Bästa cheesecake i New York

Bästa cheesecake i New York

Bästa cheesecake i New York är förstås bland andra Junior’s berömda cheesecake. Men, det finns fler fantastiska cheesecakes att upptäcka när du är i The Big Apple. Det finns egentligen ingen efterrätt eller kaka i hela världen som är mer “New York” än just cheesecake. Man säger att New York cheesecake har en väldigt genuin och unik smak. Här hittar du några av New York bästa cheesecake-bagerier.

 1. Contents

  Eileen’s Special Cheesecake

  Eileen’s Special Cheesecake ligger i SoHo, på en något undangömd gata, som inte ens brukar passeras av människorna som bor här. Det faktum att den är lite dold ger den en speciell karaktär. Butikens grundare, Eileen, serverar en av de bästa cheesecakes i New York och har gjort så i över 35 år. Butiken är väldigt mysig och prydd med foton av kända kunder, artiklar skrivna om deras tårtor och konstverk av lokala konstnärer. Deras cheesecake är gjord på färskost (till skillnad från många andra som använder ricotta) och har en fluffig konsistens. Eileen’s säljer hela tårtor men de har också mini cheesecakes som är enkla att ta med sig. I butiken hittar du cheesecakes med olika smaker samt andra bakelser och kakor.

  Bästa cheesecake i New York - Eileens Special Cheesecake

 2. Junior’s New York

  Junior’s har funnits i Brooklyn sedan mitten av 1900-talet. Senare öppnade de ett antal populära lokala bagerier på Manhattan nära Times Square. Junior’s erbjuder en varierad meny med smörgåsar, sallader, skaldjur och kötträtter. Beställ inte för mycket så att du har tillräckligt med plats för deras berömda cheesecake. Junior’s har blivit berömt på grund av just den här efterrätten och deras cheesecake anses vara New Yorks bästa. Deras cheesecake är gjord på färskost, grädde, ägg, socker och vanilj. Många kändisar, från presidenter till Hollywoodstjärnor, kommer långväga för att smaka på den här goda tårtan.
  Bästa cheesecake i New York - Juniors Brooklyn Bästa cheesecake i New York - Juniors

 3. Cheesecake Factory i New York

  Jag får ofta frågan om det finns en Cheesecake Factory i New York. Det finns en filial till den här berömda restaurangen i New York men tyvärr är den inte på Manhattan. Om du inte kan föreställa dig din New York-resa utan att smaka på en av deras mer än 30 smaker av olika cheesecakes, kan du ta tunnelbanan till Cheesecake Factory i Queens. Ta tåg M och R från Times Square, de tar dig dit på ungefär en halvtimme. En annan Cheesecake Factory ligger på andra sidan Hudsonfloden, i New Jersey. För att komma dit, kan du ta PATH till Journal Square och gå av vid Newport Station. Från stationen är det ca fem minuters promenad.

  Eric tipsar: Om du tar PATH till Cheesecake Factory i New Jersey kan du också välja att gå av vid första hållplatsen efter att ha lämnat Manhattan: Exchange Place. Därifrån kan du gå till restaurangen via Hudsons strandpromenad där du får en fantastisk utsikt över Manhattans skyline. Det är en helt säker promenadväg, även på kvällen efter middagen, och tar cirka 20 minuter.

  Bästa cheesecake i New York - New Jersey

 4. Carlo’s Bakery

  En av USA:s mest kända konditoribagare, Cake Boss Buddy Valastro, har också ett antal fantastiska cheesecakes. I hans Carlo’s Bake Shops säljer han ett stort urval av tårtor och bakelser, inklusive cheesecake i alla möjliga smaker. Man hittar Carlo’s Bakery på Manhattan på Times Square. Det ursprungliga bageriet ligger i New Jersey.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat