Carlo’s Bakery ”Cake Boss” i New York

Köp dina biljetter nu
Carlo’s Bakery ‘Cake Boss’ i New York

“Cake Boss” Buddy Valastro, tårtgurun från den berömda TV-serien Carlo’s Bakery på kanal TLC, har blivit ett familjärt namn i New York. Många fans åker från New York till New Jersey för att besöka det berömda bageriet. Därför öppnade Cake Boss även Carlo’s Bake Shop i New York, mitt i centrum på Manhattan. Nu behöver fansen inte lämna city för köpa hans delikata bakverk.

Carlo’s Bakery

Carlo’s Bakery är ett litet bageri i Hoboken, New Jersey. Bageriet har funnits sedan 1910 och övertogs av den italienska-amerikanska familjen Valastro år 1964. Carlo’s Bakery är ett familjeföretag där hela familjen Valestro arbetar under ledningen av fjärde generationens konditor Buddy Valastro.

Cake Boss

Carlo’s Bakery har visats i realityshowen “Cake Boss” på kanal TLC sedan 2009. I TV-serien ser man hur Buddy, tillsammans med hans fyra systrar och tre svågrar, har ledningen över Carlo’s Bakery. I varje avsnitt skapar Buddy och hans team fantastiska tårtor till bröllop och andra bakverk för speciella tillfällen. Jag pratar inte om söta små cannoli men om otroliga skapelser – några är flera meter höga med delar som rör på sig. När jag gifte mig beställde vi vår tårta hos “the one and only” Cake Boss. Resultatet blev som förväntat och tårtan var, ännu viktigare, otroligt god!

Bageriet i Hoboken har blivit en turistattraktion tack vare TV-serien. Förutom vackert utformade tårtor, bakar de i Carlo’s Bakery även andra sötsaker som italienska kakor och bakelser, cupcakes och andra kakor. Bageriet är öppet dagligen från kl. 07.00.

Resväg till Carlo’s Bakery

Carlo’s Bakery ligger i Hoboken, New Jersey, på andra sidan Hudsonfloden. Du kan åka till bageriet genom att ta PATH tåget eller en buss från Manhattan. Direkttåget PATH-train åker till Hoboken, New Jersey, från 33rd Street. Du kan komma hit genom att gå till 34th Street/Herald Square (tunnelbanelinjerna N, Q och R) och gå därifrån (en minuts promenadväg). Gå av vid den sista stationen ”Hoboken” (ca tre minuters promenad). Buss 126 – åker till Hoboken-PATH stationen från Port Authority Bus Terminal (42nd Street & 8 Avenue). Gå av vid Washington Street/Newark Street och gå till bageriet (tar en minut). Bussresan tar ungefär 30-40 minuter.

New Jersey Tour med ett besök till Carlo’s Bakery

Vill du kombinera ett besök till Carlo’s Bakery med ett antal andra sevärdheter i New Jersey? Boka då den här rundturen! Bussen åker från Manhattan till New Jersey och stannar, bland annat, vid Carlos Bake Shop (där du får se några av hans fantastiska tårtor), vid Frank Sinatra’s hus och Empty Sky Memorial för en vacker utsikt över New York skyline.

Boka New Jersey tour med ett besök till Carlo’s Bakery här

Carlo’s Bakery ‘Cake Boss’ i New York - Min bröllopstårta Carlo’s Bakery ‘Cake Boss’ i New York - Bageriets tårtor

Carlo’s Bake Shop

Tack vare succén med TV-serien Cake Boss och den växande populariteten av Carlo’s Bakery, öppnade Buddy Valastro Carlo’s Bake Shop på Manhattan. Sitt ned vid ett av borden i det mysiga caféet och njut av dina inköpta bakverk. Carlo’s Bake Shop säljer även specialiteter från Carlo’s Bakery tillsammans med kaffe och te. Carlo’s Bake Shop är öppet dagligen mellan kl. 07.00-24.00.

Att åka till Carlo’s Bake Shop

Carlo’s Bake Shop ligger på hörnet vid Port Authority Bus Terminal. Bageriet ligger centralt och är ungefär åtta minuters promenadväg från Times Square. Carlo’s Bake Shop är också lätt att nås med tunnelbana. Gå av vid tunnelbanestationen 42 Street & Port Authority Bus Terminal. Tunnelbanelinjerna A, C och E stannar här. Bageriet hittar du på gatunivå.

Carlo’s Bakery ‘Cake Boss’ i New York - Carlo's Bake Shop Carlo’s Bakery ‘Cake Boss’ i New York - Bageriet

Tårtor hos Carlo’s Bake Shop

En av deras specialiteter är definitivt cannoli (plural, singular cannolo). Det är en typisk siciliansk bakelse som smakar fantastiskt. Det är en hoprullad liten kaka av friterad deg som fylls med söt ricotta och vanilj, choklad, pistasch och annat gott. Missa inte att smaka på en ”Lobster Tail”. Det är en liknande bakelse i form av en hummerstjärt. Lobster Tail är Buddys egen favorit! Det finns många andra kakor, tårtor och bakelser. Följ dina sinnen och beställ något av bakverken som visas i vitrinerna. Det finns Chocolate Chip Cookies att köpa från $1,50 hos Carlo’s Bake Shop.

Om du är förtjust i konditorier och bagerier, eller är ett fan av TV-serien Cake Boss och Buddy Valastro rekommenderar jag absolut att du besöker Carlo’s Bake Shop för att smaka på en av deras berömda cannoli eller något annat gott. En av de bästa sakerna med Carlo’s Bake Shop är att du kan se in i köket och se när de bakar. Butiken är otroligt populär och det kan bli fullt med folk under dagen. Jag rekommenderar att du går hit så tidigt som möjligt.

Carlo’s Bakery ‘Cake Boss’ i New York - Inne på Bake Shop Carlo’s Bakery ‘Cake Boss’ i New York - Bakverk

Var det här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat