Brunch i New York

Köp dina biljetter nu
Brunchkryssning i New York

Brunch i New York är en av de saker som New York-borna älskar att göra på helgerna. Brunch i NYC inkluderar mimosor och naturligtvis smårätter. Från pannkakor till avokado toast, brunch har allt från pannkakor till avokadotoast. Under din resa till New York är det väldigt trevligt att planera in en brunch under helgen.

Contents

Vad innebär en brunch?

Brunch i New York är en vanlig aktivitet. New York-borna träffas med vänner och/eller äter och dricker bort sina baksmällor. Brunch är en kombination av frukost och lunch, därav namnet brunch. Brunch börjar vanligtvis efter klockan 12. Detta är också den tid då alkohol får serveras i New York. Brunch pågår ungefär till klockan 16.00. Ett välkänt begrepp är bottomless brunch. Detta innebär att det kommer att finnas ett oändligt utbud av mimosa, eller en annan dryck. Servitörerna kommer att se till att ditt glas aldrig är tomt. New York har allt från avslappnade bruncher till bruncher med dragshows och ganska mycket alkohol.

Brunch i New York

Det finns flera brunchställen i New York. En del har ett tema, som en drag-brunch, andra är klassiska eller med livemusik. Mycket roligt att ha tillsammans med vänner eller din älskade. Eftersom brunch i New York är väldigt populärt är det smart att boka sin brunch i förväg.

Se alla brunchalternativ i New York här

Eric tipsar: Min erfarenhet är att det mycket svårt att hitta ett ställe för brunch om man inte har bokat. Därför bör du alltid boka ett bord i förväg. Om du inte gör det kan du räkna med en lång väntan innan du får tag på ett bord.

Brunch ombord

Du kan också äta din brunch på ombord på en båt. Tillbringa en lördag- eller söndagseftermiddag med obegränsat antal mimosa, typiska brunchrätter och förstås utsikt över New Yorks skyline. Brunchkryssningen i New York är kul att göra tillsammans med vänner och det är en fantastisk stämning ombord. Under turen serveras en trerätters-brunch medan ni njuter av livemusik.

Skulle du vilja njuta av ett glas mimosa eller prosecco medan du beundrar utsikten över Manhattans skyline? Med Weekend Brunch Sail seglar ni med det klassiska fartyget från 1929 i New York. Se Frihetsgudinnan, Ellis Island och Brooklyn Bridge på nära håll medan ni blir serverade en brunchbuffé med muffins, bagels och annat gott.

Gospeltur med brunch

När du deltar i en guidad gospeltur i New York får du inte bara uppleva gospelmusiken och atmosfären, utan även en brunch med soul food. Under rundturen besöker ni en kyrka i Harlem där ni deltar i en traditionell söndagsgudstjänst. På slutet kan du njuta av en brunch på en lokal restaurang.

Boka Harlem Gospel Tour med Brunch här

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat