Brunchkryssning i New York

Köp dina biljetter nu
Brunchkryssning i New York

En brunchkryssning i New York är lika med en mysig helg med obegränsat antal mimosa, typiska brunchrätter och utsikt över Manhattans skyline. Brunchkryssningen, som har bra stämning, är kul för goda vänner och par. Gå ombord, smutta på din ständigt påfyllda mimosa och dansa till DJ:ns livemusik.

Boka biljetter till Bottomless Brunch Cruise här

Brunchkryssning i New York

Den vackert inredda båten tar dig med på både Hudson River och East River. Du passerar Frihetsgudinnan, seglar under de berömda broarna och ser Downtown Manhattan från vattnet.

Ta plats vid ditt bord där maten kommer att serveras. Menyn består av typiska brunchrätter som till slut blir en hel måltid. Njut av kyckling och våfflor, French Toast, cheesecake och mycket mer. Under båttur ser personalen till att ditt mimosaglas aldrig stor tomt. Föredrar du något annat än en mimosa? Te, kaffe och juice kommer också att serveras.

Den här brunchkryssningen i New York är extra kul att göra med en grupp vänner eller för par som vill njuta av den vackra utsikten och musiken från en live DJ. Det finns ingen klädkod, du kan komma hur du vill. Jag märkte dock att alla hade klätt upp sig lite grann.

Brunchkryssning i New York - Dukat bord Brunchkryssning i New York - Stämning

Eric tipsar: Den här brunchkryssningen är bättre än vad jag hade trott. Det var en oväntat trevlig fest tidigt på lördagseftermiddagen. En kul start på helgen! Den här brunchkryssningen kanske inte verkar så billig men med obegränsat med mimosa, är det värd sitt pris.

Bottomless Brunch Cruise biljetter

När du bokar kan du välja mellan nedre däck och övre däck. Skillnaden är att du från övre däck har direkt tillgång till ytterdäcket. Från undervåningen måste du först gå uppför en trappa. Uteplatserna är tillgängliga för alla och är den perfekta platsen för att slå sig ner med en mimosa i handen på en av loungestolarna och njuta av utsikten.

 

Brunch Cruise in New York Outside Brunchkryssning i New York - Frihetsgudinnan

Praktisk information

Efter köp får du en kupong som du kan använda som biljett till båtturen.

Du kan ta dig till Pier 36 genom att ta F-linjen till tunnelbanestationen East Broadway. Härifrån kan du gå till piren på tio minuter. Du kan naturligtvis också använda en Uber eller Lyft. Använd den här länken och få $ 10 rabatt med Lyft! Krediten gäller i 15 dagar efter du har skapat ett konto. Ladda ned appen ett par dagar innan du åker till New York så att du kan resa i staden med rabatt.

  • Längd: 2 timmar
  • Avgångsplats: Pier 36 på Lower East Side Manhattan
  • Avgångstid: Lördag och söndag kl. 12.00

Boka biljetter till Bottomless Brunch Cruise här

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat