Sopranos Tour

Köp dina biljetter nu
Sopranos Tour

Sopranos Tour låter dig fördjupa dig i Tony Sopranos och hans familjs värld. Under bussturen kommer du att passera mer än 40 inspelningsplatser för den berömda serien och du får lära dig allt om Sopranofamiljens liv. Sitt på Tonys plats på Holsten’s Diner, ta en drink på Bada Bing! och låt dig fotograferas med en skådespelare från serien, som också är guide.

Boka dina biljetter för Sopranos Tour här

Contents

Sopranos liv

Rundturen genom New York Sopranos börjar i hörnet av 7th Avenue och 39th Street, där du möter din guide framför statyn som föreställer en stor knapp. Guiden är en skådespelare som hade en roll i serien eller spelade som statist, vilket ger dig ännu mer kunskap om den populära TV-serien The Sopranos. När du väl sitter på bussen åker ni mot New Jersey. Precis som i inledningen av serien får du se Manhattans skyline och utgången av Lincoln-tunneln. Därefter passerar du platser som Pizza Land, Muffler Man, St Cecilia’s Parish och Pulaski Skyway-rampen som syns i slutet av varje avsnitt.

Sopranos Tour varar ungefär 4 timmar och stannar på flera platser. Du kan besöka den ökända strippklubben Satin Dolls (Bada Bing!) som fortfarande används som strippklubb, och gå till Holsten’s Diner. På dinern kan du beställa något att äta och ta plats i båset där slutscenen spelades in.

Sopranos Tour - Holstens Sopranos Tour - Muffler Man

Eric tipsar: “Jag rekommenderar att du tittar på några avsnitt av Sopranos innan du tar den guidade rundturen, se framför allt det sista avsnittet. Det är bra att fräscha upp minnet om det var länge sedan du såg TV-serien. På så sätt blir det lättare att känna igen scenerna som din guide berättar om under rundturen.”

Praktisk information

Efter köpet får du en kupong som du kan skriva ut och använda som biljett till turen eller visa som mobilbiljett.

  • Längd: ca 4 timmar
  • Avgångsplats: Hörnan av 7th Avenue och 39th Street
  • Avgångstid: kl. 10.00

Boka dina biljetter för Sopranos Tour här

Sopranos Tour - Bada Bing Sopranos Tour - Inne

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat