Carlo’s Bakery “Cake Boss” i New York

Köp dina biljetter nu
Carlo’s Bakery ‘Cake Boss’ i New York

“Cake Boss” Buddy Valastro, tårtgurun från den berömda TV-serien Carlo’s Bakery på kanal TLC, har blivit ett familjärt namn i New York. Många fans åker från New York till New Jersey för att besöka det berömda bageriet. Cake Boss har också Carlo’s Bake Shop i New York, mitt i centrum på Manhattan, så fansen behöver inte lämna city för köpa hans delikata bakverk.

Contents

Carlo’s Bake Shop i New York

Tack vare succén med TV-serien Cake Boss och den växande populariteten av Carlo’s Bakery, öppnade Buddy Valastro Carlo’s Bake Shop på Manhattan. De säljer även specialiteter från Carlo’s Bakery tillsammans med kaffe och te. Besök Carlo’s New York Bake Shop på Times Square.

Att åka till Carlo’s Bake Shop

Du hittar Carlo’s Bake Shop på Times Square.. Bageriet är centralt beläget och lätt att nå med tunnelbana. Gå av vid Times Square & 42 St tunnelbanestation; flera tunnelbanelinjer stannar här.

Carlo’s Bakery ‘Cake Boss’ i New York - Carlo's Bake Shop Carlo’s Bakery ‘Cake Boss’ i New York - Bageriet

Carlo’s Bake Shop Specialiteter

En av deras specialiteter är definitivt cannoli (plural, singular cannolo). Det är en typisk siciliansk bakelse som smakar fantastiskt. Det är en hoprullad liten kaka av friterad deg som fylls med söt ricotta och vanilj, choklad, pistasch och annat gott. Missa inte att smaka på en ”Lobster Tail”. Det är en liknande bakelse i form av en hummerstjärt. Lobster Tail är Buddys egen favorit! Det finns många andra kakor, tårtor och bakelser. Följ dina sinnen och beställ något av bakverken som visas i vitrinerna.

Carlo’s Bakery ‘Cake Boss’ i New York - Inne på Bake Shop Carlo’s Bakery ‘Cake Boss’ i New York - Bakverk

Carlo’s Bakery

Det ursprungliga Carlo’s Bakery är ett litet bageri i Hoboken, New Jersey. Bageriet har funnits sedan 1910 och övertogs av den italienska-amerikanska familjen Valastro år 1964. Carlo’s Bakery är ett familjeföretag där hela familjen Valestro arbetar under ledningen av fjärde generationens konditor Buddy Valastro.

Cake Boss

Carlo’s Bakery har visats i realityshowen “Cake Boss” på kanal TLC sedan 2009. I TV-serien ser man hur Buddy, tillsammans med hans fyra systrar och tre svågrar, har ledningen över Carlo’s Bakery. I varje avsnitt skapar Buddy och hans team fantastiska tårtor till bröllop och andra bakverk för speciella tillfällen. Jag pratar inte om söta små cannoli men om otroliga skapelser – några är flera meter höga med delar som rör på sig. När jag gifte mig beställde vi vår tårta hos “the one and only” Cake Boss. Resultatet blev som förväntat och tårtan var, ännu viktigare, otroligt god!

Bageriet i Hoboken har blivit en turistattraktion tack vare TV-serien. Förutom vackert utformade tårtor, bakar de i Carlo’s Bakery även andra sötsaker som italienska kakor och bakelser, cupcakes och andra kakor.

Resväg till Carlo’s Bakery

Carlo’s Bakery ligger i Hoboken, New Jersey, på andra sidan Hudsonfloden. Du kan åka med PATH tåg eller buss från Manhattan. Det avgår ett PATH tåg till Hoboken, New Jersey, från 33rd Street. För att komma till den här stationen, ta tunnelbana till 34th St–Herald Sq (tunnelbanelinjer N, Q, och R) och gå till perrongen (tar ca 1 minut). Gå av vid den sista hållplatsen: Hoboken, och gå till bageriet (ca 3 minuters promenad).

Buss 126 åker till Hoboken–PATH från Port Authority Bus Terminal (42nd St & 8th Ave). Gå av vid Washington St – Newark St och gå till bageriet (tar en minut). Resa med NJ Transit buss tar ca 30-40 minuter.

New Jersey Tour med ett besök till Carlo’s Bakery

Vill du kombinera ett besök till Carlo’s Bakery med ett antal andra sevärdheter i New Jersey? Boka då den här rundturen! Bussen åker från Manhattan till New Jersey och stannar, bland annat, vid Carlos Bake Shop (där du får se några av hans fantastiska tårtor) och Empty Sky Memorial för en vacker utsikt över New York skyline.

Boka New Jersey tour med ett besök till Carlo’s Bakery här

Tips: En annan berömd italiensk-amerikan i New Jersey, även om han är fiktiv, är förstås Tony Soprano. Om du är ett fan av TV-serien, är Sopranos Tour ett kul sätt att se fler kända platser i New Jersey.

Carlo’s Bakery ‘Cake Boss’ i New York - Min bröllopstårta Carlo’s Bakery ‘Cake Boss’ i New York - Bageriets tårtor

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat