två Mormon missionärer

The Book of Mormon är en historia om två unga missionärer: den överviktiga Elder Arnold Cunningham och den stilige Elder Kevin Price. De blir utskickade till Uganda för att försöka konvertera befolkningen till mormonismen. De upptäcker snabbt att det inte var så enkelt som de hade förväntat sig, då befolkningen över huvud taget inte har någon religiös bakgrund och deras ledare är dolt homosexuell. Kort sagt, det är väldigt annorlunda än det soliga Florida som de hade hoppats att få åka till.

Biljetter till The Book of Mormon på Broadway - Med lokalbefolkningen Biljetter till The Book of Mormon på Broadway - Arnold och Kevin

South Park och Lion King

Musikalen är rolig, humoristisk och den innehåller dock en hel del svordomar men sångerna är kitschiga och glada. Det är ingen musikal för den som är blyg och tar upp en blandning av ämnen såsom folkmord, AIDS, könsstympning, fattigdom, religion och till och med Lion King. Allt detta diskuteras på ett eller annat sätt i musikalen. The Book of Mormon bevisar att du kan skratta även åt viktiga och seriösa ämnen. Men sedan är det också skaparna bakom den tecknade TV-serien South Park som står bakom musikalen.

Biljetter till The Book of Mormon på Broadway - Missionärer Biljetter till The Book of Mormon på Broadway - I Uganda

Hur man köper biljetter till The Book of Mormon på Broadway?

Biljetter till The Book of Mormon från NewYork.se är 100% äkta och även helt utan mellanhänder, vilket gör att priserna kan hållas låga. Efter din beställning har mottagits får du en bekräftelse via e-post samt den officiella vouchern. I vouchern står all information du behöver inför föreställningen. Biljetterna ligger klara i teaterns biljettkassa på showdagen. Du kan hämta ut biljetterna senast 30 minuter innan showen, och du behöver visa upp giltig fotolegitimation för att få dina biljetter.

Köp dina biljetter till Book of Mormon här

Varför ska jag köpa via NewYork.se?

 • Inga oväntade utgifter. Du betalar beloppet du ser!
 • Du får garanterat bästa sittplatser tillgängliga vid bokningstillfället
 • Professionell kundtjänst: du kan alltid kontakta mig via mejl eller WhatsApp
 • Pålitligt, säkert och snabbt
 • Betala med kreditkort eller PayPal
 • Om du väljer flexbiljett kan du avboka biljetterna upp till 10 dagar innan showdatum.

Skicka ett mejl till mig på [email protected] om du vill boka för grupper för 10 personer eller fler.

Eric tipsar: Om du älskar humorn i South Park kommer du även att älska den här musikalen. Om du inte är en stor fan, välj då att se en annan musikal! Seriöst. Book of Mormon är en av de mest populära musikalerna just nu – och av en bra anledning. Du kommer förmodligen att skratta non-stop under hela showen. Det finns en hel del hänvisningar till amerikansk populärkultur som är lätta att känna igen. Det här är rätt show för en fantastisk utekväll i New York!

Information om musikalen

 • Rekommenderas från 17 år och upp, barn under 4 år är inte tillåtna på teatern.
 • Längd: Ungefär 2 timmar och 30 minuter
 • Plats: Eugene O’Neill Theater, 230 West 49th Street
 • för Eugene O’Neill Theater sittplatskarta

Köp dina biljetter till Book of Mormon här

Vill du inte se The Book of Mormon?

Se olika Broadway shower här

Kommande shower

  Köp dina biljetter till The Book of Mormon härKöp dina biljetter här

  Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

  Abonnera på mitt nyhetsbrev


  Sökresultat
  från
  till och med
  Sökresultat